- 8 Aralık 2015
- 20
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi deusarebeld
-
selam, sizinde 375cc ve buyuk geldi dimi banada2 yil once 375cc yapildi cok buyukagir geliyor vucuduma.boyum 1.65 kilo 55. ama omuzlar dar ve kollar ince bende. senin doktorun kimdi ? yani ben olabilecek en kucuk protezi yaptirmak istiyorum.. yani ne yapsam kararsizim tekrar anestezi altina girmek de istemiyorum :/Ya kızlar benim sırt agrılarım var sizinki daha büyük benim 375cc. Ya ben büyük diyorum banamı.öle.gelio acabaya
Canim benide izlemeye alirmisin benim365cc takildi fakat cok kucuk geldi gozume buyuk istiyorum doktorumda bana birakti cc olayini sen ne istiyosan onu takicam dedi banada bi fikir olur seninkilerBiraz daha kendımı iyi hissedeyim nasıl konuldugunu cozup koyarım canım
Bana 415 cc takıldı ve çok memnunumCanim benide izlemeye alirmisin benim365cc takildi fakat cok kucuk geldi gozume buyuk istiyorum doktorumda bana birakti cc olayini sen ne istiyosan onu takicam dedi banada bi fikir olur seninkiler
Boy kilo neydi sizin acabaBana 415 cc takıldı ve çok memnunum
Boy 170 kilom 60Boy kilo neydi sizin acaba
Bakıyım biBana 415 cc takıldı ve çok memnunum
Canım herkes görür bu resmi. Albüm yap, gizlilik ayarlarını da sadece izlediklerim olarak yap ki sadece izlediklerin görsün.1.78 boy 68 kg 400 cc kas altı normal oldu hiç memem yokdu bnm :)
Bana 335 cc takıldı 1.78 boy Kilo 58 ama bana çok büyük geliyorlar yada benjm daha önce hiç memem olmadığı için mi çok büyük geliyor1.78 boy 68 kg 400 cc kas altı normal oldu hiç memem yokdu bnm :)
Benim boy 170 ve 60 kiloyum 415 cc takıldı benimde meme dokum hiç yoktu şimdi tam istedigim gibi oldularBana 335 cc takıldı 1.78 boy Kilo 58 ama bana çok büyük geliyorlar yada benjm daha önce hiç memem olmadığı için mi çok büyük geliyor
Canım 176 boy, 61 kiloyum. Sıfır memem vardı, 325 cc koyuldu. Bir avuç meme oldu, 335 çok büyük olmamıştır Merak etmeBana 335 cc takıldı 1.78 boy Kilo 58 ama bana çok büyük geliyorlar yada benjm daha önce hiç memem olmadığı için mi çok büyük geliyor
Vavvvv hemde 415 cc ben fazla abartıyorum yada kafama fazla takıntı yaptım büyüklüğünü zamanla alışırım inşallah siz ne zaman ameliyat oldunuzBenim boy 170 ve 60 kiloyum 415 cc takıldı benimde meme dokum hiç yoktu şimdi tam istedigim gibi oldularboyuma ve kiloma çok uygun
ŞuanCanım 176 boy, 61 kiloyum. Sıfır memem vardı, 325 cc koyuldu. Bir avuç meme oldu, 335 çok büyük olmamıştır Merak etme
Ben ameliyat olalı bir hafta oldu hala ödemlerim var o yüzden fazla büyük geliyorlar sanırım daha tam boyutları bunlar değil galiba ben sabırsız davranıyorumCanım 176 boy, 61 kiloyum. Sıfır memem vardı, 325 cc koyuldu. Bir avuç meme oldu, 335 çok büyük olmamıştır Merak etme
Canım herkes görür bu resmi. Albüm yap, gizlilik ayarlarını da sadece izlediklerim olarak yap ki sadece izlediklerin görsün.
Izliyorum seni. Benimkiler 325 cc, öncesinde de dümdüzdüm ancak bi avuç memem oldu.Şuan
Ben ameliyat olalı bir hafta oldu hala ödemlerim var o yüzden fazla büyük geliyorlar sanırım daha tam boyutları bunlar değil galiba ben sabırsız davranıyorum
Izliyorum seni. Benimkiler 325 cc, öncesinde de dümdüzdüm ancak bi avuç memem oldu.[/QUOTE
Canım ben senin fotolarını göremiyorum
Mutluluk sen benım fotografımı gormuştun şimdi ben dolgun ama dogal bır goruntu istıyorum yanı boyle kazak falan gıyınce cok olmasa bıle bellı olsun dolgunlugu ama mınyon oldugum için de sırıtmasın kac cc taktırmalıyım en az 350 çok mu olur kiCanım 176 boy, 61 kiloyum. Sıfır memem vardı, 325 cc koyuldu. Bir avuç meme oldu, 335 çok büyük olmamıştır Merak etme
Dr una ne istediğini söyle. Ben destekli sütyenli Halim gibi olsun, kimse anlamasın dedim. Dediğim gibi de olduMutluluk sen benım fotografımı gormuştun şimdi ben dolgun ama dogal bır goruntu istıyorum yanı boyle kazak falan gıyınce cok olmasa bıle bellı olsun dolgunlugu ama mınyon oldugum için de sırıtmasın kac cc taktırmalıyım en az 350 çok mu olur ki
Sağol canım bugun dr la goruştum trkrar fotograflarımı cektı 325-375arası takıcam dedıDr una ne istediğini söyle. Ben destekli sütyenli Halim gibi olsun, kimse anlamasın dedim. Dediğim gibi de olduama daha gösterişli deseydim 350 ve üstü takardı belki. Bu arada ben hiç sütyen takmıyorum, kazaklardan fln belli olmuyor. Ama desteksiZ bi sütyen bile taktığımda hemen farkediyor kazaklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?