- 19 Kasım 2014
- 500
- 257
- 41
Ben birkaç hafta önce grip olmuştum, burnum tıkanmıştı, hala da tıkalı, tam koku alamıyorum, belki de onun etkisi vardır. Çünkü düşük yaptığım ilk hamileliğimde meyvenin içindeki küfün bile kokusunu alıyordum. Bu sefer burnum hep tıkalı.kızlar 6. haftaya tam girmemişsiniz dünden beri hani mide bulantısı olur lavaboya gidersiniz ya o öyle olmuyor benim şuan kokulara aşırı hassasiyetim var eğer koku beni rahatsız ettiyse saniyesin öğürtü ve çıkarma oluyor bende gebelik öncesi hımm midem bulanıyor oluyordum ama değilmiş bu bambaşka bişey öle ben lavaboya gideyim çıkarayım demeye zamanınız olmuyor ya koşarak gidersiniz yada halı yıkatırsınız
Hesap ayarlarına girersen yaparsın bi bak oraya herkes kendisi yapıyoraynen grup yöneticisi kim ise yapsa çok iyi olur
Doktora gidecektin bugün kalp atışlarıni duydunuz mu ne dedi doktorGrup yöneticisi yapmıyorbebekaycali arkadaşım.herkes kendi yapıyor.yukarda kullanıcı adına giriyorsun kişisel bilgilerim sayfası çıkıyor karşına biraz aşağı doğru iniyorsun bebeğin tahmini doğum tarihini girip kaydediyorsun bu kadar
Herkes de oluyor anladigim bendede var zaten hamilelik şüpheme o sebep oldu ani hareket etmekızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. bende de miğde bulantısı yok fakat karın ağrım var. sanki adet olacakmışım gibi. bazen çok bazen az oluyor. sizlerdede öyle bi ağrı varmı normal mi sizce bu ağrılar
canım hoşgeldin seninle birlikte aynı gün gebeliklerimiz kese yada kalp atışı duydunmu?Kizlar merhaba araniza yeni katildim bende gecen hafta hamile oldugumu ogrendim.hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah
Canim bende ayniyim mide bulantim yok fakat karnim adet olacak gibi agriyor.doktoruma sordum kanama olmadigi surece cok normalmis boyle agrilar.kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. bende de miğde bulantısı yok fakat karın ağrım var. sanki adet olacakmışım gibi. bazen çok bazen az oluyor. sizlerdede öyle bi ağrı varmı normal mi sizce bu ağrılar
Canim yarin duyucaz insallah.sen ne yaptin duydunmucanım hoşgeldin seninle birlikte aynı gün gebeliklerimiz kese yada kalp atışı duydunmu?
Hosbuldum bu aradaCanim yarin duyucaz insallah.sen ne yaptin duydunmu
Canim yarin duyucaz insallah.sen ne yaptin duydunmu
Tamam canim mutlaka yazarim.stres yapm bebeklerimiz cok etkileniyor biliyorsunbiz cuma gidicez gelince bana özellikle yaz çok merak ediyorum yaa
ben cuma 6+1 olacam duyarmıyım acaba?