- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
En kötü öyle yapcm zaten de gerçekten erken öğrenmek iyi değilmiş yaÇok güzel olacak merak etme çok dayanamazsan yarın kan verirsin olmazsa strese sokma da kendini
Canımm gözün aydın darısı bize inşallah senin değerlerin nasıl artmıştı ve şuan kaç haftalıksınBen bugün minik kuzularımı gördüm çok şükür kalp atışları başlamış fakat küçük oldukları için duyamadık iki hafta sonra inşallah harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah 10.gün 286.75 12.gün615.15 18.gün 9427adete göre 5+6haftalığızCanımm gözün aydın darısı bize inşallah senin değerlerin nasıl artmıştı ve şuan kaç haftalıksın
BENde dün gittim kese ölçümüne göre 4+5 dedi değerlerim de yüksekti aslında ama bilmiyorumAmin canım inşallah 10.gün 286.75 12.gün615.15 18.gün 9427adete göre 5+6haftalığız
Rabbim hayırlısını nasip etsin canımBENde dün gittim kese ölçümüne göre 4+5 dedi değerlerim de yüksekti aslında ama bilmiyorum
AMin canım nasılsın varmı bulantın falanRabbim hayırlısını nasip etsin canım
Yok canim tabikide şart değil. Kaçıncı gunundesinKizlar yerleşme kanaması yaşıyor mu herkes illa şart değil dimi
8. Gün bugün yarın test günüm pozitif zaten öğrendim şükür de merak ettim iyi bsy mi olması kötü bsy mi diyeYok canim tabikide şart değil. Kaçıncı gunundesin
Bariz var canım hayırlısı olsun bende 5. Günde yaptım hemen hemen böyleydi erken kan testi iyi değil ama sabret bncee zaman geçmiyor katladi mi katlanması mi diyeBugün benimde 6.gunum dayanamadım test yaptim
Bi de merkez bana 12.gün test tarihi verdi. Sence nezaman vermeliyim kan. 12inci güne kadar meraktan catlarimBariz var canım hayırlısı olsun bende 5. Günde yaptım hemen hemen böyleydi erken kan testi iyi değil ama sabret bncee zaman geçmiyor katladi mi katlanması mi diye
Bende kesinlestiriyim diye 5.gun idrar 6. Gün kan ver verdim 17.52 çıktı beta şimdi içim içimi yiyor inan bilsem test gününü beklerdim o kdr dedi herkes dinlemedim idrarda takip etmek daha iyi bence test gününe kdr düşük değerler can sıkıyor gerçekten canım yine de sen bilirsin nasıl için rahat etcekseBi de merkez bana 12.gün test tarihi verdi. Sence nezaman vermeliyim kan. 12inci güne kadar meraktan catlarim
Hayırlı olsun canım bencede idrarla takip yapın test gününüzü bekleyin sonradan üzülüyor insan erken davranınca ben 5 gün test yaptım hergün idrar yaptım günümde kan verdimBi de merkez bana 12.gün test tarihi verdi. Sence nezaman vermeliyim kan. 12inci güne kadar meraktan catlarim
Haklisiniz Kizlar. Beklicem test gununu. Çok saolunHayırlı olsun canım bencede idrarla takip yapın test gününüzü bekleyin sonradan üzülüyor insan erken davranınca ben 5 gün test yaptım hergün idrar yaptım günümde kan verdim
İnşallah canım sağ salim güzel haberini alır mutlu bı hamilelik gecirirsinHaklisiniz Kizlar. Beklicem test gununu. Çok saolun
Bekle bence daha iyi olur bende stres olmuştum erken kan testlerindenHaklisiniz Kizlar. Beklicem test gununu. Çok saolun
Kizlar
6. Gün 09.30 beta 17.52
9. Gün 08.30 beta 50.99
3 gün arayla tam 3 katlamış bana iyi gibi geldi çok zormuş değer katlasin beklemek ya psikolojik olarak baskı hissediyorum resmen güzel dimi ya sonuç??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?