- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 73
- 35
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
29 Nisan bende ikinci tedavim ilk sonucum 10 gün 212 yarın tekrar kan vereceğim Süreç seninle güzel gidiyor kUzucumBen 30 nisan 2 adet blastokist transferi yaptırdım. Doktorum: Prof. Dr. Ulun Uluğ | Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı
BETA HCG:
6. gün kan testi : 15,29
8. gün kan testi : 56
yarın test yaptırcam 11. gün olarak geçiyor.
Sizlerde süreç nasıl gidiyo....
Hayirli olsun darisi basima ve tum istiyenlere inşallah tarnsfer sonrasi belirtiler nerlerdi acba belirti oldumuBen 30 nisan 2 adet blastokist transferi yaptırdım. Doktorum: Prof. Dr. Ulun Uluğ | Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı
BETA HCG:
6. gün kan testi : 15,29
8. gün kan testi : 56
yarın test yaptırcam 11. gün olarak geçiyor.
Sizlerde süreç nasıl gidiyo....
BEnim kasıklarımda hareketlenmeler vardı çekilme gibi diyim arada adete benzer ağrılar olduHayirli olsun darisi basima ve tum istiyenlere inşallah tarnsfer sonrasi belirtiler nerlerdi acba belirti oldumu
Tsk ederimBEnim kasıklarımda hareketlenmeler vardı çekilme gibi diyim arada adete benzer ağrılar oldu
Rİca ederim canım senin kaçoncı gününTsk ederim
Göğüslerinde bir değişiklik oldu muBEnim kasıklarımda hareketlenmeler vardı çekilme gibi diyim arada adete benzer ağrılar oldu
8 günümde sızlamam olduGöğüslerinde bir değişiklik oldu mu
HAyırlısı olur canım inşallah hep pozitif ol bu süreçte kendini kasmaBenimde dün transfer oldu 5.gün 2 tane. İrenbe tüp bebek merkezi doktorum ümit inceboz. Beklemedeyim
İnş teşekkürler kaçıncı gün embriyosu sizinn kaç tane transfer edildi donmus transfermiHAyırlısı olur canım inşallah hep pozitif ol bu süreçte kendini kasma
5 gün canım tek transferİnş teşekkürler kaçıncı gün embriyosu sizinn kaç tane transfer edildi donmus transfermi
HAyırlısı olur canım inşallah hep pozitif ol bu süreçte kendini kasma
Bende sıfır belirti fakat edaaa arkadaşım da bu soruya cevap verebilir ikimizde aynı süreçteyiz. Belirti olarak ben şöyle diyebilirim. Adet olmadım ve adet öncesi sivilcelerim çıkardı çıkmadı sivilcelenmedimHayirli olsun darisi basima ve tum istiyenlere inşallah tarnsfer sonrasi belirtiler nerlerdi acba belirti oldumu
Bugün birinci günün çok heyecanlıBenimde dün transfer oldu 5.gün 2 tane. İrenbe tüp bebek merkezi doktorum ümit inceboz. Beklemedeyim
Bende biraz şişlik oldu gibiGöğüslerinde bir değişiklik oldu mu
Dün seyirme oldu 6 kere falan gece psikolojikmi blmıom :/Bugün birinci günün çok heyecanlı
Nasıl yani seyirme derken nedemek istedin anlamadımDün seyirme oldu 6 kere falan gece psikolojikmi blmıom :/
Batma gibi boleNasıl yani seyirme derken nedemek istedin anlamadım
Bende belirti yok ondan sordum sizin kacinci gününüz transferinBende sıfır belirti fakat edaaa arkadaşım da bu soruya cevap verebilir ikimizde aynı süreçteyiz. Belirti olarak ben şöyle diyebilirim. Adet olmadım ve adet öncesi sivilcelerim çıkardı çıkmadı sivilcelenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?