5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

ben yarın almayı düşünüyorum.arkadaslar ilk etapta ne kadar almalıyım.ek tavsiyeleriniz varmı??

ben de bugün başladım.hepsinden 50 şer gramlık paketlemişti aktar.17.50 tl verdim.günde 2 kez demliyorum ben.çünki 2 öğün yiyorum.kahvaltımı öğlene doğru anca yapıyor oluyorum:KK1:bakalım 50 şer gramlık paketler ne kadar gidecek.bir şeymerak ediyorum bilen duyan varsa sölesin:KK1:hiç diyet spor yapmadan sadece bu çayı düzenli içerek kilo veren varmı acaba:KK9:

İlk sayfalarda resimleri var canım,istersen Ayhan Ercan'ın resmi sitesinede bakabilirsin,orda da var.Bu arada o eline batan ot çoban çökerten:)Zaten adını çobanların paçalarına battığı için ordan almış:)

ya biri bana yardımcı olsun ben hiç resim fln göremiyorum.(yeni üye oldum acaba bilmediğim birşeyler mi var

dün öğlen başladım çaya, bugün devam ediyorum ama iştahımda azalma,tokluk hissi,susama ve terleme olmadı bende. adetimde bitmek üzere idi yeniden fazlalaşmaya başladı.şimdilik bunlar gözlemlediklerim. inşallah sonuç iyi olacak buna inanaıyorum. yılmadan devam edeceğim.

slm kızlar bayadır giremiyorum bende sanırım ramazan başında içmeye başlamıştım çayı tam 1 büçük kilo vermiştim hemde kısa bi sürede araya bayram düğün dernek girdi tabi bende o 1 buçuk kiloyu geri aldım:KK43:(( bugün çaya tekrar başladım kilom 62,5 ve biraz sonra 3.bardagımı içicem. 23 eylülde okula gidicem 10 günde 1 2 kilo vermeyi planlıyorum moral olur biraz inşallah verebilirim sizi durumdan haberdar ederim.
başlangıç tarihi:13.09.2012 diyelim :)

bende bugün aktardan aldım bitkileri yarın sabah başlicam.ama barut ağacını orjinal vermedi galiba kokusu tarcına benziyodu fakat görüntüsü çam ağacı kabugu gibiydi.o kadarda sordum bu orjinale benzemiyo bak beni kandrma diye, yok abla orjinal güven dedi.sanırım kandırıldım.orjinalini bulmanın yolu yokmu? :KK31:

bu sabah başladım sandığım kadar kötü değildi hatta fincana bir dilim limon kesip attım güzel oldu.uyandıgımdan bu yana sadece 1 tane burçak kepekli bisküvi yedim.inanırmısınız canım ikinciyi istedi şuan yaptım demlenmeye bırakıyorum :)

bu sabah başladım sandığım kadar kötü değildi hatta fincana bir dilim limon kesip attım güzel oldu.uyandıgımdan bu yana sadece 1 tane burçak kepekli bisküvi yedim.inanırmısınız canım ikinciyi istedi şuan yaptım demlenmeye bırakıyorum :)

Hayırlı olsun canım,inşAllah istediğin kiloya ulaşırız ve iraden böyle devam eder:nazar:

kızlar ben haziranın 16 sı gibi başlamıştım 71 dim şu an 61 ekadar geldim ve kilo vermem biraz yavaşladı amaaaaaaaa pes etmek yok bi sıra grip olunca düzenli içmedim de ondan sanırım şimdi 3 öüğn içiyorum hedefe çok az kaldı kimse veremyrum demesin düzenli içince öyle bir gidiyorki kilolar sadece sabır madem aldık bu kiloları öyleyse şifalı çayını da bulduysak sorun yok yola devam

kızlar ben haziranın 16 sı gibi başlamıştım 71 dim şu an 61 ekadar geldim ve kilo vermem biraz yavaşladı amaaaaaaaa pes etmek yok bi sıra grip olunca düzenli içmedim de ondan sanırım şimdi 3 öüğn içiyorum hedefe çok az kaldı kimse veremyrum demesin düzenli içince öyle bir gidiyorki kilolar sadece sabır madem aldık bu kiloları öyleyse şifalı çayını da bulduysak sorun yok yola devam

çok sevindim senin adına çok güzel motive ediyosunuz beni.sadece çay içerekmi 10 kilo verdin spor diyet v.s yaptınmı

ay sen süpersin ya .ara sıra msj at şurayada motive olalım.benim eksiklik bu zaten.

kızlar ben geçen sene akapunktur ile(e tabi harfiyen diyet ve sporumuda uygulayarak kısa sürede 15 kilo verdim83 kilodan 67 lere kadar düştüm.sonrasında tatil ve biraz gevşeme fln filan birazını aldım.ve şu an72 kiloyum.ama bende 65 lerin altına düşmek istiyorum.millet gibi 47-52 olmak istemiyorum.çoook bişi istemiyorum ki :KK43:

hamilelerin ve emziren annelerin kullanmamasi gerekiyormus malesef..

bende gectigimiz hft bu caya basladim ama istahim kesilecegine artti :S dunden beri korkudan icemiyorum.. ne yapmaliyim kararsiz kaldim.. tamammi devammi bilemedim ve cok üzgünüm..

selam arkadaslar ben hepinizin yazdiklarinin cogunu okudum ve bende karar verdim baslamaya ...
almanyada yasadigim icin türkiyeden gelecek olanlar var o kisilere sparis edip getirtmeyi düsünüyorum faydasi oldugunu anladim okuduklarimdan ...ne dersiniz benim de 10-15 kilo fazlam var baslasam faydasini görürmüyüm ..bu kürü uygulayanlardan cevap bekliyorum .

Motivasyon kraliçemizsin sen:KK19:

Son düzenleme:

anammmmm süpersinnnnn valllaaaaa

X