400 cc

Vavvvvv harika görünüyorlar fotoğraflarına şimdi baktım umarım benim ödemlerin inince seninki gibi olurlar çok iyi yaaaa:)
Vavvvvv harika görünüyorlar fotoğraflarına şimdi baktım umarım benim ödemlerin inince seninki gibi olurlar çok iyi yaaaa:)
benide takibe alırmısınız fotoları görebilirmiyim

Bende 1 Ay önce ameliyat oldum 335 taktirdim. Biraz daha fazla olsa daha iyi olurdu diye düsünüyorum simdide. Ama yinede mutluyum. Seviyorum Yeni gögüslerimi memnunum yani :) bence 400 cc fazla degil taktir bence :)

Ben Dr. Mahmut ulvi kayaliya oldum 1 Ay önce. Cok memnunum. 2 sene öncede burun ameliyati olmustum onda. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Antalyada kendisi :)

insanlar 275-300 civarıyla bile mutlu olabiliyoken 400...... maşallah diyelim ben de görebilir miyim mümkünse?
Herkesin vücut yapısı,meme durumu şekli şemali farklı. 275-300 cc diye bahsettiğiniz boyut birçok kişinin meme yapısına ufak gelir. 400 cc de başka bir yapıya büyük gelebilir. Kişiye ne uygunsa,Nasıl istiyorsa,ne alıyorsa meme o boyut uygulanmalı. Uygulanmalıki ameliyatın sonucu yüz güldürücü olsun

Can'ım ben 15 martta oldum 400cc yarı damla. Hiç büyük değil bence. Hatta Bi 450 olurmuş diyorum. Kilom 70 çünkü abartı durmazdı yani

doğru söylüyosunuz tabii özel farklılıklar gösterebilir. dediğiniz gibi biraz da büyükçene olmalı. bıçak altına yatacaksak şöyle ele avuca gelmeli operasyona değmeli...

Fotografi olanlar beni izleyebilir mi bende yeni ameliyat oldum fotoğraflarıma yorum yaparmisinz . 9. Günüm henuz erken ama şekli cok tuhaf bide gogsumun arasinda sararma oldu sizce neden

Fotografi olanlar beni izleyebilir mi bende yeni ameliyat oldum fotoğraflarıma yorum yaparmisinz . 9. Günüm henuz erken ama şekli cok tuhaf bide gogsumun arasinda sararma oldu sizce neden
Cnm, sararması iyi bişey geçiyor demek ki Hafif de olsa moraran bi yer sararıp yeşererek iyileşiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…