Cok sevindim.bende yarin duyucam allah kismet ederseHamd olsun bizde kalp atisimizi duyduk geldik evimize ❤❤❤
155 atış hızı dedi ve 1cm.
Miniminnacik kesenin içinden kalp atıyor rabbim nasıl büyük şükürler olsun.
Duymayan güzel hamislerimiz size de rabbim nasip etsin.
Hep güzel günlerimiz olsun insallah.
Inşallah duyarsın canimben cuma 6+1 olacam duyarmıyım acaba?
Cok sevindim.bende yarin duyucam allah kismet ederse[/QUOT
Sağol canim.Inşallah yazarsin buraya
Korkma canım korkmaki bebeğinde rahat olsun bende yaşadım aynı şeyi aylarca atlatamadm ve uzun süre bekledim tekrar olması için ama ne zaman ki kafamı rahatlattm işe başladım o ay gebe kaldım bnmde ilk kntrolğ atlttk. Cuma kalp atışı için gidicemArkadaşlar yarın benim de doktor kontrolüm var. İlk kontrolüm olacak. Çok heyecanlıyım. İnşallah herşey yolundadır. Daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum.
bende de oluyorGünaydın kizlar... kasik bel ağrısı Tamam da arada vajina içinde igne batiyormus gibi oluyor mi sizede
Kızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum bugünBoş gebelik demişti eski dr'um, şükürler olsun öyle değilmiş. sat'a göre 7+0 olmalıydı yeni doktorum 6+3 dedi. O kadar mutluyum ki anlatamam
geç olsun önemli değil canım yeter ki güzel geçsin sorunsuz olsun, dualarım sizlerleAllah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım benim bende inşallah cuma dinlicem bugün gştcktk ama doktor yokmş çoook heyecanlym
bende de çokk var ağrı, hatta wc de kanamam var mı diye bakıp duruyorum korkuyla her gidişimde, doktor bana normal dedikızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. bende de miğde bulantısı yok fakat karın ağrım var. sanki adet olacakmışım gibi. bazen çok bazen az oluyor. sizlerdede öyle bi ağrı varmı normal mi sizce bu ağrılar
Çok sağol canımm bizimde dualarmz snnlegeç olsun önemli değil canım yeter ki güzel geçsin sorunsuz olsun, dualarım sizlerle
Gözün aydın inşallah biz daha duymayanlarda duyarız da muhteşem olur Rabbim yaşatmasın acısını kimseyeKızlar bebeğimin kalp atışlarını duydum bugünBoş gebelik demişti eski dr'um, şükürler olsun öyle değilmiş. sat'a göre 7+0 olmalıydı yeni doktorum 6+3 dedi. O kadar mutluyum ki anlatamam
İnşallah canım benim, bütün annelere ve anne adaylarına evlatlarını bağışlasın Rabbim. En kısa zamanda duyarsınız umarım sizler deGözün aydın inşallah biz daha duymayanlarda duyarız da muhteşem olur Rabbim yaşatmasın acısını kimseye
Gittik Can'ım duyamadı ama gördük böyle minicik Elmas gibi parlıyor pıt pıt pıt çok heyecanlandıkDoktora gidecektin bugün kalp atışlarıni duydunuz mu ne dedi doktor
4cm galib canım yanında yazıyor o galibaArkadaşlar birde kaç cm felan soramadık.Aranızda bilen arkadaşlar varsa bilgi verebilirmisiniz?
Kese 4 cm ise çok küçük değil mi? Kesen çok güzel diyince bende sormayı unuttum.sağlıklı olsunda ben razıyım ya.4cm galib canım yanında yazıyor o galiba