5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

bir su bardağına bir çorba kaşığı sirke diye duymuştum ben..hatta içine bir çay kaşığı balda atılıyor..bu şekilde çok zayıflayan olmu..sende bu zayıflama çayına ilaveten bu sirkeli suyada başlarsan olur

diyorum ama bakma sen bana

bende kilo vermeye çalışıyorum..daha doğrusu bugün başladım..boğazımdan kesmeye :)))

ekstra da bişey yapmıyorum..

ama bu çaya başlıcam heralde birde yanında sirkeli su...bide ekmeği şekeri kesttimmi , zayıflarım heralde diye düşünüorum..ama bilemiyorum tabi..banada hayal gibi geliyor kilo vermek..gerçi hiçbirzaman diyet yapmadım..hep pazartesi başlayıp salı bıraktım.. :KK43:((

bende oyleydımmm ama sebaat etmem lazım doktorum kilomu vermem gerektiğini söyledi benden oyle 10 kilo vermemi istemedi tabii 3 4 kilo ver dedi prolkatin yuksekliği var benden bundan dolayıda bebeğim olmuyo sanırımmm bebeğimin olmasından önce kendi sağlığımıda düşünerek koyuldum bu yola 20 sinde başladımmm daha yenıyım ama daha önce çok ekmek yiyen ben çok şekerli abur cubur yiyen ben artık 4 gundur yemıyorum ekmek yok kızartma yok spor var muzik var dans var :)))aklımda hep kilo vermek varrrr birde folik asit içiyorum acaba onla alakalı bı sorun yaşarmyımm bılmıyommm folik aiti kesebilirimmmm 1 aylığına çunku korunmam da lazım hamilelikte önerilmio çunku bu çay hamile olma ihtimalimde bıle bebeğime zarar vermemek adına herşeyi yapabilirim:))) umarım kilo veririzz ben kendimden çok çok umitliyim gidecek bu kioolar....bu durumdan en rahatsız olan eşim kilo vermemi istemıyorrrrrrrrrrrrrr.....çok ilginç demi kilolu kalmamııı istiyorrrr böyle daha güzelmişim:)))))))))))))

bende bu çaya başlayalı 3 gün oldu ,sanki iştahım ve tatlı krizlerim azaldı gibi , ama daha tartılmadım , tartımın pilini değiştirmem lazım bir an önce,, umarım herkes kilolarından kurtulur,, ben 36 değilde 10 kilo versem razıyım...:nazar:

bende bu çaya başlayalı 3 gün oldu ,sanki iştahım ve tatlı krizlerim azaldı gibi , ama daha tartılmadım , tartımın pilini değiştirmem lazım bir an önce,, umarım herkes kilolarından kurtulur,, ben 36 değilde 10 kilo versem razıyım...:nazar:

bendeeeeeeeeeeeeee kilonu tartıldıktan sonra yazarmısnnnnnn plssss 10 lkilo versem yeterrrrrrrrr benımde inşş vericezzzzzzzzzzzz....

bir an önce tartıl ve sonuçları paylaş.ben daha başlayamadım.inşllh başlayacağım:KK43:(

gunaydınn kızlarrr ben bugun çaya başlamış bulunmaktayım çayın tadı güzellll kötü çıkıcak die korkmuştum ama bi adet süzgeç edinmem gerekir içerken biberiyeler ağzıma geldi iyi olmuyooo bugun süzgeç alacammm ama diğer türlü çay güzell..

gunaydınn kızlarrr ben bugun çaya başlamış bulunmaktayım çayın tadı güzellll kötü çıkıcak die korkmuştum ama bi adet süzgeç edinmem gerekir içerken biberiyeler ağzıma geldi iyi olmuyooo bugun süzgeç alacammm ama diğer türlü çay güzell..

hadi bakalım inş. etkisini hep birlikte görürüz çayı içerken o olay fena işte süzgeç de işe yaramıyor doğrusu hani şu dışarılarda filtre kahve yada bitki çayı içilen bardaklardan yada kapaklı fincanın içine konan süzgeçlerden almak lazım sanırım bizim çay süzgeci pek işe yaramıyor...

arkadaşlar nette , birmilyoncu dükkanlarda bunlardan var bende metali var çok memnunum çünkü bende bitki çalarımı hazır paketli değil genelde demleme yaparım o yüzden gayet kullanışlı

$330387_8f90.jpg

hadi bakalım inş. etkisini hep birlikte görürüz çayı içerken o olay fena işte süzgeç de işe yaramıyor doğrusu hani şu dışarılarda filtre kahve yada bitki çayı içilen bardaklardan yada kapaklı fincanın içine konan süzgeçlerden almak lazım sanırım bizim çay süzgeci pek işe yaramıyor...

kızlar bu psikioljik mi bilmiom ama sankı bende nefes darlığı oldu nefes alıyorum ama peşinede öksürüyorumm ya psikilojik yada içlerinden bırı bana dokunduuuu bu akşam iyice araştırıp öyle içmeye devam edicem 8 li 7li yada 6lı çay olarak içsem işe yarar umarımmm:))))

KONUYU BASTAN 22. SAYFAYA KADAR okudum yorumlar olumlu yarın hemen bende alıcam 9 hayat çayından, boyum 1.78 kilom 70 hedefim 5 kilo vermek

kızlar nasıl gidiyor

bende günde bi bardak içiyorum tuvalete çıkamıyordum artık çıkabiliyorum..

günde 3 bardak içsem ne olur bilemiyorum. tadı da gayet güzel.

yeni başladım bi haftada 1 kilo gitti, düzenli içmediğim halde.

var mı ciddi kilolar veren, verip almayan?

dün tek tek aldım inşallah başlayacagım bir üşemesem. hazır karısımlar daha kolaydı ama napalım emek olmadan yemek olmuourr.

kızlar benim psikolojik mi yoksa reglim ondan mı bilemedim ama sanki iştahımı kesmiyor hep bişiler yiyesim var gibi p.tesi başladım tek etkisi sanırım ödem atıyorum çok idrara çıkıyorum o kadar varmı benim gibi olanınız???

kızlar benim psikolojik mi yoksa reglim ondan mı bilemedim ama sanki iştahımı kesmiyor hep bişiler yiyesim var gibi p.tesi başladım tek etkisi sanırım ödem atıyorum çok idrara çıkıyorum o kadar varmı benim gibi olanınız???

Canım benim iştahımı kesti,bu çaya başlayanların birçoğunun iştahını kesti fakat her bünye aynı değildir.Belki sende farklı bir etki gösteriyordur.

valla ben tek birşey bilir söylerim esim bundan 1,5 ay önce 116 kiloydu ve şimdi 100 kilo karbonhidrat diyeti uyguladı bende kilo vermek istiyorum ama yemi doğum yaptım emzirdigim icin yapamiyorum direk sütünüzü kesiyor bende spora baslayıp yavas yavas vericem artık sutten kesince bu diyeti uygulayacagım

X