Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim psikolojik mi yoksa reglim ondan mı bilemedim ama sanki iştahımı kesmiyor hep bişiler yiyesim var gibi p.tesi başladım tek etkisi sanırım ödem atıyorum çok idrara çıkıyorum o kadar varmı benim gibi olanınız???
yukarıda da yazdım koca izmir de bulamadığımı ki ben başka bi ilin küçük bi ilçesinde oturuyorum. Büyük şehirlere herzaman da gidemiyorum, 80 kiloyum, 10 kilo aldım 8 ayda; hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum, yediklerime dikkat ediyorum, anlayacağınız bi hayli dertliyim. Eşimde aldığım kiloları ima etmeye başladı kıyafetlerim olmayınca Tek dertleşebildiğim ise sizlersiniz...
Acaba diyorum kendi şehrinde bu karışımları bulabilen birisi bana bunu alıp kargoyla gönderebilir mi, fiyatı neyse havale yaparım, istediği yolla öderim ... Yardım edin hanımlar lütfen.aylardır okuyorum topikleri izmire gidip alma fırsatını bekledim hep ama o da hüsrana uğradı.
Bana yardım edebilecek hanımların duacısı olacağım, cevaplarınızı bekliyorum...
bu sitedeki herkes birbirini tanıyor da birbirlerine mi yorum yapıyor ???
Hergün girip okuyorum bi derdimi paylaştım bi allah ın kuluda tınlayıp bi cevap yazmaz mı arkadaş, çok sağolun ya...
Tam bi hayal kırıklığı...
[sıze=3eyvallahhh[/sıze][/color]
bendede senin gibi oldu malesef.. kendimi hep bi seyler atistirirken bulmaya baslamistim.. allahtan abur cubur yemek gibi bi aliskanligim yok ama vermek yerine almaktan korktum acikcasi.. 4 gun gunde 3 kere ictim ama en sonunda korkudan biraktim simdi ne yapmaliyim bilmiyorum.. vermek istedigim 4 kilo ama yapisti kaldi üstüme sanki.. cok mutsuzum..
arkadaşlar nette , birmilyoncu dükkanlarda bunlardan var bende metali var çok memnunum çünkü bende bitki çalarımı hazır paketli değil genelde demleme yaparım o yüzden gayet kullanışlı
Eki Görüntüle 517970
kızlar bu psikioljik mi bilmiom ama sankı bende nefes darlığı oldu nefes alıyorum ama peşinede öksürüyorumm ya psikilojik yada içlerinden bırı bana dokunduuuu bu akşam iyice araştırıp öyle içmeye devam edicem 8 li 7li yada 6lı çay olarak içsem işe yarar umarımmm:))))
Slm kızlar dün itibari ile dukan dıyetıne artı bu içtigimız çaya başladım pazartesıden beri içiyorum hıc bır etkısını görememıstım pazartesi yanı 24.09.2012 tartıldıgımda 74,300 kg dün diyete başlarken tartılmadım bir gun önce tartıldım yıne aynıydım çayı pazartesıden beri içiyorum veeeeeeeeeeeeeeee dun dukan dıyetını harfı harfı uyguladım ve ılk gunun karı bugun yani 27.09.2012 72,600 süüpperım bennnnnnnnnnnn cok mutluyum çayı ve dukan dıyetını bırakmıycam kızlar ılk evreyı 5 gun yapacagım çarşamba gunu sizlere toplamdakı kılo bıldırcem ınş bugunkı gıbı devamı gelır :)))))))))))
canım öncelıkle cok buyuk gecmıs olsun moralını yuksek tut dukan dıyetı ılk 5 gun gun sırf protenın evre evre degısıyor dukan dıyetı dıye yazarsan öylede cıkar... Mesela dun sabah 1 yumurta haslanmıs arada beyaz peynır oglen yumurta yedım peynır yedım light süt içtim akşamda vaktım olmadıgından sadece peynır ve sut içtim ve bol su içtim tabıkı çayımıda eksık etmedım yapıpta dogru sonuç olmayan yok bence hemen başladukan diyeti nasıl anlatırmısın tebrik ederim bu arada inş istediğin kiloya inersin... Bnm 5 kilo fazlam var daha doğrusu göbek çayın yan etkisi olurmu diye başlayamıyorum doğum yaptm 2 ayı geçti kaybettim malesefo yüzden tekrar yeniden hamile kalmaya falan adetim düzelmedi daha ondan sıkıntı olurmu diye korkuyrm
ALTINTIDIRRRRRRRRRRRRRRRRRRdukan diyeti nasıl anlatırmısın tebrik ederim bu arada inş istediğin kiloya inersin... bnm 5 kilo fazlam var daha doğrusu göbek çayın yan etkisi olurmu diye başlayamıyorum doğum yaptm 2 ayı geçti kaybettim malesefo yüzden tekrar yeniden hamile kalmaya falan adetim düzelmedi daha ondan sıkıntı olurmu diye korkuyrm
ALTINTIDIRRRRRRRRRRRRRRRRRR
İlk 10 gün balık
“Dukan Diyeti”nde ilk şart yeme alışkanlığını değiştirmek. Bunun için de ilk 10 gün ağırlıklı olarak sadece balık, yağsız et, yumurta, tavuk, yoğurt, süt, peynir ve gibi yiyecekler tüketiliyor.
Dr. Dukan, “İlk beş gün içinde asgari 3 azami 7 kilo verdiğinizi göreceksiniz” diyor.
Bu ilk dönemde bazı insanlar, yeme alışkanlıkları değiştiği için yan etki olarak ağız kuruluğu ve nefes sıkışıklığı çekebilir. Bunun üstesinden gelmek için de bol bol su içilmesi tavsiye ediliyor.
İlk on günlük aşamada sırasıyla şu yiyeceklerin yenilmesi tavsiye ediliyor .
Hangi gün ne yiyorsunuz?
- 1. gün: Sığır eti
- 2. gün: Hindi ve tavuk.
- 3. gün: Yağsız etler.
- 4. gün: Tavuk ciğeri, Sığır eti.
- 5. gün: Bütün balık çeşitleri.
- 6. gün: Kabuklu deniz ürünleri .
- 7. gün: İkiye kadar yumurta.
- 8. gün: Yoğurt ve süt.
- 9. ve 10. günler: Marul ve diğer yeşillikler
Protein ve limitsiz sebze
İkinci aşamadaki ilk on gün ise, proteinlere ek olarak sebze tüketiminden oluşuyor.
İkinci on günde günde en az 1,5 litre su içilmesi gerekiyor.
Üçüncü aşamadaki 10 gün ise her gün protein ve sebze tüketmenin yanında mevye yeme zorunluluğu da başlıyor.
Meyve yanında yavaş yavaş bir parça ekmek, bir kez istediğiniz şekilde mükellef bir yemek ziyafeti de çekebiliyorsunuz.
Uyum olarak nitelenen dördüncü aşamada ise artık istediğinizi yemekte serbestsiniz. Hiç bir suçluluk ve sınırlama olmadan isteğiniz besini tüketebilirsiniz.
Bu aşamadaki tek kural ise, her perşembenin protein günü olması.
Bir kaşık tatlı bile yasak!
‘Saldırı’, ‘Yolculuk’, ‘Takviye’ ve ‘Koruma’ isimli 4 aşamadan oluşan diyette tabii ki yapılmaması gerekenler de var.
Özellikle ilk üç günde yoğun egzersiz yasak.
Öğünlerin de atlanmaması gerekiyor.
Ketçap, mayonez gibi yağ ve şeker içeren soslar kullanılmayacak.
Bu aşama hiçbir sapma veya özür kabul etmiyor .
Tuzdan uzak durulması gerekiyor.
Tatlılardan ise ‘Bir kaşık alayım sadece’ demek bile diyeti bozuyor.
Aranızda protein diyeti yapan arkadaşlarımız var ise bu konu ile alakalı yorumları yazmalarını ve diğer arkadaşlarımıza yardımcı olmalarını istiyoruz.
bendede senin gibi oldu malesef.. kendimi hep bi seyler atistirirken bulmaya baslamistim.. allahtan abur cubur yemek gibi bi aliskanligim yok ama vermek yerine almaktan korktum acikcasi.. 4 gun gunde 3 kere ictim ama en sonunda korkudan biraktim simdi ne yapmaliyim bilmiyorum.. vermek istedigim 4 kilo ama yapisti kaldi üstüme sanki.. cok mutsuzum..
ALINTIDIRRRRRR
siz yanlış yapıyorsunuz bakın ben ilk on gün sadece protein, yani et,süt,balık,yumurta,yoğurt,peynirgibi pretein içeren ürünler tükettim hemde layt olanlarından değilama sadece etin yağlı olmıcak
mesela bi örnek kıymayı yağzız tavaya koyup kavurdum üstüne kır 3 yumurta bi kavanozda ayran yanınna çok güzel oluyo
yumuryayı pişir üstüne yoğurt dök ye
bunların öğünü yok
tavuğun derisini soy
haşla ye
sonra tavuk göğsünü ince döner gibi kesip yağsız tavada pişir
yorutla ye
yani altarnatifler çok böyle
on gün sonra
bir gün saf protein bir gün protein artı sebze
3 üncü on güne geçincede protein+sebze+meyve
ben şu an 1.5 ay oldu
hala devam ediyorum
22 kilo verdim
herkes hayran kalıyo
kolay gelsin arkadaşlar
tebrik ederim cnm süpersin dukan diyeti olarak senin verdiğin doğru fakat başlangıç seviyesinde 3-7 gün arası olması daha doğru diyor tabii kilo falalığına göre çünkü bende kitabı var ama bir türlü başlamak nasip olmadı eşimle birlikte başlıcaz inş. Senin zaferini okuduktan sonra bir heves geldiki sorma umarım bende başlayabilirim