- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
kızlar ben haziranın 16 sı gibi başlamıştım 71 dim şu an 61 ekadar geldim ve kilo vermem biraz yavaşladı amaaaaaaaa pes etmek yok bi sıra grip olunca düzenli içmedim de ondan sanırım şimdi 3 öüğn içiyorum hedefe çok az kaldı kimse veremyrum demesin düzenli içince öyle bir gidiyorki kilolar sadece sabır madem aldık bu kiloları öyleyse şifalı çayını da bulduysak sorun yok yola devam
Canım ben 7 kilo vermiş durumdayım çok şükür:)Hala içiyorum.Metabolizmam çok yavaş çalıştığı için kilo vermemde biraz zor oluyor ama verebiliyorum çok şükür
Slm kızlar, bugün bu çayı içmeye bende başladım, bugün 3 bardağı devirdim ama yemekten önce içemiyorum miğdemi bulandırıyo aç karna :S, yemeklerden yarım saat sonra içiyorum, bir hafta sonra yazcam size bakalım durum nolcak,eğer kilo verirsem belki 1hafta dayanam daha erken yazarım
inşallah faydasını görürsün
ama ben önemli olan aç karnına yemekelrden önce içmek diye biliyorum yanlışsam düzeltsinler
evet canım haklısın ama ben alışana kadar bikaç gün böyle yapmayı düşünüyorum, yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi, sonra tiksinip tümden bırakmayım diye :)
ya ne kadar güzell herkes mücadele veriyorr.. birbirmize destek olalım kızlarr... bugun 3. günüm vee gercekten psikolojık değıl yanii acayıp bır hafiflik hissediyorum..tmm kilo vermedım henuz belkı ama karnımın şişliği kalmadıı sankı böyle kuş gıbıyım..gaz sorunum yok artık ...adetliyim şuan vee adet sancılarım yok oldu uçtuu...birde ben sabahları bir tarıfı daha uyguluyorum ..yapmak isteyenlere tavsıye edıyorum cok rahatlatıyor ınsanı ,sakınlestırıyor,yorgunlugunu alıyor..suan elımde var bır bardak hem içiyorum hem yazıyorum :)
bır litre kaynar suya yarım lımonu kabuguylaa atın ve ıcıne bır boşet sallama yeşil çay atın ve su ılıyınca bır tane sodayı boşaltın..ve gelın gıdın için vallahı varyaa ne acıkıyorsunuz,ne susuyorsunuzz... yemek yememek için her acıktıgımda bu suyu ıcıyorum..ınslalah zayıflama hızım artar..ayıca bu tarıfte zayıflamaya yardımcı :) bilginizee...hepinize gönülden başarılarrr umarımm taşş gibi hatunlarr oluruz hepimizzz gacılarrr