- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
bir su bardağına bir çorba kaşığı sirke diye duymuştum ben..hatta içine bir çay kaşığı balda atılıyor..bu şekilde çok zayıflayan olmu..sende bu zayıflama çayına ilaveten bu sirkeli suyada başlarsan olur
diyorum ama bakma sen bana
bende kilo vermeye çalışıyorum..daha doğrusu bugün başladım..boğazımdan kesmeye :)))
ekstra da bişey yapmıyorum..
ama bu çaya başlıcam heralde birde yanında sirkeli su...bide ekmeği şekeri kesttimmi , zayıflarım heralde diye düşünüorum..ama bilemiyorum tabi..banada hayal gibi geliyor kilo vermek..gerçi hiçbirzaman diyet yapmadım..hep pazartesi başlayıp salı bıraktım.. ((
bende oyleydımmm ama sebaat etmem lazım doktorum kilomu vermem gerektiğini söyledi benden oyle 10 kilo vermemi istemedi tabii 3 4 kilo ver dedi prolkatin yuksekliği var benden bundan dolayıda bebeğim olmuyo sanırımmm bebeğimin olmasından önce kendi sağlığımıda düşünerek koyuldum bu yola 20 sinde başladımmm daha yenıyım ama daha önce çok ekmek yiyen ben çok şekerli abur cubur yiyen ben artık 4 gundur yemıyorum ekmek yok kızartma yok spor var muzik var dans var :)))aklımda hep kilo vermek varrrr birde folik asit içiyorum acaba onla alakalı bı sorun yaşarmyımm bılmıyommm folik aiti kesebilirimmmm 1 aylığına çunku korunmam da lazım hamilelikte önerilmio çunku bu çay hamile olma ihtimalimde bıle bebeğime zarar vermemek adına herşeyi yapabilirim:))) umarım kilo veririzz ben kendimden çok çok umitliyim gidecek bu kioolar....bu durumdan en rahatsız olan eşim kilo vermemi istemıyorrrrrrrrrrrrrr.....çok ilginç demi kilolu kalmamııı istiyorrrr böyle daha güzelmişim:)))))))))))))