Sorma ben de pizza sayiklayarak uyumusum. 500 de çok zorlanıyorum. Bir de protein yemeliyim. Kaş kaybı az olsun. Ben çok az protein alıyorum .En iyisimi gidip yatmak ben öyle dun baktım akşam istahim açık canım onu bunu çekiyor bende çok sevdiğim dizi olmasına rağmen gidip yattım
Günaydın canimpizzan neli olsun ben göndereyim burdan
Kesin olursun 3 gün oruç tut haftada tamamdırGüzelay 82 olmuşsun benim Mayıs sonuna kadar hedef kilom 82 ye düşsem acaip mutlu olacağım.
Aşkım sen zaten boyuna göre çok zayifsin daha zayiflsyabilirmisin bilmiyorum ki. Vücudun yag oranı ne biliyormusunselam kızlar yürüyüş ve yüzme bir de zumba yaptım
üstelik oruç günüm 340 aldım şimdiye kadar
bi de temizlik yapmam lazım ,canımın isteme durumuna göre
bunca emeğe bakalım bildirimim yarın olacak Allahım 66yı göreyim artık nolur
Güzelay yeme günümü 2500 yapayım mı ben sizin gibi veremiyorum ya hep 67-68 çok sıkıldım lütfen cevap yaz diyet koçum
Aşkım sen zaten boyuna göre çok zayifsin daha zayiflsyabilirmisin bilmiyorum ki. Vücudun yag oranı ne biliyormusun
400 gr kilo sayılmaz bence o bedende ödemdirselam kızlar,ben bu hafta oruçta sporda yapamadım bide yedim içtim 65,3 olmuşum 400 gr almışım off off yarın oruça başlıyorum
Verirsin basenlerinde incelir merak etme bu yaz incecik olursun inşallahcanım benim zayıf durmuyorum maalesef belim incecik dümdüz fakat bi basenim var ki
bi aralar 59dum o zaman alt tarafım da inceydi şimdi 67 hepsi bacakta ,basende
tekrar 59 olmalıyım ,spor yapmam da o yüzden zaten...
yağ oranımı bilmiyorum ama
Bu pizzalar yok mu bu pizzalar. Ben de bugun biraz abartım yarın yine oruç günü haydi hayırlısı. Bu aralar ciddi ciddi yemek yapar oldum eşim soğan koymaya basladigimi söyledi garibim alışık değil 9 yıldır yemek yapmama tuhaf geliyorBugün benim oruç yattı.. çok başım ağrıyor.. Kendimi tutamadım.. Dun ben evde yokken bizim adam pizza sipariş vermiş..cakil80 pizza pizza diye sayiklayinca benim kanıma da girdi ne var ne yok sildim süpürdüm