- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Sağol teşekkür ederim de bak senin 2 gün de olmuş 55 benim 3 günde tam 3 katı aslında da hiç huzurlu değilim gerçi yine artmış yani bu kadar evhamlı olduğumu bilmiyodumHayirli olsun cnmm benimde hemen hemen bu şekildeydii..
6.gun 18
8.gun 55
Hayirli olsun simdiden ❤
Sağol teşekkür ederim de bak senin 2 gün de olmuş 55 benim 3 günde tam 3 katı aslında da hiç huzurlu değilim gerçi yine artmış yani bu kadar evhamlı olduğumu bilmiyodum
Bugün test günüm işte hemşireye gönderdim sonucu dönüş yapsın bakalım yarın giderim hastaneye. Çok sağol valla içim rahatladı bir an inşallah güzel gider hepimizinNormal cnm merak etmee..
6.gun 18
8gun 55
10.gunde 90 cikti degerim
O yuzden cok stres yapma cnmm test gunun ne zamansa o zMan yaptir
seninle biz aynı gidiyoruz kontrol seninde 27 mayıs demıNormal cnm merak etmee..
6.gun 18
8gun 55
10.gunde 90 cikti degerim
O yuzden cok stres yapma cnmm test gunun ne zamansa o zMan yaptir
seninle biz aynı gidiyoruz kontrol seninde 27 mayıs demı
Hayır yavaş gitmiyor evham yapma annesi 2 günde 2 katını geçmiş olması gerektiği gibi gidiyor endişelere son tadını çıkarrrKizlar 9. Gün 50.99
11. Gün 114.4 çıkmış sonucum doktor iyi dedi ama sanki yavaş gdyo ya
Stres yapıyorum çok ya cuma bı daha yaptrcaz o zamana kdr yne stres çok korkuyorum valla yaHayır yavaş gitmiyor evham yapma annesi 2 günde 2 katını geçmiş olması gerektiği gibi gidiyor endişelere son tadını çıkarrr❤❤
ANlıyorum canım benim hamile kalabilsem Doğuma kadar geçmez benim de korkum herhalde. ama şu anki artışın iyi ondan yana şüphen olmasın normalden 100 le öğrenecektin erken baktırdığın için panik oldun ama tuttu mu stresi daha kötü ben erken baktırmaktan yanayım hep o yüzden.stres elbet olacak ama lütfen bu günlerin tadını da çıkarınStres yapıyorum çok ya cuma bı daha yaptrcaz o zamana kdr yne stres çok korkuyorum valla ya
Bende öyle o yüzden erken bakmistim insan başka bsy dusunemiyo şimdi de işte artış meselesi kalp atışlarına kdr bu böyle gtcek. Herhalde bklm daha neler çıkacak inşallah sende yasa kuzum bu stresi bir an önceANlıyorum canım benim hamile kalabilsem Doğuma kadar geçmez benim de korkum herhalde. ama şu anki artışın iyi ondan yana şüphen olmasın normalden 100 le öğrenecektin erken baktırdığın için panik oldun ama tuttu mu stresi daha kötü ben erken baktırmaktan yanayım hep o yüzden.stres elbet olacak ama lütfen bu günlerin tadını da çıkarın
İnşallah canım olsun da yeter ki sabırla beklerimBende öyle o yüzden erken bakmistim insan başka bsy dusunemiyo şimdi de işte artış meselesi kalp atışlarına kdr bu böyle gtcek. Herhalde bklm daha neler çıkacak inşallah sende yasa kuzum bu stresi bir an önce ❤
Merhaba ben 5.gun 2 adet embriyo transferinden sonra 6. Gun lekelenmeden korktugum icin kan testi yaptirdim degerim 5.09 du yani 09 luk bi farkla hamileydim dun predictorde de silik cizgi cikti. Bugun tekrar kan testine gidicem ama ikiye katlamasi gerekir denmisti o zmn 10 oluyo sdc siz cok yuksek degerlerdeb bahsediyosunuz acaba benm sonuc normal degil mi bilgi vermenizi rica ederim. Cok heyecanlym suan aksam 22 30 da kan testi olcam ama korkuyorum8.günde 100 lü değerler çıkıyor ve idrar testide gayet belirgin oluyor.Ben ikinci kan testini 10.günde yaptırcaktm sabah kalktm tekrar idrar yaptım ikiside kıpkırmızıydı ve değerim 397 idi
Tutunmaya çalışıyor bence daha çok erken olduğu için en temiz sonucu 12 ci gün öğreniriz. Korkma canım Allah herşeyin hayırlısını verirsinMerhaba ben 5.gun 2 adet embriyo transferinden sonra 6. Gun lekelenmeden korktugum icin kan testi yaptirdim degerim 5.09 du yani 09 luk bi farkla hamileydim dun predictorde de silik cizgi cikti. Bugun tekrar kan testine gidicem ama ikiye katlamasi gerekir denmisti o zmn 10 oluyo sdc siz cok yuksek degerlerdeb bahsediyosunuz acaba benm sonuc normal degil mi bilgi vermenizi rica ederim. Cok heyecanlym suan aksam 22 30 da kan testi olcam ama korkuyorum
Arkadasim cok tesekkurederim seninde gebeligin hayirli olsun Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallahTutunmaya çalışıyor bence daha çok erken olduğu için en temiz sonucu 12 ci gün öğreniriz. Korkma canım Allah herşeyin hayırlısını verirsin
Benim ki de daha kritik durum kanamam oluyo. O yüzden bişey belli değil. Yinede de teşekkür ediyorumArkadasim cok tesekkurederim seninde gebeligin hayirli olsun Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
Canm ınanki nasıl ilerler bilmiyorum degeri düşük olup sonradan yukselen arkadaslara sorsan daha ıyı cevap alırsın inşallah bebeğin seninledirMerhaba ben 5.gun 2 adet embriyo transferinden sonra 6. Gun lekelenmeden korktugum icin kan testi yaptirdim degerim 5.09 du yani 09 luk bi farkla hamileydim dun predictorde de silik cizgi cikti. Bugun tekrar kan testine gidicem ama ikiye katlamasi gerekir denmisti o zmn 10 oluyo sdc siz cok yuksek degerlerdeb bahsediyosunuz acaba benm sonuc normal degil mi bilgi vermenizi rica ederim. Cok heyecanlym suan aksam 22 30 da kan testi olcam ama korkuyorum
Hayır gayet normal benmde 11.gün 900 e yakındı 14.gün 2800 dü değerler kişiye göre değişiyor canmMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 9 Mayıs’ta 2019 upo oldu 14 Mayıs’ta transferim oldu transferimin 9. Günü 327 çıktı beta 11. Günü 765 13. Gün 2002 çıktı 5. Gün embriyosu bir tane sizce çok yüksek değil mi?
çok tşk ederim cuma günü kontrole çağırdı doktor biraz rahatladım inş bebeginiz sizinledirHayır gayet normal benmde 11.gün 900 e yakındı 14.gün 2800 dü değerler kişiye göre değişiyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?