5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

Tatlim sadece bir hafta icindemi bu kadar inceldin. Cok guzel bir sonuc tebrik ederim. Neler yapiyorsun nasil bir diyet uyguluyorsun.

evet cnm 1 mayısta başladım bugün sabah tartıldım. sabah tambuğday ekmeğine tost yapıyorum bi haşlanmış yumurta ile kahvaltı yapıyorum 2.5 saat sonra bi meyve yiyorum 2.5 saat sonra yemek yiyorum canım ne isterse ama ekmeksiz. 2.5 saat sonra meyve sonra saat 18.00de bi meyve daha akşamda saat 21.00 de meyve yiyorum meyve yerine salatalık yediğimde oluyor. gündüz sıkıntı değil ama akşam çok acıkıyorum inanılmaz nasıl dayanıyorum bende bilmiyorum :)) tüm öğünlerden yarım saat önce çay içiyorum işe yürüyerek gidip geliyorum toplam 1 yürümüş oluyorum.

Tatlim cok guzel vermissin ama bence aralara haslanmis sebze ve et ekleyebilirsin hem cok acikmamis olursun hemde verdiklerini hizli almazsin. Ben haslama yapiyorum bir cok seyi yag falan koymuyorum sebzelere limon sikip yiyorum etide cok az tuz ile. Ayrica 1 ogun karabugday yiyorum yogurt ile. Metebolizmani yavaslatma cnm

merhaba bayanlar konu dikkatimi çekti paketli satılıyor sanırım bu çay siz onlardan mı tüketiyosunuz yoksa aktardan mı alıp karıştırdınız

et ve sebze ile hiç aram yok beyaz et yiyorum arada sebze yemeyede zorluyorum kendimi bunada şükür

Anladim cnm metebolizmani yavaslatma dememin nedeni ben duzenli yemedigim icin yavaslatmisim metebolizmayi ve kilo vermem durdu su anda onun icin soyledim. Yumurtayi ihmal etme ama kayisi kivaminda ya da rafadan yenmesi gerekiyormus bugun canan karatay soyledi cok kati yersek direk yag olarak gidiyormus vucuda. Guzel haberlerini verirsin. Sevgiler

merhaba, işe yarayan formüllerinizi yazar mısınız? bir ayda 6-7 kilo vermem lazım

Arkadaslar ben haftaya spora baslicam 60 kiloyum ve kilomun yarisi gobek ve basenlerimde malesef simdi bunlari eritnek istiyorum bu cayla ciddi sekilde zayiflayan var mi oneriyormusunuz

Evet geçen hfta kızkaerdeşim çayı denemiş poşet çay olarak bir kilo gittiğini söyledi hftada. Ama sıkı bir diyet düzenli spor yapıyor. Ben de yrın bşlıcam inş gerçi 3 bebek ve yirmi kilo fazlyla ne kadar verebilirim

ayy bi heves ettim yapayim dedim bu malzemeleri bulmak ölüm.içinde bi ben yokum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burada da ender saraçın önerdiği zayıflatan çaylar var

Son düzenleyen: Moderatör:
zayıflamak istiyorum lutfen bilqinizi paylaşın benimle diyet kesinkle yapamıyorum ellerim titrio aç kalnca yardm lutfen 3 yıl önce 65 68 dim suan 94 95 kiloyum boyum 175. yaşm 35 lütfen bilqidnz hap weya bitksel ot warsa söleyin ( piskljm cok bozldu bu kilo yuznden ewden dısari cıkmyorum 2yıldr hiç biyre qitmiom qezmye ws qitmiyorm kaç tane akraba düğünü oldu qitmedim piskjm qerckten bozldu kilo larıma acayip takıntı yaptım ama diyet yapamıyorum işte ellerim tirio aç kalamıyorum sporda yapamıyorum yoruluyorum hemen we kalbmde çarpnti başlıyor lütfen yardm nasl zayıflıcam bennnnnn ((

Spor yapamıyorum aç kalamıyorum

spor yapamıyorum, aç kalamıyorum dersen olmaz ki. Bütün gün hareketsiz ve normal yemekle kilo verilmez arkadaşım. Havalar biraz normale dönünce çık yürü, biraz da yeme isteğine karşı dur. Otla falan olmaz bu işler lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…