5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

sabretmekten başka çarem yok galiba umutsuzluğa kapılmamam lazım en çok sevdiğim çikolatayı bile yemiyorum hergün mutlaka yerdim onunla bile vedalaştım [/QUOTE]

Bende çok sevdiğim ekmek ve zeytinle vedalaştım yemin ediyorum o kadar çok özledim ki. zor tutuyorum kendimi valla

kızlar bende bu çaya basladım sallama paketiyle aldım 15 lira sizdekilerin markası ne:)

kızlar bu bitkileri ayrı alsak demlemesi nasıl oluyodu otların üzerine sıcak su koyup 3-4 dakika bekletiyoduk dimi yoksa ocakta kaynatıyomuyduk?

kızlar bu bitkileri ayrı alsak demlemesi nasıl oluyodu otların üzerine sıcak su koyup 3-4 dakika bekletiyoduk dimi yoksa ocakta kaynatıyomuyduk?

ayrı ayrı koy bir fincanın içine ya da kupanın içine artık nerede demleyeceksen. her birinden yemeğe tuz atar gibi birer tutam. yalnızda yeşil çaydan 2 tutam atacaksın. o biraz daha fazla koyuluyor. sıcak suyu dök üstüne ve 6-7 dakika kadar demlensin kendi kendine. sonra afiyetle iç canım. Gitsin kilolar inşallah. ama biraz yediklerine de dikkat et yoksa işe yaramıyor benden tavsiye

Merhaba bayanlar aktardan aldiginiz cayin icinde hangi otlar var yazarmisiniz bide gunde 1bardaklami sinirli bu cay zarari varmi acaba.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar, herkese kilo verme yolunda başarılar diliyorum. ben çok fayda gördüğüm bir şeyi sizlerle de paylaşmak için yazmak istedim. bu tarz çayları herkes denedi, inşallah faydasını görürsünüz ama işin bunlarla yürümediğini anladım. sertab erener'in twitter'ında bir site gördüm, sonra da kullanmaya başladım. site kilo ve sağlıklı yaşamla ilgili tüm fikirlerimi değiştirmeye yetti. site sadece kilo verdirmiyo, hem de öyle bir yardımcı oluyor ki, artık bir daha kilo alınmayacağına eminim. siteye bakmak isteyen arkadaşlarım için REKLAMLAR
inşallah faydasını görürsünüz kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:

şimdiki kilonuz ne aceba kaç kilosunuz

Bende birbucuk ayda 67 kilodan 59 kiloya dustum. Ama bu cay ile degil sadece bunu yaklasik 20 gundur kullaniyorum. O surede 3 kilo verdim. Spor yapiyorum ve kalori hesabi yaparak verdim.

Bende birbucuk ayda 67 kilodan 59 kiloya dustum. Ama bu cay ile degil sadece bunu yaklasik 20 gundur kullaniyorum. O surede 3 kilo verdim. Spor yapiyorum ve kalori hesabi yaparak verdim.

kalori saymak harika bir diyet çeşidi bence. hatta bence en sağlıklısı bu arada harika vermişisn tebrik ederm.

bende 1 mayısta başladım sıkı diyet ve 1 saat yürüyüşle bakalım nolacak

aynen böyle devam edersen zafer kaçınılmaz emin ol. çünkü önemli olan diyet yapmak değil önemli olan onu devamlı sürdürebilmek. zaten sonrası otomatikmen geliyor. bir de sporla desteklersen harika oluyor.

aynen böyle devam edersen zafer kaçınılmaz emin ol. çünkü önemli olan diyet yapmak değil önemli olan onu devamlı sürdürebilmek. zaten sonrası otomatikmen geliyor. bir de sporla desteklersen harika oluyor.

98.3 kilo ile başladım perşembe sabah tartılacam sonucu yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…