- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Amiin rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİnşallah katlanarak artsın canım benim Dr keseye ayrı çağırmıyor ben gittiğimde kalp atışını da duyuyorum bir öncekini kaybettiğim için çok korkuyorum da rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın
İnşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın canmAY duyulurmu bende diğer kayıplarımda hiç duymadım çok merak ediyorum
Amim canım hepimiz inşallah senin transfer ne zamandıİnşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın canm
İnşallah canım hepimize nasip etsin rabbimAmiin rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
28 nisanAmim canım hepimiz inşallah senin transfer ne zamandı
29 Nisa’n da ben28 nisan
1500 den sonra görünür diyorlar canım karından görünmese bile vajinal görülebilirHanımlar transfer sonrası 15.gün değerim 2876 cıktı sat a göre 4+4 üm kese görünür mü ki
Ay inşallahhh1500 den sonra görünür diyorlar canım karından görünmese bile vajinal görülebilir
Vajinal düşünmüyorum ben çok tırsıyorumAy inşallahhh
Neden kiVajinal düşünmüyorum ben çok tırsıyorum
Psikolojik olarak bilmiyorum önceki kayıplarımdan dolayı sanırım o yüzden geç randevu aldımNeden ki
Ne guzel sen hem kese hem kalp görürsünKizlar benim randevum tAaaaaaa 27 mayista yani 6 hafta 4 gunluk olunca.
bekle daha dur sonradan tutunmus olabılır benımde oyle oldu gec cıktıMerhaba kizlar. 5.gun embriyosu transferkmin 7. Gunu bugun dayanamadim hcg yaptrdim 2.93 ciktidegisir mi 4 gune kadar bu sonuc acaba? Ewt erken oldu ama 7.hun yuksek hcg cikan da cok qrkadas var. Benim negatif sanirim.cok uzgunum. Hamile kalanlari tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsi..
Senin kac cikmisti hcg canimbekle daha dur sonradan tutunmus olabılır benımde oyle oldu gec cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?