5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

kızlar ben haziranın 16 sı gibi başlamıştım 71 dim şu an 61 ekadar geldim ve kilo vermem biraz yavaşladı amaaaaaaaa pes etmek yok bi sıra grip olunca düzenli içmedim de ondan sanırım şimdi 3 öüğn içiyorum hedefe çok az kaldı kimse veremyrum demesin düzenli içince öyle bir gidiyorki kilolar sadece sabır madem aldık bu kiloları öyleyse şifalı çayını da bulduysak sorun yok yola devam

canım bende bugun aldırıyorum eşimee..inşallah zayıflarım .. yanında başka birşey yaptınmı canım hanı yemekte kısıtladınmı kendını.. eğzersiz yaptınmı .. bıraz detaylı anlatabılırmısın ..

Herkese merhaba kızlar siteyi çok uzun süredir takip ediyorum...Ama üye olmak bugune kısmetmıs...Bende bugun tv de bu çayın roportajını okudum nettekı yorumlar falan cok işe yaradıgını düşünüyorum...En yakın zamanda ben de baslıyorum umarım ıse yarar :KK43: hazır karıstırılmıs sallama olarak satılanda var aktardan alıp yapmak daha mı faydalı olur sızce ?

eşim 9'u bir arada almış yanı içeriğini okudum ve istedıgım 9 bitki var içinde. ve tadıda hıc fena degıl..hayırlısı bakalım bu sabah ac karnına tartıldım 67.2 inşallah hedefim 55 :) sonucları yazarım burdan ..hadi hayırlısı :KK70:

bende nezamandır almıştım bugün başladım inşalah sonuç almak istiyorum bakalım inşallah hayırlısı

Merhabalar Sevgili Hanımlar:
Bu çaydan dün gece burada haberim oldu ve hemen bugün satın aldım. Şuan da bu çay elimde ve içiyorum. Çok keyifli bir içimi yok ama olsun başladık artık. Tüm yazdıklarınızı satır satır okudum ve ya Allah ya Bismillah diyerek başladım. İnşaallah sonu mutlu biter. Çayın etkisi iştah kesmekte ben de nasıl bie etki gösterecek bilmiyorum ama dereotunu deniyorum ve gerçekten tokluk hissi veriyor. İçim kıyılı gibi olduğunda bir tutam dereotu yiyorum ve bir kaç dakika sonra açlık hissim gidiyor.
1.74 boyundayım ve bugün itibarı ile 84.900 kg. yim. Bakalım sonuçlar ne olacak. Her pazartesi durumumu rapor edeceğim sizlere.
Umarım hepimiz kilolu başladığımız bu yolu zayıflamış ve mutlu tamamlarız.
Hepinize selam ve sevgilerimle...:nazar:

bende yarın alıp çaya başlamayı düşüyorum. yaşım :22 boyum:160 kilom :68 55 kilo olmak istiyorum 13 kilo fazlam var kış gelmeden versem iyi olacak yarın başlayacağım artık burda durumuda sizlere aktarırım ben yanında spor falanda yapmayı düşüyorum daha etkili ve daha sağlıklı bir zayıflama olsun diye ayrıcada sarkma çatlam olmaz umarım bunlarında tedbirini almak lazım :KK8:

bu konuda tablo varmı kimler nezamanda kaç kilo vermişler bu kadar sayfayı okumak çok zor

bende bayadır takip ediyorum ama çayı düzenli içen kaç kişiyiz bilmiyorum

aslında düzenli girsek yazsak fikir alışverişi yapsak birbirimize destek olsak çok iyi olur

Canım ben 7 kilo vermiş durumdayım çok şükür:)Hala içiyorum.Metabolizmam çok yavaş çalıştığı için kilo vermemde biraz zor oluyor ama verebiliyorum çok şükür:nazar:

bushra bişey sorucam sabah işe giderken çay demlemeye vaktim olmuyor.akşamdan demlesem sabah onu içsem faydası olurmu sence.iş yerinde içmek bi problem oluyor.izinliyken problem yoktu ama işe başayınaca zorlanıyorum

Slm kızlar, bugün bu çayı içmeye bende başladım, bugün 3 bardağı devirdim ama yemekten önce içemiyorum miğdemi bulandırıyo aç karna :S, yemeklerden yarım saat sonra içiyorum, bir hafta sonra yazcam size bakalım durum nolcak,eğer kilo verirsem belki 1hafta dayanam daha erken yazarım :KK70:

Slm kızlar, bugün bu çayı içmeye bende başladım, bugün 3 bardağı devirdim ama yemekten önce içemiyorum miğdemi bulandırıyo aç karna :S, yemeklerden yarım saat sonra içiyorum, bir hafta sonra yazcam size bakalım durum nolcak,eğer kilo verirsem belki 1hafta dayanam daha erken yazarım :KK70:

inşallah faydasını görürsün

ama ben önemli olan aç karnına yemekelrden önce içmek diye biliyorum yanlışsam düzeltsinler

daha önce barut ağacı kabuğu ile ilgili sorunumu yazmıştım aldığım çam ağacı gibiydi
bugün başka bi aktardan aldım daha farklı orjinali bu hindistandan geliyo bazı yerler tarçın veriyomuş vs dedi
kokusu tarçını andırıyo ama güvenim kırıldı bi kere :/

Son düzenleme:
inşallah faydasını görürsün

ama ben önemli olan aç karnına yemekelrden önce içmek diye biliyorum yanlışsam düzeltsinler

evet canım haklısın ama ben alışana kadar bikaç gün böyle yapmayı düşünüyorum, yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi, sonra tiksinip tümden bırakmayım diye :)

evet canım haklısın ama ben alışana kadar bikaç gün böyle yapmayı düşünüyorum, yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi, sonra tiksinip tümden bırakmayım diye :)

Kolay gelsin diyeyim o zaman :)

banada çok kolay geliyo içimi belkide alışkın olduğumdandır bitki çaylarına
mesela bende yeşilçayı içerken rahat içemiyorum

SLM KIZLAR BENDE BU ÇAYI DENEMEK ISTIYORUM FAKAT KIMLER KAÇ KILO VERDI YAZABILIRMI LUTFEN GAZA GELMEK BAGABIMDA:)
:KK14:

ya ne kadar güzell herkes mücadele veriyorr.. birbirmize destek olalım kızlarr... bugun 3. günüm vee gercekten psikolojık değıl yanii acayıp bır hafiflik hissediyorum..tmm kilo vermedım henuz belkı ama karnımın şişliği kalmadıı sankı böyle kuş gıbıyım..gaz sorunum yok artık ...adetliyim şuan vee adet sancılarım yok oldu uçtuu...birde ben sabahları bir tarıfı daha uyguluyorum ..yapmak isteyenlere tavsıye edıyorum cok rahatlatıyor ınsanı ,sakınlestırıyor,yorgunlugunu alıyor..suan elımde var bır bardak hem içiyorum hem yazıyorum :)

bır litre kaynar suya yarım lımonu kabuguylaa atın ve ıcıne bır boşet sallama yeşil çay atın ve su ılıyınca bır tane sodayı boşaltın..ve gelın gıdın için vallahı varyaa ne acıkıyorsunuz,ne susuyorsunuzz... yemek yememek için her acıktıgımda bu suyu ıcıyorum..ınslalah zayıflama hızım artar..ayıca bu tarıfte zayıflamaya yardımcı :) bilginizee...hepinize gönülden başarılarrr umarımm taşş gibi hatunlarr oluruz hepimizzz gacılarrr :KK70::KK53::KK53::KK53:

herkese selam ben yeni gördüm bu çayı daily form diye hazırını , herkes aktardan mı alıp yapıyo kendi bende öyle düşündüm ama ölçüleri ne olacak bilmiyorum ve cidden zayıflatıyomu şu an 55 kiloyum idealim 48-49 aslında ama malesef hamileydim kaybettim 25 haftalıkken kaybedeli 69 gün oldu göbeğim kaldı. bi daha ki hamilelik için bu göbek gitmiş olmalıı 8 kilo almıştım 4 kilo gitmiş ama daha fazlam var ve göbeğim var şişkinlik hissi şiş bi göbek. hipotiroidi hastasıyım ilaç kullanıyorum zararı olurmu aacaba ? gerçekten zayıflayan var mı ?6-7 kilo versem daha doğrusu göbeğim gitse yeter .. gerçi eşimde kullanır yapsam onunda 10 kilo kdr fazlası var ...

bilgisi olan söyleyebilirmi aktarlarada güven olurmuki 9 bitkiyi nerden tanıcam ben ki başka şey verseler , ya da hazır internetten mi almak iyi olur tecrübeliler yardımcı olabilir mi??

ya ne kadar güzell herkes mücadele veriyorr.. birbirmize destek olalım kızlarr... bugun 3. günüm vee gercekten psikolojık değıl yanii acayıp bır hafiflik hissediyorum..tmm kilo vermedım henuz belkı ama karnımın şişliği kalmadıı sankı böyle kuş gıbıyım..gaz sorunum yok artık ...adetliyim şuan vee adet sancılarım yok oldu uçtuu...birde ben sabahları bir tarıfı daha uyguluyorum ..yapmak isteyenlere tavsıye edıyorum cok rahatlatıyor ınsanı ,sakınlestırıyor,yorgunlugunu alıyor..suan elımde var bır bardak hem içiyorum hem yazıyorum :)

bır litre kaynar suya yarım lımonu kabuguylaa atın ve ıcıne bır boşet sallama yeşil çay atın ve su ılıyınca bır tane sodayı boşaltın..ve gelın gıdın için vallahı varyaa ne acıkıyorsunuz,ne susuyorsunuzz... yemek yememek için her acıktıgımda bu suyu ıcıyorum..ınslalah zayıflama hızım artar..ayıca bu tarıfte zayıflamaya yardımcı :) bilginizee...hepinize gönülden başarılarrr umarımm taşş gibi hatunlarr oluruz hepimizzz gacılarrr :KK70::KK53::KK53::KK53:

ben başlayalı 19 gün oldu 2 kilo verdim hareketsizim aslında yürüyebilsem iyi olacak var zor oluyo çocukla

diğer sodalı çayı başka bi konuda daha gördüm 2 gün içtim sonra yapmadım denemeye devam edeyim o zaman bende

X