- 28 Kasım 2017
- 85
- 43
- 88
- Konu Sahibi Bernaistanbul
Zonklama çok net rahimde oldu gidip gidip geldi İnş bebişim yerleşiyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım ya inşallahZonklama çok net rahimde oldu gidip gidip geldi İnş bebişim yerleşiyordur
Yaa cok sevındım bak dıgerı cok erkendi hayırlı olsunKızlar pozitif gördüm
Hayırlı olsun canım aman ha erkeden gidip kan verme gününde verKızlar pozitif gördüm
Ben günüme kadar evi testle doldrumştum kana kadar test yaptımEvet aynen canım öyle yapcam
AYnen öyle yap canım demekki bebeğin yerleşmeye çalışıyor annesiBende yaparım. Koyulaşıyomu ona bakarım
8.günde 100 lü değerler çıkıyor ve idrar testide gayet belirgin oluyor.Ben ikinci kan testini 10.günde yaptırcaktm sabah kalktm tekrar idrar yaptım ikiside kıpkırmızıydı ve değerim 397 idiEvet aynen canım öyle yapcam
Seninki ikizim? Ben8.günde 100 lü değerler çıkıyor ve idrar testide gayet belirgin oluyor.Ben ikinci kan testini 10.günde yaptırcaktm sabah kalktm tekrar idrar yaptım ikiside kıpkırmızıydı ve değerim 397 idi
Bu kalçadan progestan iğne nin şişliğini nasıl geçiriyor sunuz. Ben üç haftadır oluyorum çok ağrılı bir şey ya.Benim test sonuçlarım
6. Gün 15.29
8. Gün 56
11. Gün 208
Doktor benden sadece 11. Gün test istemişti. Ve 208 görünce hayırlı olsun dedi bebeği görmek için randevu verdi. 27 Mayıs gidicem inşallah ...
İlaçlara da halen devam ediyoruz:
Progesteron kalçadan
Göbekten 2 iğne
Estrofem 3 adet günlük
Coaspirin 1 adet
+ vitaminler
Sizlerde beta varsa nedir ?
Transferin kaçıncı günü?
Hangi ilaçlar kullanıyorsunuz?
Yazın merak ettim ☺❤
CANım vala o ağrıya yapacak birşey yok sanırım ben bu sefer o igneden bulamadığım için dr göbekten olanı verdi oda yakıyor ama öbürü kadar değilBu kalçadan progestan iğne nin şişliğini nasıl geçiriyor sunuz. Ben üç haftadır oluyorum çok ağrılı bir şey ya.
Canım göbekten olanı devlet karşılıyor muCANım vala o ağrıya yapacak birşey yok sanırım ben bu sefer o igneden bulamadığım için dr göbekten olanı verdi oda yakıyor ama öbürü kadar değil