400 cc

:KK15:İ:KK3::110:
Az önce pansumanda gördüm hiçte buyuk degil hatta kucuk mı oldu diyekafama taktım:KK12: Zamanla sekli oturup inince daha iyi olur insallah
Canım bi hafta sonunda ne kamburluk ne ağrı kalıyo ama korse baskı yaptığı için ağırlık hissi de yapmış olabilir geçmiş olsun ayrıca memişler hayırlı olsun :KK19:

Canım bi hafta sonunda ne kamburluk ne ağrı kalıyo ama korse baskı yaptığı için ağırlık hissi de yapmış olabilir geçmiş olsun ayrıca memişler hayırlı olsun :KK19:
Çok tesekkür ederim canım dün nefes bile alamıodum cok agrım vardı hıc burda anlatılanlar gibi deil resmen 10 katıydı ama iyileşme süresi de bi okadar hızlı. Sabah hastaneden nasıl taburcu olcam die dusunurken oglen ayaklanıp gidebilirim artık dedim ve çıktım:) tek basıma oturup kalkabiliorum 2. Gun olmasına ragmen ama henuz kendı basıma yatıp kalkamıyorum ama buna da şukur:)

Çok tesekkür ederim canım dün nefes bile alamıodum cok agrım vardı hıc burda anlatılanlar gibi deil resmen 10 katıydı ama iyileşme süresi de bi okadar hızlı. Sabah hastaneden nasıl taburcu olcam die dusunurken oglen ayaklanıp gidebilirim artık dedim ve çıktım:) tek basıma oturup kalkabiliorum 2. Gun olmasına ragmen ama henuz kendı basıma yatıp kalkamıyorum ama buna da şukur:)
Ben gözümü kararttığımda destek almadan karın kasımla kendim kalkabiliyodum ama acayip bi baskı oluyodu, kalkınca gecsin acısı diye evde bi kac tur atiyodum. Ama 4-5 gün sonra cok daha kolaylaşıyo neyse ki:KK19: yatarken de yatağa yerlesemiyodum bi türlü, popomun üstünde zıplayarak yerlesebiliyodum anca :KK48:

Kızlar dun ameliyat oldum bana 450 cc takıldı daha henüz görrnedim ama aşırı bi buyuk grlmedi banapansumandan sonra fikrim degişir mi bilemedim.. Dün acıdan nefes alamıodum bugun daha iyiyim.. Bilenler yardımcı olabilir mi ayaga kalktıgımda dik duramıorum kilolarca agrlk var omzumda gibi bu nzmn gecer?
Hergün azalacak o baskı, bir hafta sonra sadece sabah o ilk kalktığın an hissedeceksin, o da 1,2 dk sonra geçecek. 3. Haftaya girdiğinde de tamamen biter.

Cabim6 nasıl oldun.. Ağrın varmı

Cabim6 nasıl oldun.. Ağrın varmı
Dün gece yattım saah 6 da tutulmus heryerim o saate kadar uyuyabildim ama sabah kalkmam cok zordu kramp girdi gibi kasıldım baya bi süre sonra kendıme gelebildim.. Genel olarak agrım koltuk altımda (ameliyatım meme altından) onun harıcınde bide baskı hissi var canım ama yine de iyiyim sayılır hala kendı yemegımı yiyemiyorum telefonla kulaklık olmadan konusamıyorum ve su içemiyorum kendı basıma :(

Dün gece yattım saah 6 da tutulmus heryerim o saate kadar uyuyabildim ama sabah kalkmam cok zordu kramp girdi gibi kasıldım baya bi süre sonra kendıme gelebildim.. Genel olarak agrım koltuk altımda (ameliyatım meme altından) onun harıcınde bide baskı hissi var canım ama yine de iyiyim sayılır hala kendı yemegımı yiyemiyorum telefonla kulaklık olmadan konusamıyorum ve su içemiyorum kendı basıma :KK43:
3 güne hepsi geçecek kolların yavaş yavaş açılacak hafif hafif kullandıkça 10 günden sonrada saçlarımı bile toplar kendin banyo yaparsın herkes aynı şeyleri yqşıo cnm rahat ol

Ben gözümü kararttığımda destek almadan karın kasımla kendim kalkabiliyodum ama acayip bi baskı oluyodu, kalkınca gecsin acısı diye evde bi kac tur atiyodum. Ama 4-5 gün sonra cok daha kolaylaşıyo neyse ki:KK19: yatarken de yatağa yerlesemiyodum bi türlü, popomun üstünde zıplayarak yerlesebiliyodum anca :KK48:
Oturup kalkarken bende bacak kasımı kullanıyorum :-) Ama kendı basıma kalkmak suan için imkansız :KK70:

3 güne hepsi geçecek kolların yavaş yavaş açılacak hafif hafif kullandıkça 10 günden sonrada saçlarımı bile toplar kendin banyo yaparsın herkes aynı şeyleri yqşıo cnm rahat ol
İnsallah canım ya bi de ben kücük oldu diye aklıma cok takıyorum ama gogus dokum hic olmadıgı ıcın 450 cc bendeki ama burda gordugum 250-300 cc arasında gibi duruo bidr biraz ayrık ama zamanla birleşicek sanırım biraz daha

Dün gece yattım saah 6 da tutulmus heryerim o saate kadar uyuyabildim ama sabah kalkmam cok zordu kramp girdi gibi kasıldım baya bi süre sonra kendıme gelebildim.. Genel olarak agrım koltuk altımda (ameliyatım meme altından) onun harıcınde bide baskı hissi var canım ama yine de iyiyim sayılır hala kendı yemegımı yiyemiyorum telefonla kulaklık olmadan konusamıyorum ve su içemiyorum kendı basıma :KK43:
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatırsın...

Tecrübeli arkadaslara bi sorum var bugun ameliyatımın 4. Gunu, dünden beri sol gogsumun arasına dogru parmak dokunusu gibi hafif bi çöküklük oldu bu ödemlerin inme süreciyle mi ilgili yoksa bi sorun mu kızlar? Bugun doktora sordum bişey yok dedi ama yine de içim rahat değil :(

Bugün benimde dördüncü günüm ve aynı seyleri yaşıyorum çok zor geçiyo o koltukaltımdan giren yanma şeklinde agrı kıvrandırıyo beni 20 gün dikkatli olucaksın kollarından destek almıcaksın dedi doktorum

Tecrübeli arkadaslara bi sorum var bugun ameliyatımın 4. Gunu, dünden beri sol gogsumun arasına dogru parmak dokunusu gibi hafif bi çöküklük oldu bu ödemlerin inme süreciyle mi ilgili yoksa bi sorun mu kızlar? Bugun doktora sordum bişey yok dedi ama yine de içim rahat değil :KK43:
Rippling oluşmuş sanirsam. Oysaki çok yeni,, Uzun döneme bağlı yararlı kapsül oluşumu sorununuzu telafi edebilir. Ancak ödemler tamamen inmeden kesin sonuç belli olmayabilir. Bekleyiniz

Back
X