herkese selam ben yeni gördüm bu çayı daily form diye hazırını , herkes aktardan mı alıp yapıyo kendi bende öyle düşündüm ama ölçüleri ne olacak bilmiyorum ve cidden zayıflatıyomu şu an 55 kiloyum idealim 48-49 aslında ama malesef hamileydim kaybettim 25 haftalıkken kaybedeli 69 gün oldu göbeğim kaldı. bi daha ki hamilelik için bu göbek gitmiş olmalıı 8 kilo almıştım 4 kilo gitmiş ama daha fazlam var ve göbeğim var şişkinlik hissi şiş bi göbek. hipotiroidi hastasıyım ilaç kullanıyorum zararı olurmu aacaba ? gerçekten zayıflayan var mı ?6-7 kilo versem daha doğrusu göbeğim gitse yeter .. gerçi eşimde kullanır yapsam onunda 10 kilo kdr fazlası var ...
bilgisi olan söyleyebilirmi aktarlarada güven olurmuki 9 bitkiyi nerden tanıcam ben ki başka şey verseler , ya da hazır internetten mi almak iyi olur tecrübeliler yardımcı olabilir mi??
ben başlayalı 19 gün oldu 2 kilo verdim duraksadım nedense birazda kaçamaklar oldu :/
eşim 4.5 verdi en son tartıldığında o daha hareketli olduğu için daha fazla etki gösterdi
canım yalnız erkek metabolizmasıyla kadın metabolizması farklı çalışıyor ve erkekler daha kısa zamanda daha fazla kilo verebiliyorlar.ben geçen sene 5 ayda 25 kilo verebilmiştim.umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin.
Bu 1 haftada kilo verebildin mi?verdiysen kaç kilo verdin?
ya ne kadar güzell herkes mücadele veriyorr.. Birbirmize destek olalım kızlarr... Bugun 3. Günüm vee gercekten psikolojık değıl yanii acayıp bır hafiflik hissediyorum..tmm kilo vermedım henuz belkı ama karnımın şişliği kalmadıı sankı böyle kuş gıbıyım..gaz sorunum yok artık ...adetliyim şuan vee adet sancılarım yok oldu uçtuu...birde ben sabahları bir tarıfı daha uyguluyorum ..yapmak isteyenlere tavsıye edıyorum cok rahatlatıyor ınsanı ,sakınlestırıyor,yorgunlugunu alıyor..suan elımde var bır bardak hem içiyorum hem yazıyorum :)
bır litre kaynar suya yarım lımonu kabuguylaa atın ve ıcıne bır boşet sallama yeşil çay atın ve su ılıyınca bır tane sodayı boşaltın..ve gelın gıdın için vallahı varyaa ne acıkıyorsunuz,ne susuyorsunuzz... Yemek yememek için her acıktıgımda bu suyu ıcıyorum..ınslalah zayıflama hızım artar..ayıca bu tarıfte zayıflamaya yardımcı :) bilginizee...hepinize gönülden başarılarrr umarımm taşş gibi hatunlarr oluruz hepimizzz gacılarrr :d
bu konuda tablo varmı kimler nezamanda kaç kilo vermişler bu kadar sayfayı okumak çok zor
slm arkadaşlar...ben bu karışımı show tv yayınladıktan tam bir gün sonra aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.sabah akşam aç yada tok farketmiyo...aklıma geldiği an 2 kupa i,çiyorum .ve ben bu 20 günde tam 6 kilo verdim.vermeyede devam ediyorum.bu ara altın çilek meyvesinide kullanmaya başladım gerçekten sonuçlar mükemmel artı yan etkiside yok..şiddetle tavsiye ediyorm...
slm bende kılo magduruyum 5 aaydda 25 kılo vermıssın cok tbrk edıyorum rejım desteklımı verdın oyle yaptıysan neler yaptın bılgılendırırmısın
bende başladım bu çaya bugün 4. günüm gerçekden iştah kesiyor arkadaşlar :)
Hayırlı olsun canım.Evet iştah kesiyor,enerji veriyor ve fena terletiyor.İnşAllah ideal kilona ulaşırsın canım,isteyen herkes ulaşır inşAlah.
bugün 5. günümm ama moralim birazcık bozuldu
yani sankii hiç veremedım gıbı anlamıyorum metebolizmammı zayıf acaba..2 tane cocugum var yanı onların peşinden koşmak zaten benım ıcın bır sporr ve elımden geldiği kadrad hareket edıyorum..
sabah ,öğlen ,akşam bu çayı içiyorum...akşam yemegı yemıyorum ....
sabah kahvaltımı yapıyorum ..ikindine dogruda hafıfı atıstırıyorum ....
nerde eksıgım var cözemedım
bugun tartıldım yanı anca 300 gr zor vermişimmm
ama devam edıcem yılmıcam bakalım belkı sonradan verırım bunyem alışıyordur belkıde..
doğumlardan dolayı acaba kılolarım kalıcımı oldu nedır vucudumda
benim gibi olan varmı arkadaşlar yaa motivasyonum bır anda sıfıra dustuu ..içimden içmek gelmıyor bıle cayıı..
Kızlar hazır almayın.Aktarlar birliği başkanıda tek tek alınıp demlenmesini öneriyor.
Kekiğin alerji yaptığı kişiler veya yüksek tansiyonu olanlar için kekiğin çok az konulması veya bu çayın hiç içilmemesi öneriliyor.
Arkadaşım ben yediklerime dikkat etmiyordum fakat çay iştahımı kesince ister istemez az yemeye başladım:)Birde tatlı isteğimi kestiği için tatlı yemiyorum:)