• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. cı gün transferi yaptıranlar burayaaaa

Kaçıncı denemeniz ?

• İlk denemem

• İkinci denemem

• Üçüncü denemem

• Dördüncü denemem

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar pozitif gördüm

Eklentiler

• IMG_20190512_153904.jpg
    IMG_20190512_153904.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 678
Benim test sonuçlarım
6. Gün 15.29
8. Gün 56
11. Gün 208

Doktor benden sadece 11. Gün test istemişti. Ve 208 görünce hayırlı olsun dedi bebeği görmek için randevu verdi. 27 Mayıs gidicem inşallah ...

İlaçlara da halen devam ediyoruz:
Progesteron kalçadan
Göbekten 2 iğne
Estrofem 3 adet günlük
Coaspirin 1 adet
+ vitaminler

Sizlerde beta varsa nedir ?
Transferin kaçıncı günü?
Hangi ilaçlar kullanıyorsunuz?

Yazın merak ettim ☺️🥰❤️💋🤰🏻

Benim test sonuçlarım
6. Gün 15.29
8. Gün 56
11. Gün 208

Doktor benden sadece 11. Gün test istemişti. Ve 208 görünce hayırlı olsun dedi bebeği görmek için randevu verdi. 27 Mayıs gidicem inşallah ...

İlaçlara da halen devam ediyoruz:
Progesteron kalçadan
Göbekten 2 iğne
Estrofem 3 adet günlük
Coaspirin 1 adet
+ vitaminler

Sizlerde beta varsa nedir ?
Transferin kaçıncı günü?
Hangi ilaçlar kullanıyorsunuz?

Yazın merak ettim ☺🥰💋🤰🏻
Bu kalçadan progestan iğne nin şişliğini nasıl geçiriyor sunuz. Ben üç haftadır oluyorum çok ağrılı bir şey ya.

Bu kalçadan progestan iğne nin şişliğini nasıl geçiriyor sunuz. Ben üç haftadır oluyorum çok ağrılı bir şey ya.
CANım vala o ağrıya yapacak birşey yok sanırım ben bu sefer o igneden bulamadığım için dr göbekten olanı verdi oda yakıyor ama öbürü kadar değil

Selam kızlar malisef progestan iğnenin ağrısına şişliğine bende çare bulamadım. Ben ilk testi 6. Gün yaptım ikinci çizgi gayet net çıktı 8. Gün tekrarladım daha koyuydu 10.gün 286.75. 12.gün 615.15 Dr başka yapmana gerek yok dedi ultrason randevum 21 mayıs.

Back