5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Vallaha bende bunaldim bu kilolardan dogumdan sonra bir turlu veremedim . Acaba bu cayin hic yan etkisi olur vucuda bobreklere tedirgin oldum. Gerci emzirmiyorum ama bana bir zarar verir mi

ben hiç yan etkisi ile karşı karşıya gelen bir yorum okumadım daha canım. herkes olumlu şeyler yazmış eğer seni rahatsız ederse zaten belli olur o zaman bırakırsın. ilk mide buşantısı yapmıştı bende hafif. 1 gün ara verdim tekrar başladım beişy olmadı sonra:KK51:

arkadaşlar ben bu çaya tam 1 ay önce bugün 92.4 ile başladım. günde 5 bardak içiyorum. tadı güzel bence. beni rahatsız etmedi hi.. başlarda birazcık mide bulantısı yaptı ama sonralarda oda geçti. sadece 1 2 gündü oda. şuan bu çayla beraber sıkı bir diyette yapıyorum ama spor yapamıyorum. hem çalışıyorum hem de 6 aylık bir kızım var. :emir_bebek: :nazar: doğal olarak dışarı da çıkamıyorum. dediğim gibi diyete ve çaya başlayalı bugün tam 1 ay oldu ve ben şu an 7 kilo vererek 84.4 kiloyum. :KK34: ama verilecek daha 24.4 kilom var :KK43: bir mucize olsa da hepsini 1 ayda versem keşke. çok bunaldım anlatamam size. artık kilolarım ile yatıyorum kilolarım ile kalkıyorum. :KK43: rüyama giriyorlar resmen artık. belki çok abartılacak bir şey değil ama çok bunaldım çevremdekilerin bakışlarından :KK43:

ama azimle vereceğime inanıyorum. 1 ayda 7 kilo verdim. şu an nedense kilom sabitlendi diyete de devam ettiğim halde 1 haftadır gram oynamıyorum. şevkim de kırılmadı değil hani. çok uzattım galiba. kusura bakmayın kızlar bu kilo konusunda çok muzdaribimde sözün özü çay faydalı :KK52: ben diyetle 7 kilo verdim. bi deneyin derim. :KK49:

nasıl oluyor ya nasıl nasıl nasıl bi tek ben veremeyeceğim şu kiloları galiba :KK43:

nasıl oluyor ya nasıl nasıl nasıl bi tek ben veremeyeceğim şu kiloları galiba :KK43:

Canım ben bugün itibarile diyete başlayalı 1 ay 1 gün oluyor ve toplamda 9.1 kilo vermiş bulunmaktayım. :nazar: Ama ciddi anlamda bir diyet yapıyorum. Ve çayı asla aksatmadan ve her öğün taze demleyerek yapıyorum. Hafif egzersizlerle destekliyorum. Dün de eliptik bisiklet siparişi verdim. Bakalım onu da ekleyince nasıl bir sonuç alacağım. Bizim okulda bi öğretmen aarkadaşta benim tavsiyemle aldı çayı ama gram bile veremedi. Ben bırakyıorum bu çay işe yaramadı arkadaşım dedi :KK1: okulumuzda 2 hafta boyunca kermes vardı ve her gün neredeyse 2 000 kalorisini okula gelen ıvır zıvırlarla alıyordu. Gelen ikramları tahmin edersin. Tatlılar, börekler, çörekler, sarmalar . . . Ama ben sadece 1 porsiyon sarma ve 2 poğaçadan başka bir şey yemedim. :KK45: hayır demesini öğrendim çok şükür. :KK45: bide ben günlük kalori sayıyorum. Site adı vermem doğru mu bilmiyorum ama fittingo diye bir site var. Orayıda günlük aksatmadan takip ediyorum ve günlük bulunduğum kilodan vermem gereken kilolara, ne kadar sürede vermek istediğini, haftalık hedefine kadar her şeyi yazıp sana bir kalori miktarı belirliyor. O nu asla geçmemeye çalışyıorum. Senin anlayacağın kilolarım yüzünden aşırı bunalımdayım. Yazdıklarımdan da anlarsın kafayı yedim :KK37: :KK52: :KK1: kilolarımın 9 u nu verdim kaldı 23 kilo :) darısı onların başına :KK49:

Canım ben bugün itibarile diyete başlayalı 1 ay 1 gün oluyor ve toplamda 9.1 kilo vermiş bulunmaktayım. :nazar: Ama ciddi anlamda bir diyet yapıyorum. Ve çayı asla aksatmadan ve her öğün taze demleyerek yapıyorum. Hafif egzersizlerle destekliyorum. Dün de eliptik bisiklet siparişi verdim. Bakalım onu da ekleyince nasıl bir sonuç alacağım. Bizim okulda bi öğretmen aarkadaşta benim tavsiyemle aldı çayı ama gram bile veremedi. Ben bırakyıorum bu çay işe yaramadı arkadaşım dedi :KK1: okulumuzda 2 hafta boyunca kermes vardı ve her gün neredeyse 2 000 kalorisini okula gelen ıvır zıvırlarla alıyordu. Gelen ikramları tahmin edersin. Tatlılar, börekler, çörekler, sarmalar . . . Ama ben sadece 1 porsiyon sarma ve 2 poğaçadan başka bir şey yemedim. :KK45: hayır demesini öğrendim çok şükür. :KK45: bide ben günlük kalori sayıyorum. Site adı vermem doğru mu bilmiyorum ama fittingo diye bir site var. Orayıda günlük aksatmadan takip ediyorum ve günlük bulunduğum kilodan vermem gereken kilolara, ne kadar sürede vermek istediğini, haftalık hedefine kadar her şeyi yazıp sana bir kalori miktarı belirliyor. O nu asla geçmemeye çalışyıorum. Senin anlayacağın kilolarım yüzünden aşırı bunalımdayım. Yazdıklarımdan da anlarsın kafayı yedim :KK37: :KK52: :KK1: kilolarımın 9 u nu verdim kaldı 23 kilo :) darısı onların başına :KK49:

tebrik ederim sizi..:KK9: kaç kilodan kaç kiloya düştünüz:44:

slm kızlar dün büyük çabalarım sonucu bu kulube kayıt oldum:)9 lu form cayından bende almak istiyorum okudugum yorumlardan anlaşılıyo ki memnun kalmayan olmamıs tek merak ettıgım su ben kilo verdıgımde yüzüm cok kötü oluyo cayı kullananlara soruyorum sizin yüzünüzde göz altı morlugu solma gibi şeyler oldumu ve bunun önüne gecebılecegım bi formul varmı:KK1:

arkadaslar cayı ıcerken ıshal durumu yasayan var mı pek rastlayamadım ama asırı karın agrısı yaptı bende

arkadaslar cayı ıcerken ıshal durumu yasayan var mı pek rastlayamadım ama asırı karın agrısı yaptı bende

ben kullanalı 10 gün oluyo canım ilk 3-4 gün yaptı ama tam ishal gibide değil karın agrısı ile wcye cıkıyodum sadece sabahları oluyodu artık olmuyo canım.

bende sadece az bi mide bulantısı yapmıştı. sonra oda geçti. ben aktardan ayrı ayrı aldım hepsini.

bende sadece az bi mide bulantısı yapmıştı. sonra oda geçti. ben aktardan ayrı ayrı aldım hepsini.

bende az bi mide bulantısı oldu başım çok agırlastı çaylamı alakalı bilemedim ben ayhan ercanın sitesınden almadım sipariş vermek için bin dereden su getiriyosun aktara gittim bugun adı baska ama içerigi aynı kadın kesin memnun kalırsın dedi inş işe yararda gider şu fazlalıklar:44:

bende az bi mide bulantısı oldu başım çok agırlastı çaylamı alakalı bilemedim ben ayhan ercanın sitesınden almadım sipariş vermek için bin dereden su getiriyosun aktara gittim bugun adı baska ama içerigi aynı kadın kesin memnun kalırsın dedi inş işe yararda gider şu fazlalıklar:44:

evet siteler öyle yapıyor. ben hepsini aktardan aldım. O yok aynı içeriği olan şunu versem olur mu diyorlar hemen. Bende yok dedim. Gittim başka bir aktardan tedarik ettim. Amaa ben çok faydasını gördüm canım. Yarısına yakın olarak kurtuldum kilolardan :KK34: :KK76:

evet siteler öyle yapıyor. ben hepsini aktardan aldım. O yok aynı içeriği olan şunu versem olur mu diyorlar hemen. Bende yok dedim. Gittim başka bir aktardan tedarik ettim. Amaa ben çok faydasını gördüm canım. Yarısına yakın olarak kurtuldum kilolardan :KK34: :KK76:

masallah ne güzel sen ne kadar zaman oldu kullanalı?ben 2 gundur düzenli içiyorum hiç iştahım kesilmedi tatlı istegimde azalmadı aktar kesin kandırdı beni cok sıkışık bi anda aldım düşünmeden cok fazla karnım şişiyo sinir oldum iyice:KK14:

masallah ne güzel sen ne kadar zaman oldu kullanalı?ben 2 gundur düzenli içiyorum hiç iştahım kesilmedi tatlı istegimde azalmadı aktar kesin kandırdı beni cok sıkışık bi anda aldım düşünmeden cok fazla karnım şişiyo sinir oldum iyice:KK14:

Canım ben bugün itibari ile 1 ay 9 gün oldu alalı ve içmeye başlayalı. çok faydasını gördüm. Tatlı seven biri değildim zaten o konuda bişey diyemeyeceğim ama iştahımı ciddi anlamda kesti. Artık kahvaltı nadiren yapıyorum çünkü istemiyor canım. öğlenleri zaten yemek yeme alışkanlığım yok. Akşamları güzel yiyorum ama :KK66: :KK56:

Son düzenleme:
Vucut yapilarimiz metobilizmamiz elbet farklidir ancak ben gunde iki bucuk litre su icyorum ve hergun limon yiyorum bir tane yediklerime dikkat edyorum bir aayda 9 kilo verdim.mideniz kuvetli ise limon ise yaryo

Merhaba kadınlar kulübü sayfasını sürekli takip ediyorum ama bu benim ilk yazım :KK1:

1.63 boyunda 62 kiloyum 4-5 kilo vermek istiyorum. 7 ocaktan itibaren bende 9 lu zayıflama çayını kullanmaya başladım. Aktardan alıp hepsini karıştırdım günde 3 kez yemeklerden önce bir su bardağı içiyorum tadıda çok kötü değilmiş ilk gün biraz zorlandım ama şimdi rahat rahat içiyorum.Tabi yediklerimede dikkat ediyorum beyaz ekmeği kestim çavdar yada kepek.Yemekleride azalttım baya baya ve akşam 7 den sonra yememeye dikkat ediyorum midem çok kazınırsa 6-7 tane badem yada fındık yiyorum.Bakalım fazlalıkları verebilecekmiyim. Sizlerle paylaşmak istedim. kilo verdikçe sizede bildiririm :KK3:

Kızlar 12 gün önce bu yazıyı yazmışım tartıldım hala 61.7 kiloyum çayla birlikte sıkı diyette yapıyorum yediklerime çok dikkat ediyorum 300 gr vermişim sadece ben bu işten bişey anlamadım :KK43:(

canım sorun yapma. ilk önce vücut direniyor kilo vermeye. ben bu topiği neredeyse baştan sona okududum sayılır. kimilerinde 3 hafta sonra etki etmeye başladığı bile yazıyordu. herkesin vücut direnci farklı. Mesela benim vucudum kilo vermeye çok dirençli kolay kolay vermez ama vermeye başlayıncada verir. mesela bende içiyorum şuan o çayı 11 ile 12 kilo arası verdim. ve şuan kilom sabitlendi vücudum direniyor. 92 buçuk kilo ile başladım 80 buçuk kilodayım şuan. vücudum direniyor. aynı şeyi 84.6 ya indiğimdede yapmıştı. yaklaşık 1 hafta 10 gün kadar sabit kaldı. sıkı bir diyet uygulamama rağmen. sonra pes etti 80 e düştüm ama şu an yine direniyor. bende kendimi ödüllendiriyoum şuan .biraz kaçamaklar yapmaya başladım. ben seni aç bırakmam hesabı :KK52: biraz sabret başaracağına eminim. ben diyte ve çaya başlayalı 1 ay 12 gün oluyor. 12 kilo verdim. ama 4-5 gündür vücut direnmeye başladı ama pes etmek yok. diyete devammmm :KK9: :KK76::KK56:

X