- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- Konu Sahibi Manolyalale
Ama o zaman altın düşüktu seni dinlese daha iyi olur
İşte keşke dinlese ya da dinletebilsem kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama o zaman altın düşüktu seni dinlese daha iyi olur
Ki bize hiç bir şey gelmiyor onlar tarafından ben bu değersizlik kısmına da sünir oluyorum ama yine diyorum bi 10 gram takalım15 gramlık bir bilezik iş görür
Daha bunun çocuğu var o zaman da altın takarız falan de belki ikna olur
Ee yani insan şimdi inada bindirir. Kolay mı altın biriktirmek su devirde ya.Çok sinirliyim 10 gram bile çok geliyor o yüzden
Yok daha neler sakin vermeyin bu kadar pahali hediye mi olur.siz aynisini yapsaniz izin verir miydi kesinlikle hayirBen kendimden kısarak biriktirdim her şey hazır
Şöyle ona altın ucuzdu şimdi en pahalı dönemi tek erkek kardeşi miİşte keşke dinlese ya da dinletebilsem kendimi
Ohaa desem ayıp olur mu acabaFiyatina baktim 22 bin tlmis yuhh kalbime indi resmen.esinizin bu kadar parasi mi var yoksa borc falan mi alacak.bu zamanda 22 bin tl hediye mi olurmus
Yok bi tane daha var ona da ben yokken almıs bayağı yüklü bir miktar bize çeyrek geldiŞöyle ona altın ucuzdu şimdi en pahalı dönemi tek erkek kardeşi mi
O zaman şöyle de naparsan yap,benden bu saatten sonra birikim destek bekleme,yer içer gezerim.Ki bize hiç bir şey gelmiyor onlar tarafından ben bu değersizlik kısmına da sünir oluyorum ama yine diyorum bi 10 gram takalım
Bende öyle düşünüyorum ama dinletemiyorum25bin tl hediye mi olur yaa, şok oldum. Ailesi eşinize yaptıysa o oğullarına da yaparlar, size düşmez ki
Zaten abisine 25.000 dusuyorsa ailesine 100.000 dusmesi gerek su mantikla.Yani nereden bakarsaniz mantikli degil.25bin tl hediye mi olur yaa, şok oldum. Ailesi eşinize yaptıysa o oğullarına da yaparlar, size düşmez ki
HAyır toplamdan 45 gram 3 kişi adına o da aslında mehirdi düğünde boş gözükmesinler diye benden siteyip geri taktılar :)Burada önemli nokta aile kendi adına ayrı kardeş adına da ayrı bir 45 gramlık altın mı taktı? Eğer öyleyse eş haklı, değilse bir 15-20 gramlık bilezik yeter.
Bu zamanda bana 20 gramda çok geliyor inanın ay sonunu zor getirirken özellikleZaten abisine 25.000 dusuyorsa ailesine 100.000 dusmesi gerek su mantikla.Yani nereden bakarsaniz mantikli degil.
15-20 Gr haydi dusunulur de bu nedir yani :)
Eşin ailesine karşı çok cömert galiba ama kendi kesesi ni de düşünmüyorYok bi tane daha var ona da ben yokken almıs bayağı yüklü bir miktar bize çeyrek geldi
Ay ailenin akıllısı yani eşin. Her ailede oluyor böylesi. Bu kadar fazla takarsak onları mahcup ederiz falan diye ikna etmeye çalış.HAyır toplamdan 45 gram 3 kişi adına o da aslında mehirdi düğünde boş gözükmesinler diye benden siteyip geri taktılar :)
Şaşırmam bu saatten sonra :))Baska kardesi var mi ? Onun icinde sahip oldugunuz evi ustune yapmasin sonra :)
Sakasi bir yana bizde sizin gibi dusunuyoruz,asiri abarti.
AİLEnin en akıllısı hatta . 30 ar gram taktığı kardeşlerinden yarım ve çeyrek geldi üstüne manevi olarak beni insan yerine koydukları yok vs vsAy ailenin akıllısı yani eşin. Her ailede oluyor böylesi. Bu kadar fazla takarsak onları mahcup ederiz falan diye ikna etmeye çalış.