canım sorun yapma. ilk önce vücut direniyor kilo vermeye. ben bu topiği neredeyse baştan sona okududum sayılır. kimilerinde 3 hafta sonra etki etmeye başladığı bile yazıyordu. herkesin vücut direnci farklı. Mesela benim vucudum kilo vermeye çok dirençli kolay kolay vermez ama vermeye başlayıncada verir. mesela bende içiyorum şuan o çayı 11 ile 12 kilo arası verdim. ve şuan kilom sabitlendi vücudum direniyor. 92 buçuk kilo ile başladım 80 buçuk kilodayım şuan. vücudum direniyor. aynı şeyi 84.6 ya indiğimdede yapmıştı. yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar sabit kaldı. sıkı bir diyet uygulamama rağmen. sonra pes etti 80 e düştüm ama şu an yine direniyor. bende kendimi ödüllendiriyoum şuan .biraz kaçamaklar yapmaya başladım. ben seni aç bırakmam hesabıbiraz sabret başaracağına eminim. ben diyte ve çaya başlayalı 1 ay 12 gün oluyor. 12 kilo verdim. ama 4-5 gündür vücut direnmeye başladı ama pes etmek yok. diyete devammmm [/QU
sabretmekten başka çarem yok galiba umutsuzluğa kapılmamam lazımen çok sevdiğim çikolatayı bile yemiyorum hergün mutlaka yerdim onunla bile vedalaştım
kızlar bende bu çaya basladım sallama paketiyle aldım 15 lira sizdekilerin markası ne:)
kızlar bu bitkileri ayrı alsak demlemesi nasıl oluyodu otların üzerine sıcak su koyup 3-4 dakika bekletiyoduk dimi yoksa ocakta kaynatıyomuyduk?
? Merhaba bende sallamasını aldım adı fortem etki ettimi sende ?kızlar bende bu çaya basladım sallama paketiyle aldım 15 lira sizdekilerin markası ne:)
canım sorun yapma. ilk önce vücut direniyor kilo vermeye. ben bu topiği neredeyse baştan sona okududum sayılır. kimilerinde 3 hafta sonra etki etmeye başladığı bile yazıyordu. herkesin vücut direnci farklı. Mesela benim vucudum kilo vermeye çok dirençli kolay kolay vermez ama vermeye başlayıncada verir. mesela bende içiyorum şuan o çayı 11 ile 12 kilo arası verdim. ve şuan kilom sabitlendi vücudum direniyor. 92 buçuk kilo ile başladım 80 buçuk kilodayım şuan. vücudum direniyor. aynı şeyi 84.6 ya indiğimdede yapmıştı. yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar sabit kaldı. sıkı bir diyet uygulamama rağmen. sonra pes etti 80 e düştüm ama şu an yine direniyor. bende kendimi ödüllendiriyoum şuan .biraz kaçamaklar yapmaya başladım. ben seni aç bırakmam hesabıbiraz sabret başaracağına eminim. ben diyte ve çaya başlayalı 1 ay 12 gün oluyor. 12 kilo verdim. ama 4-5 gündür vücut direnmeye başladı ama pes etmek yok. diyete devammmm
şimdiki kilonuz ne aceba kaç kilosunuz
merhaba canım 69.6 yı gördüm en son
Bende birbucuk ayda 67 kilodan 59 kiloya dustum. Ama bu cay ile degil sadece bunu yaklasik 20 gundur kullaniyorum. O surede 3 kilo verdim. Spor yapiyorum ve kalori hesabi yaparak verdim.
bende 1 mayısta başladım sıkı diyet ve 1 saat yürüyüşle bakalım nolacak
aynen böyle devam edersen zafer kaçınılmaz emin ol. çünkü önemli olan diyet yapmak değil önemli olan onu devamlı sürdürebilmek. zaten sonrası otomatikmen geliyor. bir de sporla desteklersen harika oluyor.
kalori saymak harika bir diyet çeşidi bence. hatta bence en sağlıklısıbu arada harika vermişisn tebrik ederm.
98.3 kilo ile başladım perşembe sabah tartılacam sonucu yazarım
bekliyorum sonuçları