- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Zaten ilk senin değerlerine bakıp heves etmiştim ins güzel gider bakalimmbenimde 6 günümde öyleydi
gider gider bundan sonra dikkat et ilaç olarak ne tavsiye etti sana doktorZaten ilk senin değerlerine bakıp heves etmiştim ins güzel gider bakalimm
Crinone corapin estrofem devam ptesi aricam bakalım ne dicekler ne zamana kdr devam acabagider gider bundan sonra dikkat et ilaç olarak ne tavsiye etti sana doktor
Crinone corapin estrofem devam ptesi aricam bakalım ne dicekler ne zamana kdr devam acaba
Bende yok başka bide folbiol işte belki ptesiden sonra değişir zaten uzak klinik başka şehirde aricm ilk bakalımCrinone jel
coraspin
estrofem
progestan
prolutex
oxapar
İnşallah amin isteyen herkese nasip olsun ins çok güzel bı duygu bı kaç test daha yapym da catliyorum takvim eklemek için bendeHayırlısıyla katlanarak devam etsin sonuçlarınızı inşallah kızlar
kan testi mi
hadi bakalım bızede yaz buraya nezaman yapcaksın kan testınıEvet evet katlandığını göreyim azcik çok güzel duruyor sade takvimler tü tü tü valla size
Gün aşırı olmick herhalde ptesi zaten test günüm o gün yaptırır ararım kliniği ins güzel çıkarhadi bakalım bızede yaz buraya nezaman yapcaksın kan testını
Öyle gdeyim bari benimki de böyle gitsinen güzeli aslında 3 günde bir yaptırırsan
Canım benim çok sevindim güle güle büyüt bebeğiniÖyle gdeyim bari benimki de böyle gitsin
İns canım değerlerin katlandığını da görsem rahatlicam valla darısı başınaCanım benim çok sevindim güle güle büyüt bebeğini❤
Olur olur gönlünü ferah tut tadını çıkar canım benim çok bekliyoruz bugünleri ne emekler verdin her dakikasının mutluluğunu heyecanını sonuna kadar yaşa kucağına aldığın anı düşün bolcaİns canım değerlerin katlandığını da görsem rahatlicam valla darısı başına
Sağol canım güzel moral veriyor burda herkes sürekli onu düşünüyorum küçücük elleri ayakları geçmiyor zaman ya inşallah güzel gider herseyOlur olur gönlünü ferah tut tadını çıkar canım benim çok bekliyoruz bugünleri ne emekler verdin her dakikasının mutluluğunu heyecanını sonuna kadar yaşa kucağına aldığın anı düşün bolca
Çok güzel olacak merak etme çok dayanamazsan yarın kan verirsin olmazsa strese sokma da kendiniSağol canım güzel moral veriyor burda herkes sürekli onu düşünüyorum küçücük elleri ayakları geçmiyor zaman ya inşallah güzel gider hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?