• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. cı gün transferi yaptıranlar burayaaaa

Kaçıncı denemeniz ?

• İlk denemem

• İkinci denemem

• Üçüncü denemem

• Dördüncü denemem

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben bugün minik kuzularımı gördüm çok şükür kalp atışları başlamış fakat küçük oldukları için duyamadık iki hafta sonra inşallah harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben bugün minik kuzularımı gördüm çok şükür kalp atışları başlamış fakat küçük oldukları için duyamadık iki hafta sonra inşallah harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canımm gözün aydın darısı bize inşallah senin değerlerin nasıl artmıştı ve şuan kaç haftalıksın

Bugün benimde 6.gunum dayanamadım test yaptim

Eklentiler

• 20190519_080627.jpg
    20190519_080627.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 356
Bi de merkez bana 12.gün test tarihi verdi. Sence nezaman vermeliyim kan. 12inci güne kadar meraktan catlarim
Bende kesinlestiriyim diye 5.gun idrar 6. Gün kan ver verdim 17.52 çıktı beta şimdi içim içimi yiyor inan bilsem test gününü beklerdim o kdr dedi herkes dinlemedim idrarda takip etmek daha iyi bence test gününe kdr düşük değerler can sıkıyor gerçekten canım yine de sen bilirsin nasıl için rahat etcekse

Bi de merkez bana 12.gün test tarihi verdi. Sence nezaman vermeliyim kan. 12inci güne kadar meraktan catlarim
Hayırlı olsun canım bencede idrarla takip yapın test gününüzü bekleyin sonradan üzülüyor insan erken davranınca ben 5 gün test yaptım hergün idrar yaptım günümde kan verdim

Kizlar
6. Gün 09.30 beta 17.52
9. Gün 08.30 beta 50.99
3 gün arayla tam 3 katlamış bana iyi gibi geldi çok zormuş değer katlasin beklemek ya psikolojik olarak baskı hissediyorum resmen güzel dimi ya sonuç??

Kizlar
6. Gün 09.30 beta 17.52
9. Gün 08.30 beta 50.99
3 gün arayla tam 3 katlamış bana iyi gibi geldi çok zormuş değer katlasin beklemek ya psikolojik olarak baskı hissediyorum resmen güzel dimi ya sonuç??

Hayirli olsun cnmm benimde hemen hemen bu şekildeydii..
6.gun 18
8.gun 55

Hayirli olsun simdiden ❤

Back