Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben günde bir fincan kahve 1 bardak çay içiyorum vallaKocam light sut almis onu iciyom bugun kahve ve cayi goturdum alt komsu ile:)
Kızlar ben de progestan kullanıyorum. Ama iğne ve günde 2 iğneyi aynı anda vuruyorlar. 3.5 haftadır hergün iğne oluyorum ve kevgire döndüm Başım hep dönüyo, işe gidiyorum sersem gibiyim. Ama bebeklerimiz sağlıklı olsun da ben razıyım, 3 ay değil, 9 ay bile kullanırım, yeterki onlara bişey olmasın, hepimizinki sağlıklı sıhhatli olsun inşallah15 gün sonra gel dedi canım 2 hafta dişimi sıkacağım dediğin gibi :)
Ya bana Dr hiç ilaç vermedi niye ya dedim sıkıntı varmı yok ama insan bi aspirin felan iç der hiç bişey içme sadece şu iç dedi bide süt ayran herkese progestan vermiş ben ictim diye kızdı bende bi anormallik mi var ya bide bebek suan çok küçük düşerse bişey yapamam dedi ama düşük tehlikede yok yani progestan niye verilir ben merak icerisindeyimKızlar ben de progestan kullanıyorum. Ama iğne ve günde 2 iğneyi aynı anda vuruyorlar. 3.5 haftadır hergün iğne oluyorum ve kevgire döndüm Başım hep dönüyo, işe gidiyorum sersem gibiyim. Ama bebeklerimiz sağlıklı olsun da ben razıyım, 3 ay değil, 9 ay bile kullanırım, yeterki onlara bişey olmasın, hepimizinki sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
Kanama olduğunda ve dusuk geçmişin varsa veriyor.bana da iğneyle beraber verdi,eğer bir riskin yoksa vermez.Ya bana Dr hiç ilaç vermedi niye ya dedim sıkıntı varmı yok ama insan bi aspirin felan iç der hiç bişey içme sadece şu iç dedi bide süt ayran herkese progestan vermiş ben ictim diye kızdı bende bi anormallik mi var ya bide bebek suan çok küçük düşerse bişey yapamam dedi ama düşük tehlikede yok yani progestan niye verilir ben merak icerisindeyim
Canim senin bebek olusmus ozaman kalp atışı duydun mu çünkü bebeği görünce artık bebeğin boyunu olcuyorlarmis 1.8 mm kese küçük yoksa benim Dr 1.2 cm kese boyu dedi kalp.at imi duyulmadigindan bebekten daha bahsedilmiyor
suada84'ün de dediği gibi düşük tehlikesi varsa veriliyor, ne güzel sende herşey yolunda, maşallah!Ya bana Dr hiç ilaç vermedi niye ya dedim sıkıntı varmı yok ama insan bi aspirin felan iç der hiç bişey içme sadece şu iç dedi bide süt ayran herkese progestan vermiş ben ictim diye kızdı bende bi anormallik mi var ya bide bebek suan çok küçük düşerse bişey yapamam dedi ama düşük tehlikede yok yani progestan niye verilir ben merak icerisindeyim
Baktım o jelin etken maddesi de progesteronmuş.benim de daha önce bir düşüğüm oldu ama bana doktor progestron vermedi. crınone diye vajinal bi krem verdi
kişisel bilgilerim kısmına gir. aşağı tarafta hamilelik takvimi diye bi bölüm var. oraya bebeginin tamini doğum gününü yazıyorsun. en aşağıda değişiklikleri kaydeti tıklıyorsun oluyor.Günaydın arkadaşlar, siteyi yıllardır takip ederim ancak hamilelik vesilesiyle ilk defa yorum yazıyorum :) Ben de 5+6'yım. Yarın bebişimizin kalp atışlarını duymak için gideceğiz, umarım başarılı oluruz :) Mesajlarınızı okudum, ben de benim doktorumun söylediklerini paylaşmak isterim; tüm hamilelere söylendiği gibi, haftada 2 gün et, 2 gün balık, 2 gün tavuk yememi, her gün süt, kefir içmemi ve yoğurt yememi söyledi. Ayrıca günde 2 fincan kahve, 2 fincan çay serbest. Bol su içilecek. Cinsel ilişki de serbest. PKO'lu olduğum için ilaçla hamile kaldım o nedenle hergün progesteron vajinal jel kullanıyorum.
Bu arada doğum takvimini eklemeyi beceremedim, tarif edebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler :)
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bilgiler çok değerlidir burda,bilgi paylaşımınız için teşekkür ediyoruz.Umarım diğer hamiş arkadaşlarım gibi sürekli aktif olursunuz Bende dün 5+6 ydim,çok minicik olduğu için sadece kalp atışlarını görebildik gayet sağlıklı dedi ama etrafında kan pıhtılaşması gibi birşey olduğu için de bana akşamları yatmadan önce fitil olarak kullanacağım 200 mg progestan verdi,15 gün sonra kontrolüm var.hamilelik takvimini oluşturmak için sağ üstte isminizin yazılı olduğu yerden kişisel bilgilerime girin,aşağılarda bebeğin tahmini doğacağı tarihi giriyorsunuz(tahmini doğum tarihini bulmak için Google da çeşitli hesaplama sitelerinde hesaplayabilirsiniz) en son alttan kaydet yapıyorsunuz ve hamilelik takviminiz oluşturulmuş oluyorGünaydın arkadaşlar, siteyi yıllardır takip ederim ancak hamilelik vesilesiyle ilk defa yorum yazıyorum :) Ben de 5+6'yım. Yarın bebişimizin kalp atışlarını duymak için gideceğiz, umarım başarılı oluruz :) Mesajlarınızı okudum, ben de benim doktorumun söylediklerini paylaşmak isterim; tüm hamilelere söylendiği gibi, haftada 2 gün et, 2 gün balık, 2 gün tavuk yememi, her gün süt, kefir içmemi ve yoğurt yememi söyledi. Ayrıca günde 2 fincan kahve, 2 fincan çay serbest. Bol su içilecek. Cinsel ilişki de serbest. PKO'lu olduğum için ilaçla hamile kaldım o nedenle hergün progesteron vajinal jel kullanıyorum.
Bu arada doğum takvimini eklemeyi beceremedim, tarif edebilirseniz çok sevinirim, teşekkürler :)
Net bilgi için hastane veya sağlık ocağından kan tahlili yaptırırsanız kafa karışıklığınız kalmazEki Görüntüle 1822321 kizlar dün saglik ocaginda test yaptirdim gec oldugu icin idrar testi yapildi büyük ihtimalle pozitif ama yine de kan testi yaptirin dediler. Ama internette de okudum idrar pozitif cikip da kan negatif cikanlar var cok korkuyorum insallah negatif cikmaz adetim 5 gün gecti..
hiç bekleme kan testini yaptır. bizede güzel haberler ver. benim idrar testimde silik olrak çıkmıştı.Eki Görüntüle 1822321 kizlar dün saglik ocaginda test yaptirdim gec oldugu icin idrar testi yapildi büyük ihtimalle pozitif ama yine de kan testi yaptirin dediler. Ama internette de okudum idrar pozitif cikip da kan negatif cikanlar var cok korkuyorum insallah negatif cikmaz adetim 5 gün gecti..
Eki Görüntüle 1822321 kizlar dün saglik ocaginda test yaptirdim gec oldugu icin idrar testi yapildi büyük ihtimalle pozitif ama yine de kan testi yaptirin dediler. Ama internette de okudum idrar pozitif cikip da kan negatif cikanlar var cok korkuyorum insallah negatif cikmaz adetim 5 gün gecti..
Amin, umarım hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız, bilgi paylaşımınız için çok çok teşekkür ederim :)Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bilgiler çok değerlidir burda,bilgi paylaşımınız için teşekkür ediyoruz.Umarım diğer hamiş arkadaşlarım gibi sürekli aktif olursunuz Bende dün 5+6 ydim,çok minicik olduğu için sadece kalp atışlarını görebildik gayet sağlıklı dedi ama etrafında kan pıhtılaşması gibi birşey olduğu için de bana akşamları yatmadan önce fitil olarak kullanacağım 200 mg progestan verdi,15 gün sonra kontrolüm var.hamilelik takvimini oluşturmak için sağ üstte isminizin yazılı olduğu yerden kişisel bilgilerime girin,aşağılarda bebeğin tahmini doğacağı tarihi giriyorsunuz(tahmini doğum tarihini bulmak için Google da çeşitli hesaplama sitelerinde hesaplayabilirsiniz) en son alttan kaydet yapıyorsunuz ve hamilelik takviminiz oluşturulmuş oluyor
çok teşekkürler :)kişisel bilgilerim kısmına gir. aşağı tarafta hamilelik takvimi diye bi bölüm var. oraya bebeginin tamini doğum gününü yazıyorsun. en aşağıda değişiklikleri kaydeti tıklıyorsun oluyor.
Ben de sizinle aynı durumdaydım ve aynı kaygıları yaşamıştım, doktorum idrar testinin hatalı pozitif sonuç vermesinin çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi. Ama elbette en garantisi kan tahlili, umarım ondan da pozitif sonuç alırsınız :)Eki Görüntüle 1822321 kizlar dün saglik ocaginda test yaptirdim gec oldugu icin idrar testi yapildi büyük ihtimalle pozitif ama yine de kan testi yaptirin dediler. Ama internette de okudum idrar pozitif cikip da kan negatif cikanlar var cok korkuyorum insallah negatif cikmaz adetim 5 gün gecti..