5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

kesinlikle
daha öncede eşimle diyet yaptık yine o benden fazla verdi...bide gün içinde çalışıyo hareket halinde onda daha fazla etki ediyo
bende evdeyim hareket alanım ksııtlı oluyo haliyle kaçamak olasılığıda yükseliyo :KK1:

ama memnunum şuanki durumdan inşallah istediğimiz kiloya ulaşırız hep birlikte

sende durum nedir

Canım ben çok şükür 80im şu anda.87 ile başladım bu çaya ama Ramazan ayını saymıyorum,düzenli içemedim,sadece sahurdan önce içebildim.1-2 güne inşAllah 79u göreceğim diye umuyorum:)

merhaba arkadaşlar bende dünden beri sizi okuyorum,baştan sona bitirdim topiği ve bende alıp başlamaya karar verdim. ve biraz önce internetten aktarland dan ısmarladım yarın elimde olurmuş. açıp telefonlada konuştum gayet güzel bilgi verdiler sağolsunlar site zaten tabder üyesi olan bir aktarın sitesi açıkcası bana inandırıcı geldiler. 25 kilo falan fazlalılığım vardeyince günde öğünlerden 30 dakika önce olmak üzere toplamda 5 bardak bu çaydan içmemi ve akşamları en az yarım saat yürümemi önerdiler. bu şekilde kilo fazlam olduğu için ayda 6 kilo verirsiniz dendi. bakalım göreceğiz. denemekte fayda var. ayrıca çayın enerji verdiğini ve çok hareketli olacağımıda söyledi telefondaki kişi bakalım içip göreceğiz :-) hamilelikte aldığım kilolar inşallah gider bu sayede.

bu çayı denedim gerçekten tadı kötü değil.bir iki sonra su içer gibi içiliyor.yanlız biraz mideyi bozuyor . ilk haftada 5kilo verdim çok rahat yemek yemeyi kesmedim ama hic bir değişiklik yapmadım.zaten 5 kilo fazlam vardı sonra devam etmeme gerek kalmadı.birde sunu belirteyim.onu içtikten sonra hasta olmam 10gün kadar gecikti.adacayı içip anca olmustum. bıraktıktan sonra düzene girdi..

ve bunun malzemelerini aktardan görerek almak en iyisi çünkü hazır olanlara baska otlar karıstırarak satıyorlarmış

merhaba arkadaşlar bende dünden beri sizi okuyorum,baştan sona bitirdim topiği ve bende alıp başlamaya karar verdim. ve biraz önce internetten aktarland dan ısmarladım yarın elimde olurmuş. açıp telefonlada konuştum gayet güzel bilgi verdiler sağolsunlar site zaten tabder üyesi olan bir aktarın sitesi açıkcası bana inandırıcı geldiler. 25 kilo falan fazlalılığım vardeyince günde öğünlerden 30 dakika önce olmak üzere toplamda 5 bardak bu çaydan içmemi ve akşamları en az yarım saat yürümemi önerdiler. bu şekilde kilo fazlam olduğu için ayda 6 kilo verirsiniz dendi. bakalım göreceğiz. denemekte fayda var. ayrıca çayın enerji verdiğini ve çok hareketli olacağımıda söyledi telefondaki kişi bakalım içip göreceğiz :-) hamilelikte aldığım kilolar inşallah gider bu sayede.

Hayırlı olsun canım,inşAllah istediğin kiloya inersin.Aktarın dedikleri doğru,zayıflatma etkisinin yanısıra enerji veriyor.Normalde ben çok miskin biriydim,canım bir şey yapmak istemezdi ama bu çaya başladığımdan beri çok enerjiğim:)

ben aslinda guvendigim bi aktardan aldim ama barut agaci kabugu cam agacina benziyo alirkende sordum ama soyulmus hali falan dedi baska bi aktara daha sorucam ben bunu

bide bi ot daha var sanki rastgele toplanmis gibi aslinda tek tek fotolarini koymak istiyorum uygun bi zamanda

otlardan biride dikenli gibi tutam aldigimda bazen elime batiyo /

Son düzenleme:
biri banada cevap versin yaaa :KK14::KK14: yakşalık bir aydır düzensiz kullanıyorum yemekten önce flan içmiyorum gnde 23 bardak içiyorum ama 5 kilo verdim.

fakat kilosu fazla olanlar 5 bardak için diyorsunuz yemeklerden önce amaben günde 5 kez yemek yemiyorum . öyle keyfime göre içsem olmaz mı? kilokarımı daha hızlı vermem lazım.... :KK50::KK50::KK50::KK50:
Özellikle söylüyorum bitkileri karıştırtmayın diye,her birinden bir tutam yalnız yeşil çaydan 2 tutam konuluyor.Siz karıştırdığınız için hangi bitkiden ne kadar konulmuş oluyor bilmiyorsunuz.Doğal olarakta çayın etkisi fazla olmuyor.
Yalan demeden önce açıklamaları iyi okuyun bence.Tarifini tam uygulamıyorsunuz sonrada hemen yalan yanlış yakıştırması yapıyorsunuz.Tarifi düzgün bir şekilde uygularsınız kilo vermezsiniz ona diyecek sözüm yok.Ama açıklamaları okumayıp,tarifi düzgün uygulamayıp kilo veremeyince hemen yalan diye yakıştırmalar yapmayın.Bu kadar kişi kullanıyor ve kilo veriyor onlar yalan mı söylüyor?

biri banada cevap versin yaaa :KK14::KK14: yakşalık bir aydır düzensiz kullanıyorum yemekten önce flan içmiyorum gnde 23 bardak içiyorum ama 5 kilo verdim.

fakat kilosu fazla olanlar 5 bardak için diyorsunuz yemeklerden önce amaben günde 5 kez yemek yemiyorum . öyle keyfime göre içsem olmaz mı? kilokarımı daha hızlı vermem lazım.... :KK50::KK50::KK50::KK50:

yanlış aktardım herhalde ,bana aktarın söylediği sabah,öğle ve akşam yemeklerinden yarım saat önce 1 er bardak etti 3 bardak diğer iki bardağıda aralara sıkıştır hatta 1 bardağını gece yatarken iç dedi.

biraz önce geldi kargo işyerime bende hemen demledim ve içtim. içimi bana çok güzel geldi,ama ben bitki çaylarına alışığım devamlı içerim adaçayı,yeşil çay falan. öğlen yemeğinden öncede içeceğim ,inşallah faydasını görürüm.

ben de bu öğlen itibari ile çayımı içmeye başlamış bulunuyorum.tadı sanki acı gibi geldi acaba kekik fazlamı koydum ondan mı yoksa tadı zaten hafif acı gibimi.rengide koyu oldu öle çok aşırı koyu değil ama açıkta değil.ben günde 2 öğün yediğim için öğle gibi kahvaltıdan önce bir kupa birde akşam yemeğinden önce bir kupa şeklinde içmeyi düşünüyorum.normal su bardağına bölsek içtiğimi 3 bardak eder rahat kupa büyük olduğu için.tek tek ot halinde aldım ben 50 şer gram hepsinden.aktar bana hepsinden bir tatlı kaşığı koy dedi ama çoğu yerde bir tutam diyor.zaten bir tatlı kaşığı koymaya kalksam baya çok oluyo.bende birer tutam koydum.sadece yeşil çayı daha fazla koydum.benim gibi hepsinden 50 şer gram alıp kulllananlar varsa kaç gün gittiğini yazabilirlermi acaba

ben aslinda guvendigim bi aktardan aldim ama barut agaci kabugu cam agacina benziyo alirkende sordum ama soyulmus hali falan dedi baska bi aktara daha sorucam ben bunu

bide bi ot daha var sanki rastgele toplanmis gibi aslinda tek tek fotolarini koymak istiyorum uygun bi zamanda

otlardan biride dikenli gibi tutam aldigimda bazen elime batiyo /

İlk sayfalarda resimleri var canım,istersen Ayhan Ercan'ın resmi sitesinede bakabilirsin,orda da var.Bu arada o eline batan ot çoban çökerten:)Zaten adını çobanların paçalarına battığı için ordan almış:)

Bu çayı düzenli içince adeti geçiken var mı ?

Canım benim adetlerim düzensizdi hep gecikiyordu.Bu çay adetimi söktürüyor,düzene sokuyor.Benim gibi olan bir kaç arkadaşımınkinide düzenlemiş.Demekki düzensiz olanlarınkini düzenliyor,düzenli olanlarınkini düzensizleştiriyor:)

ben de bu öğlen itibari ile çayımı içmeye başlamış bulunuyorum.tadı sanki acı gibi geldi acaba kekik fazlamı koydum ondan mı yoksa tadı zaten hafif acı gibimi.rengide koyu oldu öle çok aşırı koyu değil ama açıkta değil.ben günde 2 öğün yediğim için öğle gibi kahvaltıdan önce bir kupa birde akşam yemeğinden önce bir kupa şeklinde içmeyi düşünüyorum.normal su bardağına bölsek içtiğimi 3 bardak eder rahat kupa büyük olduğu için.tek tek ot halinde aldım ben 50 şer gram hepsinden.aktar bana hepsinden bir tatlı kaşığı koy dedi ama çoğu yerde bir tutam diyor.zaten bir tatlı kaşığı koymaya kalksam baya çok oluyo.bende birer tutam koydum.sadece yeşil çayı daha fazla koydum.benim gibi hepsinden 50 şer gram alıp kulllananlar varsa kaç gün gittiğini yazabilirlermi acaba

Canım bende 50şer gr alarak başlamıştım.50şer gr olsalarda her bitkinin hacmi farklı mesela yeşil çay 50 grda az hacimliyken çoban çökerten bir sürü oluyor.Bu yüzden az hacimliler çabuk bitiyor.

X