5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

tüm izmir de aradım yok yok yok.....................
nasıl iş anlamadım geçen hafta sonu bornava, şirinyer, kemeraltı gezdim sordum yok diyorlar, ya kutu içinde karışım olarak var, ya da poşet çay olarak...
anlamadım herkes mi içiyor bu çayı???
her sorduğum aktar cinemma ile barut ağacı kabuğunu bulamazsın boşuna arama dedi ağız birliği yapmış gibi...
ÇAY İÇMEK İSTİYORUMMMMM
ZAYIFLAMAK İSTİYORUMMMM
bi akıl verin kızlar alayım mı o hazır karışımdan???

yukarıda da yazdım koca izmir de bulamadığımı ki ben başka bi ilin küçük bi ilçesinde oturuyorum. büyük şehirlere herzaman da gidemiyorum, 80 kiloyum, 10 kilo aldım 8 ayda; hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum, yediklerime dikkat ediyorum, anlayacağınız bi hayli dertliyim. eşimde aldığım kiloları ima etmeye başladı kıyafetlerim olmayınca tek dertleşebildiğim ise sizlersiniz...

acaba diyorum kendi şehrinde bu karışımları bulabilen birisi bana bunu alıp kargoyla gönderebilir mi, fiyatı neyse havale yaparım, istediği yolla öderim ... yardım edin hanımlar lütfen.aylardır okuyorum topikleri izmire gidip alma fırsatını bekledim hep ama o da hüsrana uğradı.

bana yardım edebilecek hanımların duacısı olacağım, cevaplarınızı bekliyorum...

ayrı ayrı poşetlerde mi geldi hocam, bugün itibariyle kilo verebildiniz mi, etkisi oldu mu???

kızlar aktarland com tr diye bi site var 9 hayat Çayı diye site içinde arattırın hepsinin karıştırlmadan tek pakette satılanını göreceksinişz kendim sipariş vermedim ama ne tte gezinirken gördüm belki almak isteyenlere yardımcı olur

Kızlar aktarlarda bulamıyorsanız,bu bitkileri satan birçok site var,internetten sipariş verebilirsiniz.Ayhan Ercan'ın sitesinde bitkilerin resimleri var,karşılaştırma yaparak sipariş edin.

merhaba arkadaşlar,
Bana bir eczacı tavsiye etmişti bu çayı çok etkili diye pek ilgilenmemiştim fakat dün aklıma geldi ve forum da yazılanlar ilgimi çekti doğrusu ve bakırköyde güzel bir aktara gittim ayrı ayrıda vardı ama adamlar hazırlamış 400 gr 24.90 diye de satıyorlar tam 1 ay gidiyormuş içindekilere baktım hepsi orjinal hatta barut ağacı resmen tarcın gibi kokuyor ama değil aradaki fark belli yani aktar bunlarda düzen önemli dedi düzenli içerseniz faydası olur günde 3 fincan yeter dedi bir müşterisi 3 haftada 11 kilo vermiş aldık bakalım eşimle bugün başladık kullanmaya iştah azalma henüz yok eşim ve bende çok idrara çıkardığı kanısındayız ama henüz evde tartı olmadığı için tartılmadık doğrusu bakalım inş. işe yarar ben spor olarak da oryantel kursuna yazıldım anca dansla kilo verebilirim spor salonlarını sevmiyorum evde koşu bandı bisiklet tranbolin bile var ama eğlenceli değil doğrusu çayla ilgili gelişmeleri paylaşırım inş. etkisini hepimiz görürüz

slm lütfen 1-2 hafta kullanınca tartılıp yazarmısınz bide göbek kayabolurmu acaba bel çevrenizi istersenz ölçün değişim oluyormu ? kolay gelsnn

Hayırlı olsun canım,inşAllah istediğin sonucu alabilirsin.Ben bu çayla kilo vermeyi başaranlardanım ama henüz ideal kiloma ulaşamadım.İnşAllah isteyen herkes ve ben ideal kilomuza ulaşırız:)

arkadaşlar merhaba tam bir hafta olduu çayı içmeye 1 haftalık zayıflama tablomu yazacam..yorumu size bırakıyorum.. ne verdiğim belli nede vermediğim ben hiç bişi anlamadım bu işten..ama sanki sindim gibi bırazcık şişkinliklerim filan yok oldu rahatım,hafifim...ama kilo verdinizmi dersenız bakın ve sız karar verın.

tarih kilo

17.09.2012 pazartesi : 67.2
18.09.2012 salı : 68.5
19.09.2012 çarşamba: 68.2
20.09.2012 perşembe:68.5
21.09.2012 cuma :68.2
22.09.2012 cumartesi:67.0
23.09.2012 pazar :67.0
24.09.2012 pazartesi: 66.9

tablo bu arkadaşlar ...ben hiç bırakmayı dusunmuyorum ..aslaa yola devammm... ama cok aşırı derecede yavaş kilo verıyorum...canım ona sıkkın.. bende sabırsız bırıyım hemencık vereyım ıstıyorum
şimödi ben kaç gr verdım yaff

Hayırlı olsun canım,inşAllah istediğin sonucu alabilirsin.Ben bu çayla kilo vermeyi başaranlardanım ama henüz ideal kiloma ulaşamadım.İnşAllah isteyen herkes ve ben ideal kilomuza ulaşırız:)

teşekkür ederim umarım hepimiz zafere ulaşırız

biliyorum bu çayı cok faydasını görmedım ama tavsıyem evde ıken ıcın acayip derecede bagırsakları bozuyor

merhaba kızlar bende yarın bu çaya başlıyorum aktardan toplama olarak aldırdım bitkileri ben 73 kilodayım bi aylık toplattım ekmek tüketimini şeker tuketimini kestimm az tuzlu yemek yemeye dıkat edıyorummm sizce 1 ayda değişim olurmu?? kendım ev hanımı oldugum için gun içinde 1 saat 2 saat spor yapıyorummm yenı başladımm bu ay 7 kilo vermek hayal mi? yoksa verebilirmiyim hep birlikte gorcezzz...

bence verebilirisin..yalnız her sabah aç karnına sirkeli suda iç..onunda faydası oluyormuş..ben bu çayı denemedim ama yorumları okudukça gaza geldim sanki..alıp deneyesim var

bence verebilirisin..yalnız her sabah aç karnına sirkeli suda iç..onunda faydası oluyormuş..ben bu çayı denemedim ama yorumları okudukça gaza geldim sanki..alıp deneyesim var

içiyorumm cnmmmm:)))) elma sirkeli suyu ama bi tatlı kaşığına bı çay bardağı içebiliommm tadıı ıyı gelmio :))

içiyorumm cnmmmm:)))) elma sirkeli suyu ama bi tatlı kaşığına bı çay bardağı içebiliommm tadıı ıyı gelmio :))

bir su bardağına bir çorba kaşığı sirke diye duymuştum ben..hatta içine bir çay kaşığı balda atılıyor..bu şekilde çok zayıflayan olmu..sende bu zayıflama çayına ilaveten bu sirkeli suyada başlarsan olur

diyorum ama bakma sen bana

bende kilo vermeye çalışıyorum..daha doğrusu bugün başladım..boğazımdan kesmeye :)))

ekstra da bişey yapmıyorum..

ama bu çaya başlıcam heralde birde yanında sirkeli su...bide ekmeği şekeri kesttimmi , zayıflarım heralde diye düşünüorum..ama bilemiyorum tabi..banada hayal gibi geliyor kilo vermek..gerçi hiçbirzaman diyet yapmadım..hep pazartesi başlayıp salı bıraktım.. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…