5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Grup yöneticisi yapmıyor bebekaycali arkadaşım.herkes kendi yapıyor.yukarda kullanıcı adına giriyorsun kişisel bilgilerim sayfası çıkıyor karşına biraz aşağı doğru iniyorsun bebeğin tahmini doğum tarihini girip kaydediyorsun bu kadar

Ben birkaç hafta önce grip olmuştum, burnum tıkanmıştı, hala da tıkalı, tam koku alamıyorum, belki de onun etkisi vardır. Çünkü düşük yaptığım ilk hamileliğimde meyvenin içindeki küfün bile kokusunu alıyordum. Bu sefer burnum hep tıkalı.

Doktora gidecektin bugün kalp atışlarıni duydunuz mu ne dedi doktor

kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. bende de miğde bulantısı yok fakat karın ağrım var. sanki adet olacakmışım gibi. bazen çok bazen az oluyor. sizlerdede öyle bi ağrı varmı normal mi sizce bu ağrılar

Herkes de oluyor anladigim bendede var zaten hamilelik şüpheme o sebep oldu ani hareket etme

Canim bende ayniyim mide bulantim yok fakat karnim adet olacak gibi agriyor.doktoruma sordum kanama olmadigi surece cok normalmis boyle agrilar.

Hamd olsun bizde kalp atisimizi duyduk geldik evimize ❤❤❤
155 atış hızı dedi ve 1cm.
Miniminnacik kesenin içinden kalp atıyor rabbim nasıl büyük şükürler olsun.
Duymayan güzel hamislerimiz size de rabbim nasip etsin.
Hep güzel günlerimiz olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…