- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
uzun kaldigin kiloysa ya da cok az beslenerek indiysen korumaya alabiliyor vucut.
cok mu uye var acaba sizin isyerinde :)
Yok canım, bazı siteler yasaklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun kaldigin kiloysa ya da cok az beslenerek indiysen korumaya alabiliyor vucut.
cok mu uye var acaba sizin isyerinde :)
sen 1 yillik ekmegini degil 1 yillik emegini yiyosun.Hellöö hanımlar nasılsınız?
Yarın diyete mi başlasam ehuheheh çok uzak geliyor bana diyet şuan son bir yıllık ekmek hakkımı yidiğime göre başlayım ben en iyisi
Niye cuma bacımsen 1 yillik ekmegini degil 1 yillik emegini yiyosun.
cuma gel basla.
ben hedefi 57 ye mi ceksem diyorum sen nerelerdesin
cuma tartiliyoruz isteNiye cuma bacım
Cuma deyip beni strese sokma bacımcuma tartiliyoruz iste
pazartesi de olur ama sen toparlanmazsin haftasonu cozutursanCuma deyip beni strese sokma bacım
Yarın diyete başlayacağım şüpheli bacım haftasonunu görek de bakarukpazartesi de olur ama sen toparlanmazsin haftasonu cozutursan
baslangic kilosu nedirSismaniye bacım balım nerdesin bakem ahretliğin diyete başladı sen nerelerdesin
Naa bu da diyetimin nişanesi olsun
Eki Görüntüle 2604058
Sabah baştan başlıcam bugün layıkıyla neticelendiremedimbaslangic kilosu nedir
diyet hala devam mi
dun 60.00 i gorunce atak yaptim hemen 58.9 a dustum bugun zalim koca ozel ekmek getirmis dukan yalan oldu. 59 u koruycam karar verdim.Hellöööö beybisu nasılsın ditette misin anam zipor yapıyon mu bakiiim
selam canimSlm kızlarrr napıyonuz ? Stresten mideme vuruyor sancılar. Ben çalışıyorum işe devam.
selam canimKızlar selaam nasılsınız inşallaah..
Ben 2 kilo alıp geldim ben, biraz stresli ve zor zamanlar geçirdim ama bitti çok şükür..
Herşey bitti güzel oluyor derken bu virüs durumu tam olarak obsesif yaptı beni, işten eve evden işe ama evdeyken de abur cubura dur diyemiyorum