Çok güzel 80 li rakamlara bir kavusabilsem çok mutlu olacağım. 90 lar bana iyi gelmedi.Bu sabah benim tarti 81,7 gösterdigeçen haftadan bu tsna 1,8 kg fark bakalım yarına kadar ne kadarını geri alirim. Bugün yeme günüm
Benin yağ oranimda yüksek 41.8% yani 34,6 kg gösteriyor en zayif oldugumda 25,4 kg diBen kesinlikle bu kolayı birakacagim çok kararlıyim. Nerdeyse bebekligimden beri içiyorum. Tartım yağ ölçerdi yağ ölçme kısmı bozulmuştu. Ben de yenisini aldım yağ oranım 41.9 çıktı 25 e inene kadar bırakmak yok. Bakalım bu hafta bol spor yapacağım
Geçen gün bir yazıda serbest günlerde vücudun harcayabilecegi kadar kalori almak gerekiyor yazıyordu. Diyelim benim vücudum 1800 yaparsa serbestliğim 1800 kadar. Ben serbest günlerde 2000 kaloriyi geçmemeyi planliyorum.selam kızlar dünkü parti iptaldi
orucumu güzel tuttum yani
bugün yeme günüm yarın değil de pazartesi söyleyeyim sonucu
bu sisteme başlayalı uzun süre oldu kızlar ama hala 67-68lerde geziyorum acaba yeme günlerine bi çeki düzen mi getirsek ne dersiniz ben 59u ne zaman göreceğim
Ben de 2000 yapacağım 500 u tutturamiyorum 1000 yaparsam ortalama 1500 olur kurtaririmacıkınca çay veya kahve içsen canım özellikle Türk kahvesi açlığı bayağı kesiyor
benim de yeme günümdü bugün bir de evde olunca bayağı bi yedim
yarın 500 kalori günüm ve yüzmeye gideceğim
yeme günlerimde 2500 yapacağım ben başka türlü hep 67-68 civarında gidip gidip geliyorum
En iyisimi gidip yatmak ben öyle dun baktım akşam istahim açık canım onu bunu çekiyor bende çok sevdiğim dizi olmasına rağmen gidip yattımŞuan 795 kalorideyim. Bugün 4 büyük kupa çay içtim birazdan gidip 5. Yi yapcam. Umarım sabah yağ az çıkar yaptığım değer kas gitmez.
Canım hoşgeldin ben seni ayca laya 4-3-3-3 de de takip ediyorum gayette başarılı buluyorumMerhaba kızlar.
32 yaşında,164 boyunda ve 64,5 kilodayim..
Aslinda bu kilodan çok şikayetçi değilim.
Ama birkaç kilo versem daha güzel olurdu.
Sistemi az biraz anladım. Zorlamadan uygulanabilir gibi geldi. Ziyafet günlerinde aşırıya kaçmadan istediğinden yemek de mevzu diyetse, insanı fena cezbediyor
Merak ettiğim, aktif olarak bu sistemi uygulayan arakadaslarin yorumu nedir ? Ne zamandır bu sistemi uyguluyorsunuz, alışma süresince zorluk çektiniz mı, oruç günlerinde neler yiyorsunuz, kilo da verdiniz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?