- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
- Konu Sahibi Manolyalale
Tamam 3 kişi adına takmışlarsa 45/3= 1545 gramı ailesi düğünde taktı anne baba birde bu evlenevek olanın adına ama ben onun adına taktıklarını bilmiyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam 3 kişi adına takmışlarsa 45/3= 1545 gramı ailesi düğünde taktı anne baba birde bu evlenevek olanın adına ama ben onun adına taktıklarını bilmiyordum
Adamlar nasıl mantık hesabı yaptılarsa 45×3 ile hesaplamaya çalışmışlar Öyle böyle zaten konu sahibi arkadaşa söz söyleme hakkı bırakılmadığını bu yüzden çok da düşünüp kendi kendisini üzmemesini tavsiye ederim.Tamam 3 kişi adına takmışlarsa 45/3= 15
Valla sonradan gördüm 30 gr takmışlar Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim :)Adamlar nasıl mantık hesabı yaptılarsa 45×3 ile hesaplamaya çalışmışlar Öyle böyle zaten konu sahibi arkadaşa söz söyleme hakkı bırakılmadığını bu yüzden çok da düşünüp kendi kendisini üzmemesini tavsiye ederim.
Birikim yapmakla falan uğraşmayın bence.Bir tane kaldı
Sizin kadar üzüldüm. Allah kocanıza akıl fikir versin. merak ettim acaba eşinizin anne Babası ne taktılar..30 gram taktık arkadaşlar
Bundan sonra asla birikim yapmayın birikiminiz eş ailesine takı olarak geri döndü.30 gram taktık arkadaşlar
Sizin kıymetinizi asıl bilmeyen kişi eşiniz kardeşleri değil ki.Valla inanın artık çok gözüme gözükmüyor maddiyat benim üzüldüğüm kısım kadir kıymet bilinmiyor çok şey beklediğim de yok aslında bi araya gelindiğinde bi güler yüz bi hoş sohbet insan yerine koyulmadığım için maddiyata çok takılmış gibi duruyor olabilirim ama olayım o değil benim zaten düzeleceğini de sanmıyorum bu saatten sonra