400 cc

Vavvvvv harika görünüyorlar fotoğraflarına şimdi baktım umarım benim ödemlerin inince seninki gibi olurlar çok iyi yaaaa:)
Vavvvvv harika görünüyorlar fotoğraflarına şimdi baktım umarım benim ödemlerin inince seninki gibi olurlar çok iyi yaaaa:)
benide takibe alırmısınız fotoları görebilirmiyim:KK54:

Bende 1 Ay önce ameliyat oldum 335 taktirdim. Biraz daha fazla olsa daha iyi olurdu diye düsünüyorum simdide. Ama yinede mutluyum. Seviyorum Yeni gögüslerimi memnunum yani :) bence 400 cc fazla degil taktir bence :)

Ben Dr. Mahmut ulvi kayaliya oldum 1 Ay önce. Cok memnunum. 2 sene öncede burun ameliyati olmustum onda. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Antalyada kendisi :)

insanlar 275-300 civarıyla bile mutlu olabiliyoken 400...... maşallah diyelim :KK70: ben de görebilir miyim mümkünse?
Herkesin vücut yapısı,meme durumu şekli şemali farklı. 275-300 cc diye bahsettiğiniz boyut birçok kişinin meme yapısına ufak gelir. 400 cc de başka bir yapıya büyük gelebilir. Kişiye ne uygunsa,Nasıl istiyorsa,ne alıyorsa meme o boyut uygulanmalı. Uygulanmalıki ameliyatın sonucu yüz güldürücü olsun ;)

Can'ım ben 15 martta oldum 400cc yarı damla. Hiç büyük değil bence. Hatta Bi 450 olurmuş diyorum. Kilom 70 çünkü abartı durmazdı yani

Herkesin vücut yapısı,meme durumu şekli şemali farklı. 275-300 cc diye bahsettiğiniz boyut birçok kişinin meme yapısına ufak gelir. 400 cc de başka bir yapıya büyük gelebilir. Kişiye ne uygunsa,Nasıl istiyorsa,ne alıyorsa meme o boyut uygulanmalı. Uygulanmalıki ameliyatın sonucu yüz güldürücü olsun :KK66:
doğru söylüyosunuz tabii özel farklılıklar gösterebilir. dediğiniz gibi biraz da büyükçene olmalı. bıçak altına yatacaksak şöyle ele avuca gelmeli :D :D operasyona değmeli...

Fotografi olanlar beni izleyebilir mi bende yeni ameliyat oldum fotoğraflarıma yorum yaparmisinz . 9. Günüm henuz erken ama şekli cok tuhaf bide gogsumun arasinda sararma oldu sizce neden

Fotografi olanlar beni izleyebilir mi bende yeni ameliyat oldum fotoğraflarıma yorum yaparmisinz . 9. Günüm henuz erken ama şekli cok tuhaf bide gogsumun arasinda sararma oldu sizce neden
Cnm, sararması iyi bişey ;) geçiyor demek ki ;)Hafif de olsa moraran bi yer sararıp yeşererek iyileşiyor.

Back
X