1 HAFTA SONUNDA 94.8 KİLOYUMGÖĞÜS 5 cm bel 5 cm kalça 3 cm incelmiş
Tatlim sadece bir hafta icindemi bu kadar inceldin. Cok guzel bir sonuc tebrik ederim. Neler yapiyorsun nasil bir diyet uyguluyorsun.
Tatlim cok guzel vermissin ama bence aralara haslanmis sebze ve et ekleyebilirsin hem cok acikmamis olursun hemde verdiklerini hizli almazsin. Ben haslama yapiyorum bir cok seyi yag falan koymuyorum sebzelere limon sikip yiyorum etide cok az tuz ile. Ayrica 1 ogun karabugday yiyorum yogurt ile. Metebolizmani yavaslatma cnm
merhaba bayanlar konu dikkatimi çekti paketli satılıyor sanırım bu çay siz onlardan mı tüketiyosunuz yoksa aktardan mı alıp karıştırdınız
cnm genelde paket urun cok tavsiye edilmiyor burda. Aktardan ayri ayri alip kendimiz karistiriyoruz.
zayıflamak istiyorum lutfen bilqinizi paylaşın benimlediyet kesinkle yapamıyorum ellerim titrio aç kalnca yardm lutfen 3 yıl önce 65 68 dim suan 94 95 kiloyum boyum 175. yaşm 35 lütfen bilqidnz hap weya bitksel ot warsa söleyin ( piskljm cok bozldu bu kilo yuznden ewden dısari cıkmyorum 2yıldr hiç biyre qitmiom qezmye ws qitmiyorm kaç tane akraba düğünü oldu qitmedim piskjm qerckten bozldu kilo larıma acayip takıntı yaptım ama diyet yapamıyorum işte ellerim tirio aç kalamıyorum sporda yapamıyorum yoruluyorum hemen we kalbmde çarpnti başlıyor lütfen yardm nasl zayıflıcam bennnnnn ((