- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Kaçıncı gün embriyosuydu ki cnm bazıları geç yerlesiyomus o da olabiliyor test günü yükselen de var yaniAma ben asırı üzüldüm o negatif görünce silikte olsa cıkardı gibisinden 5. Günde yaptım
Test gününü bekle o zmn kesinleştir şimdiden kötü düşünme. Herkesin bünyesi ayrı canım bende düşünüyorum olumsuz ne yapalım zamanı geldiyse bizimledir değilse degil5. Gün dondurulmuş
Bende hesap yapıyorum mesela bazılarının transfer günü yükselmiş ki bnce erkek bebeklerde salgılanması çabuk oluyor kizlar nazlı onlar geç yerlesiyoBenim tahminim 5. Gün muhtemelen yeni salgılanmaya basılıyor betahcg çünkü biri yazmıştı basit testlerden yapmış baslangıctan itibaren tam 6. Günde çok silik çizgi çıktı yazmştı
Olsun saglamsin bak yumurtan oluşuyormuş demek ki durum o kdr kötü değil.Öyle tabide insan emeklerine üzülüyor ve dondurulmuş embriyo hiç yok yani olmassa sil bastan baslıcam
İnşallah canım benim de gönlüm kızdan yanaydı döndü sanki icim kızım oğlum deyip duruyorum kendi kndime gücüne gitmesin :) yeterli gelsinlerBelkide bilmiyorum zaten bastan beri hep kız cocugu gördüm ruyamda hep kaybolmuş bir kız çocuğu görüyorum inşallah benimdir
İns hep beraber güzel haber alalım canım ben normalde de sürekli ishalin dünden beri daha beter oldum ama kabizdan iyi sanirimEvet tabi çok şükür en azından 1 tanede olsa 5. Güne gitti en iyi embriyo oluyorlar 5. Gün embryoları inşallah tutunur bebişin
Yok vermediler o anı bile göremedim ben ztn ama hatıra yne de ne guzelSize böyle bir şey verdiler mi
heheOrtadaki ışık topu embriyo o halini bile seviyorum
Banada aynısı olmuştuBenimde 4. Günden itibaren adet ve bel agrısı eklendi şimdi sol tarafımda gidip gelen bir zonklama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?