- 28 Kasım 2017
- 85
- 43
- 88
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
5.gun embriyosu olk 48 saatte tutunur yazmislar
çok meraklıyız ondan biraz sabr gerektıren konular bunlar ey gıdı işimiz zor hanımlar ama imkansız değil bunu unutmayın.....Test gunumu bekliyorum perşembe yaptrıcam
moralini bozmak yokGozlerimdeki yaşlarla gormeden yaziyorum. Rabbim bu mubarek gunlerde 4 gune kadar yukseltsin insallah degerimi
Benimkide 21 mayısta 6+2 olucaz inşallah rabbim nasip eder o güne sağlıkla gidersekKizlar benim randevum tAaaaaaa 27 mayista yani 6 hafta 4 gunluk olunca.
Canım rabbim gönlündekini nasip eder inşallah düşük başlayıp sonradan yükselen var herkeste aynı sonuç olmuyorMerhaba kizlar. 5.gun embriyosu transferkmin 7. Gunu bugun dayanamadim hcg yaptrdim 2.93 ciktidegisir mi 4 gune kadar bu sonuc acaba? Ewt erken oldu ama 7.hun yuksek hcg cikan da cok qrkadas var. Benim negatif sanirim.cok uzgunum. Hamile kalanlari tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsi..
ilk denemen mi ?En azindan dusukte olsa pozitif cikardi heralde. 4 gunde yukselmicek sanmiyorum. Halbuki cok pozitiftim ve olumlu hissediyordum. Bir sorun da gorunmuyor hamilelige engel. Neden olmadi acaba buna takildim
Ewtilk denemen mi ?
ben mesela polikistik over yuzunden tup bebek denedim senın sebebın neydı cnm
hayırlı olsun cuma günü sonucumu öğrenicem inşallah bana da nasip olur mutluluk o kadar zormuş ki transfer sonrası beklemek bir olumlu düşünüyorum bir umutsuzluğa kapılıyorum günlerim böyle geçiyor
3. gün embriyosuseninki kacıncı gun embriyosu ?
kaç gün oldu transfer olalı ?3. gün embriyosu
bu gün 8 gün oldu 12. gün teste çağırdılarkaç gün oldu transfer olalı ?
Bende surekli idrara cikma durumu var. Arada bir bas agrisiarkadaşlar bende hıç kırık oluyo ve esniyorum devamlısizde de oluyormu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?