- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
SENinle aynı gidiyoruz canım bende 20 Mayıs’ta gitçem ilaca gelirse prolutan depot bulunmuyor artık me depolarda ne biyerde bulamadık devlet karşılamıyor maalesef canım bir kutuda 7 adet var 160 tlSelam kızlar malisef progestan iğnenin ağrısına şişliğine bende çare bulamadım. Ben ilk testi 6. Gün yaptım ikinci çizgi gayet net çıktı 8. Gün tekrarladım daha koyuydu 10.gün 286.75. 12.gün 615.15 Dr başka yapmana gerek yok dedi ultrason randevum 21 mayıs.
Yok canm tek embrıyo benımkıSeninki ikizim? Ben
Senin değerlerin kaçtı canımYok canm tek embrıyo benımkı
Benim drum hep progestan kullanıyor canım onunda göbekten olanı var istersen yazarım demişti ama bir kaç kişi onu devlet ödemiyor deyince istemedim bende kalçada olanı karşılıyor sağlık ocağına yazdırıp alıyorum aslında benimki fitildi transferin 8.günü kanamam olunca iğneye döndük kontrol de sıkıntı yoksa tekrar fitile dönebiliriz dedi drum ama yavruya bişey olmasında iğneye de razıyım inşallah sende bende diğer bütün arkadaşlar da hayırlı haberler alırızSENinle aynı gidiyoruz canım bende 20 Mayıs’ta gitçem ilaca gelirse prolutan depot bulunmuyor artık me depolarda ne biyerde bulamadık devlet karşılamıyor maalesef canım bir kutuda 7 adet var 160 tl
8.gün 106Senin değerlerin kaçtı canım
Maşallah canım kontrolün nezaman8.gün 106
10.gün 397
12.gün 836 canım
Çarşamba günü gideceğim inşallah 4+6 oluncaMaşallah canım kontrolün nezaman
Maşallah çok güzel artış olmuş rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah8.gün 106
10.gün 397
12.gün 836 canım
Genelde 5. Hafta da canımKese ne zaman görünüyor
Amiin hepimiz inşallahMaşallah çok güzel artış olmuş rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim hala adet olacak gibi ağrım oluyor bazen başka bir sıkıntım yokKızlar sizde ağrı oluyor mu benim arada kasıklarım ağırıyor özellikle böbreklerim de çok ağrı oluyor iki gündürde midem çok yanıyor
Demek ki normal canım insan ister istemez tedirgin oluyor ilk ultrason atlatsak içimiz az da olsa rahatlayacakBenim hala adet olacak gibi ağrım oluyor bazen başka bir sıkıntım yok
BEndede oluyor Kaşıklarda Kızlar sizce benim değerler nasıl ilki 212 ikincisi 608 dr tekrar istemedi 20 Mayıs ilk randevum günler nasıl geçecekDemek ki normal canım insan ister istemez tedirgin oluyor ilk ultrason atlatsak içimiz az da olsa rahatlayacak
Aynen öyle canm ben bugün kan verdim doktorum istemedi ama cuma günü 836 cıkmıştı 2000 lere geldiyse yarın kese için gitmek istiyorum bakalmDemek ki normal canım insan ister istemez tedirgin oluyor ilk ultrason atlatsak içimiz az da olsa rahatlayacak
Kalp atışıda duyarsn o zaman senBEndede oluyor Kaşıklarda Kızlar sizce benim değerler nasıl ilki 212 ikincisi 608 dr tekrar istemedi 20 Mayıs ilk randevum günler nasıl geçecek
Çok çok güzel canım benim drumda istemedi direk ultrasona gün verdiBEndede oluyor Kaşıklarda Kızlar sizce benim değerler nasıl ilki 212 ikincisi 608 dr tekrar istemedi 20 Mayıs ilk randevum günler geçecek
İnşallah katlanarak artsın canım benim Dr keseye ayrı çağırmıyor ben gittiğimde kalp atışını da duyuyorum bir öncekini kaybettiğim için çok korkuyorum da rabbim o acıyı kimseye yaşatmasınAynen öyle canm ben bugün kan verdim doktorum istemedi ama cuma günü 836 cıkmıştı 2000 lere geldiyse yarın kese için gitmek istiyorum bakalm
Kalp atışıda duyarsn o zaman sen20 mayıs a kadar
AY duyulurmu bende diğer kayıplarımda hiç duymadım çok merak ediyorumAynen öyle canm ben bugün kan verdim doktorum istemedi ama cuma günü 836 cıkmıştı 2000 lere geldiyse yarın kese için gitmek istiyorum bakalm
Kalp atışıda duyarsn o zaman sen20 mayıs a kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?