Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi
- Konu Sahibi bushra_84
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Migrostan alıyorum bende 9lu çayı diğer marketlerde bulamadım. Hayırlısı olsun bakalım9lu çayı aradım aradım bulamadım bnde 10 lu cay aldim
- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
sagol canmGoogle a doğadan 9lu çay yazarsaniz çıkar. Ben fotoğraf atmayı bilmiyorum
- 3 Eylül 2014
- 84
- 51
- 88
Merhaba kızlarBirşey sormak istiyorum çayı kullanıp sonuç alanlar; diyet ve sporda yapıyor musunuz çayın yanında? bi ara 52 kiloyken nasıl olduğunu anlamadan 66 kiloya ulaşmış durumdayım ve gittikçe kilo alıyorum diyete karşı direncim yok artık, yıllardır diyet yapıp bırakmaktan helak oldum
- 3 Eylül 2014
- 84
- 51
- 88
Arkadaslar ben bu çayı 19 Kasımda kullanmaya başladım 66 kiloyken. 29 Kasımda tartildim 63.500 çıktım. Yani 10 günde 2.500 kilo gitti
Uzun süredir kilo veremiyordum ne yaparsam yapayım. Artık psikolojim bozulmuştu. Ama bu çay gerçekten beni hiç sıkmadan kilo vermeme yardimci oldu. Spor yapmıyorum yaptığım tek şey her şeyden azar azar yemek. Yani ekmek, makarna, pilav, hamurişi yok
Muhteşem bir çay. Herkese tavsiye ederim
Aralık'ın 9unda tekrar tartılıcam tekrar gelişmeleri yazarım
Merhaba 9 aralıkta tartıltınız mı gelişmeler nedir bizi aydınlatır mısınız :)
- 3 Eylül 2014
- 84
- 51
- 88
Merhaba bn yapıp 5 günde 4 kilo verdim ama söyle iki öğün yiyodum çok az yiyodum ama bn faydasını gördüm yani ♥
dönüş yaptığın için teşekkür ederim canım 5 günde dört kilo ise ben bunu 2 hafta yaparım nolacak altı üstü çay dimiii peki altın çilek de yedin m ara öğünlerde? tarifte öyle yazıyordu. spor da yapmadın sanırım ayyy ne çok sordummm
- 3 Eylül 2014
- 84
- 51
- 88
1.60 boy 66 kiloyum bekarım önceden 60 kg oldum diye ağlardım, şimdi 60 a düşsem iyi diyorum dün akşam gittim aktardan aldım tüm malzemeleri, barut ağacı kabuğu alan arkadaşlar bilgi verir misiniz aldığınız kabuk elle kırılabiliyor mu? benım aldıgım resmen kütük aktarcıya "bunun ince olması gerekiyor bu barut ağacı kabuğu değil" dediysemde bana zorla sattı resmen bu o ağaçtan diye
- 25 Ocak 2016
- 138
- 36
- 98
- 37