400 cc

Ya kızlar benim sırt agrılarım var sizinki daha büyük benim 375cc. Ya ben büyük diyorum banamı.öle.gelio acabaya
selam, sizinde 375cc ve buyuk geldi dimi banada2 yil once 375cc yapildi cok buyukagir geliyor vucuduma.boyum 1.65 kilo 55. ama omuzlar dar ve kollar ince bende. senin doktorun kimdi ? yani ben olabilecek en kucuk protezi yaptirmak istiyorum.. yani ne yapsam kararsizim tekrar anestezi altina girmek de istemiyorum :/

Biraz daha kendımı iyi hissedeyim nasıl konuldugunu cozup koyarım canım
Canim benide izlemeye alirmisin benim365cc takildi fakat cok kucuk geldi gozume buyuk istiyorum doktorumda bana birakti cc olayini sen ne istiyosan onu takicam dedi banada bi fikir olur seninkiler

Bana 335 cc takıldı 1.78 boy Kilo 58 ama bana çok büyük geliyorlar yada benjm daha önce hiç memem olmadığı için mi çok büyük geliyor
Canım 176 boy, 61 kiloyum. Sıfır memem vardı, 325 cc koyuldu. Bir avuç meme oldu, 335 çok büyük olmamıştır Merak etme

Benim boy 170 ve 60 kiloyum 415 cc takıldı benimde meme dokum hiç yoktu şimdi tam istedigim gibi oldular boyuma ve kiloma çok uygun
Vavvvv hemde 415 cc ben fazla abartıyorum yada kafama fazla takıntı yaptım büyüklüğünü zamanla alışırım inşallah siz ne zaman ameliyat oldunuz

Canım 176 boy, 61 kiloyum. Sıfır memem vardı, 325 cc koyuldu. Bir avuç meme oldu, 335 çok büyük olmamıştır Merak etme
Şuan
Ben ameliyat olalı bir hafta oldu hala ödemlerim var o yüzden fazla büyük geliyorlar sanırım daha tam boyutları bunlar değil galiba ben sabırsız davranıyorum

Şuan

Ben ameliyat olalı bir hafta oldu hala ödemlerim var o yüzden fazla büyük geliyorlar sanırım daha tam boyutları bunlar değil galiba ben sabırsız davranıyorum
Izliyorum seni. Benimkiler 325 cc, öncesinde de dümdüzdüm ancak bi avuç memem oldu.

Mutluluk sen benım fotografımı gormuştun şimdi ben dolgun ama dogal bır goruntu istıyorum yanı boyle kazak falan gıyınce cok olmasa bıle bellı olsun dolgunlugu ama mınyon oldugum için de sırıtmasın kac cc taktırmalıyım en az 350 çok mu olur ki

Dr una ne istediğini söyle. Ben destekli sütyenli Halim gibi olsun, kimse anlamasın dedim. Dediğim gibi de oldu ama daha gösterişli deseydim 350 ve üstü takardı belki. Bu arada ben hiç sütyen takmıyorum, kazaklardan fln belli olmuyor. Ama desteksiZ bi sütyen bile taktığımda hemen farkediyor kazaklardan

Sağol canım bugun dr la goruştum trkrar fotograflarımı cektı 325-375arası takıcam dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…