- 14 Şubat 2012
- 195
- 28
canım sorun yapma. ilk önce vücut direniyor kilo vermeye. ben bu topiği neredeyse baştan sona okududum sayılır. kimilerinde 3 hafta sonra etki etmeye başladığı bile yazıyordu. herkesin vücut direnci farklı. Mesela benim vucudum kilo vermeye çok dirençli kolay kolay vermez ama vermeye başlayıncada verir. mesela bende içiyorum şuan o çayı 11 ile 12 kilo arası verdim. ve şuan kilom sabitlendi vücudum direniyor. 92 buçuk kilo ile başladım 80 buçuk kilodayım şuan. vücudum direniyor. aynı şeyi 84.6 ya indiğimdede yapmıştı. yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar sabit kaldı. sıkı bir diyet uygulamama rağmen. sonra pes etti 80 e düştüm ama şu an yine direniyor. bende kendimi ödüllendiriyoum şuan .biraz kaçamaklar yapmaya başladım. ben seni aç bırakmam hesabı biraz sabret başaracağına eminim. ben diyte ve çaya başlayalı 1 ay 12 gün oluyor. 12 kilo verdim. ama 4-5 gündür vücut direnmeye başladı ama pes etmek yok. diyete devammmm [/QU
sabretmekten başka çarem yok galiba umutsuzluğa kapılmamam lazım en çok sevdiğim çikolatayı bile yemiyorum hergün mutlaka yerdim onunla bile vedalaştım