5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

geçmiş olsun öncelikle

o ufak kutuda olanlar için sahte diyo Ayhan Ercan
9 bitkiyi aktardan alıp demleyerek içeceksin nette fotoları var

ben sadece barut ağacı bitkisinde şüpheye düştüm
Ayhan Ercan twitter sayfasına bi bak orda önerdiği bi ürün var elimdekiler bitince belki onu alırım bende kutuda ufalanmış haldeymiş

ben başlayalı 19 gün oldu 2 kilo verdim duraksadım nedense birazda kaçamaklar oldu :/
eşim 4.5 verdi en son tartıldığında o daha hareketli olduğu için daha fazla etki gösterdi

ben başlayalı 19 gün oldu 2 kilo verdim duraksadım nedense birazda kaçamaklar oldu :/
eşim 4.5 verdi en son tartıldığında o daha hareketli olduğu için daha fazla etki gösterdi

bende denemek istiyorum ama dokunurmu diyede çekiniyorum açıkcası

slm bende kılo magduruyum 5 aaydda 25 kılo vermıssın cok tbrk edıyorum rejım desteklımı verdın oyle yaptıysan neler yaptın bılgılendırırmısın

ne guzel yazmıssın bırden çoştum vallahı bende ılk işim bugun bu çayı almak olacak ama kım ne kadar vermıs bunlarıda görsem tam olacak 5 ayda 25 kılo veren arkadas varmıs o da motıve ettııı

arkadasım tbrk edıyorum senın takıpcınım bugun alacam ve yarın başlıycam bende sonucları bıldırcem sende bıldırmeye devam edersen sevınırızz

slm bende kılo magduruyum 5 aaydda 25 kılo vermıssın cok tbrk edıyorum rejım desteklımı verdın oyle yaptıysan neler yaptın bılgılendırırmısın

Canım bu kiloyu geçen sene vermiştim.Sabah uyandığımda sirkeli su içtim ve 1 saat spor yaptım,öğlen 1 saat göbek attım,ikindi 1 saat göbek attım,gece yatmadan önce 1 saat spor yaptım ve şeker,tuz,un,kızartma,ekmek,yağlı herşeyi hayatımdan çıkarttım.Saat 6'dan sonra ağzıma yeşil çay ve su hariç hiçbir şey sürmedim.Doğal olarak bu hayatımdan çıkarttıklarımı yemeye başladığım an kilo almaya başladım.Sporuda azaltmaya başlayınca kilo almam kaçınılmaz oldu.Şu an esnafım öğlen ikindi ve akşamları spor yapma imkanım kalmadı,yemelerimde düzensizleşti ve sigarayı bırakınca o verdiğim 25 kiloyu fazlasıyla aldım.
Şimdi bu çaya başlayınca 7 kilosunu verdim çok şükür.Hala devam ediyorum fakat 1 haftadır griple boğuştuğum için spor yapamıyorum maalesef.Gribim geçtiği an tekrar sporuma devam edeceğim inşAllah.

nasıl oluyo anlamıyorum bazıları iyi kilo verebildiklerini söylüyolar bazıları hiçç cidden veriliyomu anlamadım. taze demleyip içmem imkansız çalışıyorum çünkü hazır internettekilerdn alsam yararı olurmu acaba hangisi güvenilir ya daa . bide benim vermek istediğim kilo 5-7 kilo . söylenenler doğru ise 1 ayda verebilmem lazım ama eskiden yazıp buraya net kilo verenler kaç kilo yazabilirlermi acaba ?

Hayırlı olsun canım.Evet iştah kesiyor,enerji veriyor ve fena terletiyor.İnşAllah ideal kilona ulaşırsın canım,isteyen herkes ulaşır inşAlah.

teşekkür ederim canım sağol umarım herkes istediği kiloya ulaşır :) benim 15 kg vermem lazım kesinlikle ama nasıl olur nasıl biter bilmem ama kararlıyım çayın 5. günündeyim aksatmadan içiyorum ve henüz tartılmadım. bakalım umarım veririm :)

bende alıp denemek istiyorum ama çekiniyorum. bu zamana kadar denedim böyle çaylar ama pek faydasını göremedim

bugün 5. günümm ama moralim birazcık bozuldu
yani sankii hiç veremedım gıbı anlamıyorum metebolizmammı zayıf acaba..2 tane cocugum var yanı onların peşinden koşmak zaten benım ıcın bır sporr ve elımden geldiği kadrad hareket edıyorum..
sabah ,öğlen ,akşam bu çayı içiyorum...akşam yemegı yemıyorum ....
sabah kahvaltımı yapıyorum ..ikindine dogruda hafıfı atıstırıyorum ....

nerde eksıgım var cözemedım
bugun tartıldım yanı anca 300 gr zor vermişimmm

ama devam edıcem yılmıcam bakalım belkı sonradan verırım bunyem alışıyordur belkıde..
doğumlardan dolayı acaba kılolarım kalıcımı oldu nedır vucudumda

benim gibi olan varmı arkadaşlar yaa motivasyonum bır anda sıfıra dustuu ..içimden içmek gelmıyor bıle cayıı..

canım jullian yap çok yararı oluyo ,yok onu yapamam dersen gün de 1 saat tempolu yürü ,puf oğlum uyandı dev am ederim sonra

Canım benim de en sorunlu noktam tatlı isteğim :) eğer bu çay iştahı ve tatlı isteğini kesiyorsa hemen alıp içmeye başlayacağım çünkü vermem gereken 35 kilo var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…