5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

ben aktardan hazır halini aldım kimseyede tavsiye etmem iğrenç bir tadı var mümkün değil içilmesi zaten bir işe yaramıyor öyle boşuna duruyor orda

slm canım ben ayrı ayrı kapalı paket içinde aldım sonra hepsinde birer tutam aldım kaynamış suyu karışımın üstüne döktüm 3 öğün yemeklerden önce içtim birazda yediklerime dikkat ederek çok güzel kilo verdim ilk hafta 3 kilo verince beni motive etti devam ettim 1 ayda 7 kilo verdim şimdide başka karışımlar kullanıyorum şimdilik tık yok kiloda bakalım artık birAZ DAHA DENİMDE OLMAZSA YİNE 9 çaya gececem bende cok faydası olmuştu

Cevabın için teşekkürler foruma uğrayamadım da biraz geç oldu :KK70:
Otları ayrı ayrı alıp yaklaşık 10 gün kullandım ancak çok düzensiz içtim, içmediğim günler bile oldu. Tabi faydasını göremedim bıraktım. Tekrar başlayacağım sen söyleyince gaza geldim :KK70: hala içiyor musun bilmiyorum ama elma sirkesini içmemeni öneriyorum mideye zarar veriyor. Zayıflayalım derken sağlığımızdan olmayalım :)

Merhaba ben akdemin 9 bitkili cayini kullaniyorum 3 gundur. Her gun 3 bardak iciyorum. 164 boyum 60 kiloyum. Asiri degil kilom ama fazlam var ve bunu cok rahatsiz ediyor. Cayla birlikte egzersizlere de basladim. En azindan vucudum sıkılassin diye. Ama hic bi degisiklik yok sanki. Yani tamam 3 gunde cok bi fark beklemiyorum ama 100 hram dahi farketmedi. Ise yarayanlar varmis okudugum kadariyla. Ise yarayanlar yuruyus, diyet bisey yaptilar da mi degisiklik oldu acaba? Yazarlarsa cok sevinirim.

Merhaba ben akdemin 9 bitkili cayini kullaniyorum 3 gundur. Her gun 3 bardak iciyorum. 164 boyum 60 kiloyum. Asiri degil kilom ama fazlam var ve bunu cok rahatsiz ediyor. Cayla birlikte egzersizlere de basladim. En azindan vucudum sıkılassin diye. Ama hic bi degisiklik yok sanki. Yani tamam 3 gunde cok bi fark beklemiyorum ama 100 hram dahi farketmedi. Ise yarayanlar varmis okudugum kadariyla. Ise yarayanlar yuruyus, diyet bisey yaptilar da mi degisiklik oldu acaba? Yazarlarsa cok sevinirim.

canım hiç bir çay tek başına fayda etmez elbetteki yediklerine dikkat ediceksin,yapabilirsen egzersiz yapıcaksın,akşam 6dan sonra bişey yeme meyve ve çay su hariç,bak bakalım nasıl veriyosun bende kullandım,çokta işe yaradı dene bence vazgeçme,,,,:KK34:

canım hiç bir çay tek başına fayda etmez elbetteki yediklerine dikkat ediceksin,yapabilirsen egzersiz yapıcaksın,akşam 6dan sonra bişey yeme meyve ve çay su hariç,bak bakalım nasıl veriyosun bende kullandım,çokta işe yaradı dene bence vazgeçme,,,,:KK34:

Çok teşekkür ederim :) Başlarda bir fark göremiyordum kilomda ama iki gündür azalma var. Çayı düzenli olarak yemeklerden önce içiyorum günde 3 defa. yediklerimi azalttım. Sebze yemezdim onceden pek, sebze bile yemeye başladım ve sürekli su içmeye çalışıyorum. Suyu ne kadar çok tükettim o kadar arttı kilo verişim. 5. günüm ve yaklaşık 2 kilo verdim. sonuç beni çok mutlu etti. Gerçekten isteyince ve kararlı olunca yapılmayacak şey yok.
:)

merhaba kızlar. ben yeni katıldım aranıza. :) buradaki yorumların üşenmeden hepsini okuyarak ve bir çok olumlu yorumlara dayanarak bende bir karar verdim ve çayı kullanmaya başladım. tabi yanında diyette yapıyorum. ben 92.4 ile başladım bu çayı içmeye ve diyete. 19 gün oldu bugün ve az önce tartıldığımda kilom 86.7 olarak görünüyor. bu beni fazlasıyla mutlu etti ve daha da azimlendirdi. hedefim 60. asla durmak yok çaya ve diyete sonuna kadar devam.... :KK52: :KK1::KK31:

merhaba kızlar. ben yeni katıldım aranıza. :) buradaki yorumların üşenmeden hepsini okuyarak ve bir çok olumlu yorumlara dayanarak bende bir karar verdim ve çayı kullanmaya başladım. tabi yanında diyette yapıyorum. ben 92.4 ile başladım bu çayı içmeye ve diyete. 19 gün oldu bugün ve az önce tartıldığımda kilom 86.7 olarak görünüyor. bu beni fazlasıyla mutlu etti ve daha da azimlendirdi. hedefim 60. asla durmak yok çaya ve diyete sonuna kadar devam.... :KK52: :KK1::KK31:

Maşallah çok iyi gidiyosun :) inşallah ben de hedefime ulaşabilirim.. Yanında ek olarak egzersiz yapmanı da tavsiye ederim. B:KK1:öylece çok kilo vermene gerek kalmadan daha zayıf görünürsün vücudun sıkılaşınca.. :) :KK3:

evet evde jillian michels in egzersizlerini yapmaya çalışyıorum. 6 aylık bir bebeğim olduğu için dışarıya spora gidemiyorum. şuan 85.8 im. inşallah sonuna kadar devam. elveda kilolar :KK3:

Merhaba kadınlar kulübü sayfasını sürekli takip ediyorum ama bu benim ilk yazım :KK1:

1.63 boyunda 62 kiloyum 4-5 kilo vermek istiyorum. 7 ocaktan itibaren bende 9 lu zayıflama çayını kullanmaya başladım. Aktardan alıp hepsini karıştırdım günde 3 kez yemeklerden önce bir su bardağı içiyorum tadıda çok kötü değilmiş ilk gün biraz zorlandım ama şimdi rahat rahat içiyorum.Tabi yediklerimede dikkat ediyorum beyaz ekmeği kestim çavdar yada kepek.Yemekleride azalttım baya baya ve akşam 7 den sonra yememeye dikkat ediyorum midem çok kazınırsa 6-7 tane badem yada fındık yiyorum.Bakalım fazlalıkları verebilecekmiyim. Sizlerle paylaşmak istedim. kilo verdikçe sizede bildiririm :KK3:

kızlar bişey soracam ben tek tek almadım çünkü uğraşamam öyle aktardan poşet olarak aldım kaç dakika demliyorsunuz ?

arkadaşlar ben bu çaya tam 1 ay önce bugün 92.4 ile başladım. günde 5 bardak içiyorum. tadı güzel bence. beni rahatsız etmedi hi.. başlarda birazcık mide bulantısı yaptı ama sonralarda oda geçti. sadece 1 2 gündü oda. şuan bu çayla beraber sıkı bir diyette yapıyorum ama spor yapamıyorum. hem çalışıyorum hem de 6 aylık bir kızım var. :emir_bebek: :nazar: doğal olarak dışarı da çıkamıyorum. dediğim gibi diyete ve çaya başlayalı bugün tam 1 ay oldu ve ben şu an 7 kilo vererek 84.4 kiloyum. :KK34: ama verilecek daha 24.4 kilom var :KK43: bir mucize olsa da hepsini 1 ayda versem keşke. çok bunaldım anlatamam size. artık kilolarım ile yatıyorum kilolarım ile kalkıyorum. :KK43: rüyama giriyorlar resmen artık. belki çok abartılacak bir şey değil ama çok bunaldım çevremdekilerin bakışlarından :KK43:

ama azimle vereceğime inanıyorum. 1 ayda 7 kilo verdim. şu an nedense kilom sabitlendi diyete de devam ettiğim halde 1 haftadır gram oynamıyorum. şevkim de kırılmadı değil hani. çok uzattım galiba. kusura bakmayın kızlar bu kilo konusunda çok muzdaribimde sözün özü çay faydalı :KK52: ben diyetle 7 kilo verdim. bi deneyin derim. :KK49:

kızlar bişey soracam ben tek tek almadım çünkü uğraşamam öyle aktardan poşet olarak aldım kaç dakika demliyorsunuz

canım ben ayrı ayrı aldım aktardan. üşenmeden günde 5 kez demliyorum ve demleyeceğim de. çünkü hepsinin miktarları farklı. yeşil çay çok koyuyorsun cinnema az koyuyorsun mesela. ama o poşetlerdekilerin hangisinden ne kadar var bilemediğim için ben hazır olanlardan almadım . ama ben demleme süresini 7 ile 8 dakika ya da 6 ile 7 dakika arası tutuyorum. böyle demişti aktarcılar derneği başkanı.

kızlar bişey soracam ben tek tek almadım çünkü uğraşamam öyle aktardan poşet olarak aldım kaç dakika demliyorsunuz

canım ben ayrı ayrı aldım aktardan. üşenmeden günde 5 kez demliyorum ve demleyeceğim de. çünkü hepsinin miktarları farklı. yeşil çay çok koyuyorsun cinnema az koyuyorsun mesela. ama o poşetlerdekilerin hangisinden ne kadar var bilemediğim için ben hazır olanlardan almadım . ama ben demleme süresini 7 ile 8 dakika ya da 6 ile 7 dakika arası tutuyorum. böyle demişti aktarcılar derneği başkanı.

Saol canim bulundugum ilde butun bitkileri bulmak cok zor daha dogrusu yok cinnea diyorsun sinemaki veriyorlar o yuzden sallama kullanacagim.gunde 3 kez icecegim

Saol canim bulundugum ilde butun bitkileri bulmak cok zor daha dogrusu yok cinnea diyorsun sinemaki veriyorlar o yuzden sallama kullanacagim.gunde 3 kez icecegim

anladım canım ama netten de tedarik edebilirsin. bunları satan güvenilir siteler mevcut. ama çok düzenli kullanmak gerek. sabah yüzümü gözümü yıkamdan bunu demliyrum ben :KK1: ne azim ama .
ama ben çok bunaldım canım ondan sanırım :KK53:

anladım canım ama netten de tedarik edebilirsin. bunları satan güvenilir siteler mevcut. ama çok düzenli kullanmak gerek. sabah yüzümü gözümü yıkamdan bunu demliyrum ben :KK1: ne azim ama .
ama ben çok bunaldım canım ondan sanırım :KK53:

Vallaha bende bunaldim bu kilolardan dogumdan sonra bir turlu veremedim . Acaba bu cayin hic yan etkisi olur vucuda bobreklere tedirgin oldum. Gerci emzirmiyorum ama bana bir zarar verir mi

yeşil çay için kahvaltıdan önce limon sıkın şekersiz 2 ayda 5 kilo verdim tabi azda yedim:KK34:

X