- 8 Kasım 2015
- 216
- 268
- 103
- Konu Sahibi deusarebeld
-
Biraz daha kendımı iyi hissedeyim nasıl konuldugunu cozup koyarım canımRes
resim koyarsan bizde yorum yapabilriiz
Aldım canımCanım izlemeye alırmısın benide
Sendw resim koyarsan alırım tabiki tabiki canım.eşim izin vermediği için buraya resim atamıyorum ama vatsaptan.atabilirim eklersen özele yazayım.sana
Canım bi hafta sonunda ne kamburluk ne ağrı kalıyo ama korse baskı yaptığı için ağırlık hissi de yapmış olabilir geçmiş olsun ayrıca memişler hayırlı olsunİ
Az önce pansumanda gördüm hiçte buyuk degil hatta kucuk mı oldu diyekafama taktımZamanla sekli oturup inince daha iyi olur insallah
Çok tesekkür ederim canım dün nefes bile alamıodum cok agrım vardı hıc burda anlatılanlar gibi deil resmen 10 katıydı ama iyileşme süresi de bi okadar hızlı. Sabah hastaneden nasıl taburcu olcam die dusunurken oglen ayaklanıp gidebilirim artık dedim ve çıktım:) tek basıma oturup kalkabiliorum 2. Gun olmasına ragmen ama henuz kendı basıma yatıp kalkamıyorum ama buna da şukur:)Canım bi hafta sonunda ne kamburluk ne ağrı kalıyo ama korse baskı yaptığı için ağırlık hissi de yapmış olabilir geçmiş olsun ayrıca memişler hayırlı olsun
Ben gözümü kararttığımda destek almadan karın kasımla kendim kalkabiliyodum ama acayip bi baskı oluyodu, kalkınca gecsin acısı diye evde bi kac tur atiyodum. Ama 4-5 gün sonra cok daha kolaylaşıyo neyse kiÇok tesekkür ederim canım dün nefes bile alamıodum cok agrım vardı hıc burda anlatılanlar gibi deil resmen 10 katıydı ama iyileşme süresi de bi okadar hızlı. Sabah hastaneden nasıl taburcu olcam die dusunurken oglen ayaklanıp gidebilirim artık dedim ve çıktım:) tek basıma oturup kalkabiliorum 2. Gun olmasına ragmen ama henuz kendı basıma yatıp kalkamıyorum ama buna da şukur:)
Hergün azalacak o baskı, bir hafta sonra sadece sabah o ilk kalktığın an hissedeceksin, o da 1,2 dk sonra geçecek. 3. Haftaya girdiğinde de tamamen biter.Kızlar dun ameliyat oldum bana 450 cc takıldı daha henüz görrnedim ama aşırı bi buyuk grlmedi banapansumandan sonra fikrim degişir mi bilemedim.. Dün acıdan nefes alamıodum bugun daha iyiyim.. Bilenler yardımcı olabilir mi ayaga kalktıgımda dik duramıorum kilolarca agrlk var omzumda gibi bu nzmn gecer?
Cabim6 nasıl oldun.. Ağrın varmıÇok tesekkür ederim canım dün nefes bile alamıodum cok agrım vardı hıc burda anlatılanlar gibi deil resmen 10 katıydı ama iyileşme süresi de bi okadar hızlı. Sabah hastaneden nasıl taburcu olcam die dusunurken oglen ayaklanıp gidebilirim artık dedim ve çıktım:) tek basıma oturup kalkabiliorum 2. Gun olmasına ragmen ama henuz kendı basıma yatıp kalkamıyorum ama buna da şukur:)
Dün gece yattım saah 6 da tutulmus heryerim o saate kadar uyuyabildim ama sabah kalkmam cok zordu kramp girdi gibi kasıldım baya bi süre sonra kendıme gelebildim.. Genel olarak agrım koltuk altımda (ameliyatım meme altından) onun harıcınde bide baskı hissi var canım ama yine de iyiyim sayılır hala kendı yemegımı yiyemiyorum telefonla kulaklık olmadan konusamıyorum ve su içemiyorum kendı basımaCabim6 nasıl oldun.. Ağrın varmı
3 güne hepsi geçecek kolların yavaş yavaş açılacak hafif hafif kullandıkça 10 günden sonrada saçlarımı bile toplar kendin banyo yaparsın herkes aynı şeyleri yqşıo cnm rahat olDün gece yattım saah 6 da tutulmus heryerim o saate kadar uyuyabildim ama sabah kalkmam cok zordu kramp girdi gibi kasıldım baya bi süre sonra kendıme gelebildim.. Genel olarak agrım koltuk altımda (ameliyatım meme altından) onun harıcınde bide baskı hissi var canım ama yine de iyiyim sayılır hala kendı yemegımı yiyemiyorum telefonla kulaklık olmadan konusamıyorum ve su içemiyorum kendı basıma
Oturup kalkarken bende bacak kasımı kullanıyorumBen gözümü kararttığımda destek almadan karın kasımla kendim kalkabiliyodum ama acayip bi baskı oluyodu, kalkınca gecsin acısı diye evde bi kac tur atiyodum. Ama 4-5 gün sonra cok daha kolaylaşıyo neyse kiyatarken de yatağa yerlesemiyodum bi türlü, popomun üstünde zıplayarak yerlesebiliyodum anca
Bence kendin kalkmaya uğraşma şuan için gerek yok zorlamaOturup kalkarken bende bacak kasımı kullanıyorumAma kendı basıma kalkmak suan için imkansız
İnsallah canım ya bi de ben kücük oldu diye aklıma cok takıyorum ama gogus dokum hic olmadıgı ıcın 450 cc bendeki ama burda gordugum 250-300 cc arasında gibi duruo bidr biraz ayrık ama zamanla birleşicek sanırım biraz daha3 güne hepsi geçecek kolların yavaş yavaş açılacak hafif hafif kullandıkça 10 günden sonrada saçlarımı bile toplar kendin banyo yaparsın herkes aynı şeyleri yqşıo cnm rahat ol
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın...Dün gece yattım saah 6 da tutulmus heryerim o saate kadar uyuyabildim ama sabah kalkmam cok zordu kramp girdi gibi kasıldım baya bi süre sonra kendıme gelebildim.. Genel olarak agrım koltuk altımda (ameliyatım meme altından) onun harıcınde bide baskı hissi var canım ama yine de iyiyim sayılır hala kendı yemegımı yiyemiyorum telefonla kulaklık olmadan konusamıyorum ve su içemiyorum kendı basıma
Çok teşekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın...
Bugün benimde dördüncü günüm ve aynı seyleri yaşıyorum çok zor geçiyo o koltukaltımdan giren yanma şeklinde agrı kıvrandırıyo beni 20 gün dikkatli olucaksın kollarından destek almıcaksın dedi doktorumDün gece yattım saah 6 da tutulmus heryerim o saate kadar uyuyabildim ama sabah kalkmam cok zordu kramp girdi gibi kasıldım baya bi süre sonra kendıme gelebildim.. Genel olarak agrım koltuk altımda (ameliyatım meme altından) onun harıcınde bide baskı hissi var canım ama yine de iyiyim sayılır hala kendı yemegımı yiyemiyorum telefonla kulaklık olmadan konusamıyorum ve su içemiyorum kendı basıma
Rippling oluşmuş sanirsam. Oysaki çok yeni,, Uzun döneme bağlı yararlı kapsül oluşumu sorununuzu telafi edebilir. Ancak ödemler tamamen inmeden kesin sonuç belli olmayabilir. BekleyinizTecrübeli arkadaslara bi sorum var bugun ameliyatımın 4. Gunu, dünden beri sol gogsumun arasına dogru parmak dokunusu gibi hafif bi çöküklük oldu bu ödemlerin inme süreciyle mi ilgili yoksa bi sorun mu kızlar? Bugun doktora sordum bişey yok dedi ama yine de içim rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?