Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım ben ayrı ayrı kapalı paket içinde aldım sonra hepsinde birer tutam aldım kaynamış suyu karışımın üstüne döktüm 3 öğün yemeklerden önce içtim birazda yediklerime dikkat ederek çok güzel kilo verdim ilk hafta 3 kilo verince beni motive etti devam ettim 1 ayda 7 kilo verdim şimdide başka karışımlar kullanıyorum şimdilik tık yok kiloda bakalım artık birAZ DAHA DENİMDE OLMAZSA YİNE 9 çaya gececem bende cok faydası olmuştu
Merhaba ben akdemin 9 bitkili cayini kullaniyorum 3 gundur. Her gun 3 bardak iciyorum. 164 boyum 60 kiloyum. Asiri degil kilom ama fazlam var ve bunu cok rahatsiz ediyor. Cayla birlikte egzersizlere de basladim. En azindan vucudum sıkılassin diye. Ama hic bi degisiklik yok sanki. Yani tamam 3 gunde cok bi fark beklemiyorum ama 100 hram dahi farketmedi. Ise yarayanlar varmis okudugum kadariyla. Ise yarayanlar yuruyus, diyet bisey yaptilar da mi degisiklik oldu acaba? Yazarlarsa cok sevinirim.
canım hiç bir çay tek başına fayda etmez elbetteki yediklerine dikkat ediceksin,yapabilirsen egzersiz yapıcaksın,akşam 6dan sonra bişey yeme meyve ve çay su hariç,bak bakalım nasıl veriyosun bende kullandım,çokta işe yaradı dene bence vazgeçme,,,,
merhaba kızlar. ben yeni katıldım aranıza. :) buradaki yorumların üşenmeden hepsini okuyarak ve bir çok olumlu yorumlara dayanarak bende bir karar verdim ve çayı kullanmaya başladım. tabi yanında diyette yapıyorum. ben 92.4 ile başladım bu çayı içmeye ve diyete. 19 gün oldu bugün ve az önce tartıldığımda kilom 86.7 olarak görünüyor. bu beni fazlasıyla mutlu etti ve daha da azimlendirdi. hedefim 60. asla durmak yok çaya ve diyete sonuna kadar devam....
kızlar bişey soracam ben tek tek almadım çünkü uğraşamam öyle aktardan poşet olarak aldım kaç dakika demliyorsunuz
canım ben ayrı ayrı aldım aktardan. üşenmeden günde 5 kez demliyorum ve demleyeceğim de. çünkü hepsinin miktarları farklı. yeşil çay çok koyuyorsun cinnema az koyuyorsun mesela. ama o poşetlerdekilerin hangisinden ne kadar var bilemediğim için ben hazır olanlardan almadım . ama ben demleme süresini 7 ile 8 dakika ya da 6 ile 7 dakika arası tutuyorum. böyle demişti aktarcılar derneği başkanı.
Saol canim bulundugum ilde butun bitkileri bulmak cok zor daha dogrusu yok cinnea diyorsun sinemaki veriyorlar o yuzden sallama kullanacagim.gunde 3 kez icecegim
anladım canım ama netten de tedarik edebilirsin. bunları satan güvenilir siteler mevcut. ama çok düzenli kullanmak gerek. sabah yüzümü gözümü yıkamdan bunu demliyrum ben ne azim ama .
ama ben çok bunaldım canım ondan sanırım