bir su bardağına bir çorba kaşığı sirke diye duymuştum ben..hatta içine bir çay kaşığı balda atılıyor..bu şekilde çok zayıflayan olmu..sende bu zayıflama çayına ilaveten bu sirkeli suyada başlarsan olur
diyorum ama bakma sen bana
bende kilo vermeye çalışıyorum..daha doğrusu bugün başladım..boğazımdan kesmeye :)))
ekstra da bişey yapmıyorum..
ama bu çaya başlıcam heralde birde yanında sirkeli su...bide ekmeği şekeri kesttimmi , zayıflarım heralde diye düşünüorum..ama bilemiyorum tabi..banada hayal gibi geliyor kilo vermek..gerçi hiçbirzaman diyet yapmadım..hep pazartesi başlayıp salı bıraktım..((
bende bu çaya başlayalı 3 gün oldu ,sanki iştahım ve tatlı krizlerim azaldı gibi , ama daha tartılmadım , tartımın pilini değiştirmem lazım bir an önce,, umarım herkes kilolarından kurtulur,, ben 36 değilde 10 kilo versem razıyım...
bendeeeeeeeeeeeeee kilonu tartıldıktan sonra yazarmısnnnnnn plssss 10 lkilo versem yeterrrrrrrrr benımde inşş vericezzzzzzzzzzzz....
bende bu çaya başlayalı 3 gün oldu ,sanki iştahım ve tatlı krizlerim azaldı gibi , ama daha tartılmadım , tartımın pilini değiştirmem lazım bir an önce,, umarım herkes kilolarından kurtulur,, ben 36 değilde 10 kilo versem razıyım...
tamam en kısa zamanda tartılır yazarım inş. sen çaya başladınmı
gunaydınn kızlarrr ben bugun çaya başlamış bulunmaktayım çayın tadı güzellll kötü çıkıcak die korkmuştum ama bi adet süzgeç edinmem gerekir içerken biberiyeler ağzıma geldi iyi olmuyooo bugun süzgeç alacammm ama diğer türlü çay güzell..
hadi bakalım inş. etkisini hep birlikte görürüz çayı içerken o olay fena işte süzgeç de işe yaramıyor doğrusu hani şu dışarılarda filtre kahve yada bitki çayı içilen bardaklardan yada kapaklı fincanın içine konan süzgeçlerden almak lazım sanırım bizim çay süzgeci pek işe yaramıyor...
kızlar benim psikolojik mi yoksa reglim ondan mı bilemedim ama sanki iştahımı kesmiyor hep bişiler yiyesim var gibi p.tesi başladım tek etkisi sanırım ödem atıyorum çok idrara çıkıyorum o kadar varmı benim gibi olanınız???
kızlar benim psikolojik mi yoksa reglim ondan mı bilemedim ama sanki iştahımı kesmiyor hep bişiler yiyesim var gibi p.tesi başladım tek etkisi sanırım ödem atıyorum çok idrara çıkıyorum o kadar varmı benim gibi olanınız???