- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
- Konu Sahibi Manolyalale
o almasa da sizin calistiginiz icin almaniz uygun olur bence ama abartmadanİşte bize hediye alanda olmadı normal ailesinin alması gereken bileziği eşim kardeşi takmış gibi davranıyor:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o almasa da sizin calistiginiz icin almaniz uygun olur bence ama abartmadanİşte bize hediye alanda olmadı normal ailesinin alması gereken bileziği eşim kardeşi takmış gibi davranıyor:/
Eşim normal bir memur ev yok araba yok ben çalışmıorum kendimden kısıp biriktiriyorum araba almak için ama eltiye hediye biriktiriyoröusum farkında değilmişim
Yanı yapabileceğiniz bütük aksilikleri yapın tavır koyun küsün neyden korkuyorsa onla tehdit edin sonuçta bahsettiğiniz hediye 25 bin civarında falan az değil...son çare baktınız olmuyor yapacak birşey kalmıyor...zaten size birşey söyleyimmi? ileride kendide pişman olcak hiç merak etmeyin evlenen erkek kardeş evlendikten bir kaç yıl sonra öyle bir değişecekki ....ama işte gel anlat...valla dediğim gibi engel olmak için herşeyi yapın 10 gram çok bile değmezEşim normal bir memur ev yok araba yok ben çalışmıorum kendimden kısıp biriktiriyorum araba almak için ama eltiye hediye biriktiriyoröusum farkında değilmişim
Yani evlendikten sonrasını beklemeye gerek yok ondan önceki kız kardeşine de öyle taktı üstüne evini dizdi ( halı perde ocak sehpa vs ) kardeşi bize yarım altın taktı üstüne beni adam yerine bile koymuyor .Yanı yapabileceğiniz bütük aksilikleri yapın tavır koyun küsün neyden korkuyorsa onla tehdit edin sonuçta bahsettiğiniz hediye 25 bin civarında falan az değil...son çare baktınız olmuyor yapacak birşey kalmıyor...zaten size birşey söyleyimmi? ileride kendide pişman olcak hiç merak etmeyin evlenen erkek kardeş evlendikten bir kaç yıl sonra öyle bir değişecekki ....ama işte gel anlat...valla dediğim gibi engel olmak için herşeyi yapın 10 gram çok bile değmez
memleket neresi
Yani bende öyle diyorum yine bilezik al ama daha uygun bir şey olsun diye hemen küsme bağırma çağırma ben artık sabredemiyorum bu aile mevzuları yüzünden tartışmalaraBizde anne baba ne takarsa taksin kardese hatta kardes çocuğuna bile bilezik takilir..Durum el verdigi olcude 45 gram olmaz da 10 gram olur .
Doğuluyız memleket söylemek istemiyorum:)Bu kızçe ikidir soruyor yok mu o taraftan bekar yakışıklı genç buraya
Ben kendimden kısarak biriktirdim her şey hazırFiyatina baktim 22 bin tlmis yuhh kalbime indi resmen.esinizin bu kadar parasi mi var yoksa borc falan mi alacak.bu zamanda 22 bin tl hediye mi olurmus
Şeytan diyor vur kocanın kafasına Şuursuz 45 gram nedir. 10 gram yeterliMerhaba hanımlar
Eşimin erkek kardeşi önümüzdeki hafta evleniyor eşim takı olarak 45 gram bilezik takmak istiyor sebebini sorduğumda ailem bana o kadar aldı sonuçta diyor ( ki ne dertlerle aldılar ) sonucta erkek kardeşi evlenirken bize bir hediye almadı çalışmıyordu diye . Ben hediye almayalım demiyorum ama daha uygun bi altın ya da bilezik yine takalıö diyorum resmen kavga ediyoruz ben senelerdir araba alırız diye biriktiyorum adam hediye edecekmiş. Sizce nasıl davranmam gerekiyor
Peki bunu söylediğiniz zaman cevabı ne oluyorYani evlendikten sonrasını beklemeye gerek yok ondan önceki kız kardeşine de öyle taktı üstüne evini dizdi ( halı perde ocak sehpa vs ) kardeşi bize yarım altın taktı üstüne beni adam yerine bile koymuyor .
O onun aksiliği benim erkek kardeşim yapmaz :)) ya da ben abi olarak yapayım kendileri bilir vs vsPeki bunu söylediğiniz zaman cevabı ne oluyor
Çok sinirliyim 10 gram bile çok geliyor o yüzdenŞeytan diyor vur kocanın kafasına Şuursuz 45 gram nedir. 10 gram yeterli
Ben çalısmıyorum ama çok fedakarlık yaptım birikim için öyle söyleyeyim45 gram mı... Ortalama 20-25bin yani? Maşallah, eşinizin eli ailesine pek bol.
Eğer siz de çalışıp biriktirdiyseniz bu parayı, vermeyin! Madem istiyor kendisi kredi çekip alsın altınını. Ne saçma şeyler, evden para mı kaçırıyor, kendi ailesine mi harcansın istiyor, ne istiyor bunlar ya?
Ama o zaman altın düşüktu seni dinlese daha iyi olurMerhaba hanımlar
Eşimin erkek kardeşi önümüzdeki hafta evleniyor eşim takı olarak 45 gram bilezik takmak istiyor sebebini sorduğumda ailem bana o kadar aldı sonuçta diyor ( ki ne dertlerle aldılar ) sonucta erkek kardeşi evlenirken bize bir hediye almadı çalışmıyordu diye . Ben hediye almayalım demiyorum ama daha uygun bi altın ya da bilezik yine takalıö diyorum resmen kavga ediyoruz ben senelerdir araba alırız diye biriktiyorum adam hediye edecekmiş. Sizce nasıl davranmam gerekiyor
15 gramlık bir bilezik iş görürİşte bize hediye alanda olmadı normal ailesinin alması gereken bileziği eşim kardeşi takmış gibi davranıyor:/