Anti-Aging 40 yaşında olup 30 görünen var mı?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
merhaba canım,boynunun kırışmaması için yastıksız yatmak tavsiye ediliyor.. uzun zamandır yastıksız yatıyorum :KK66: bende senin yaş maya maskeni merak etmiştim nasıl yapıyorsun?
canım 2 çay kaşığı yaş mayayla 2 çay kaşığı süt veya suyu krem kıvamına getirip yüzüne boynuna sürüp 20-30 dk bekletip suyla yıkıyorum düzenli yaparsan kırışıklara da iyi geliyor .ilk yıkadığında zaten yüzünde bir canlılık oluyor dene bence

merhaba canım,boynunun kırışmaması için yastıksız yatmak tavsiye ediliyor.. uzun zamandır yastıksız yatıyorum :KK66: bende senin yaş maya maskeni merak etmiştim nasıl yapıyorsun?
ya peki boyun şeklini etkiliyor mu ben mesela ortopedik yastık kullanıyorum boyun şeklimi koruması için buna alıştım ama önceden duruş bozukluğundan yada yorgunluktan boynum ağrıdığında yastık kullanmadan yatınca ağrım düzeliyordu.

ya peki boyun şeklini etkiliyor mu ben mesela ortopedik yastık kullanıyorum boyun şeklimi koruması için buna alıştım ama önceden duruş bozukluğundan yada yorgunluktan boynum ağrıdığında yastık kullanmadan yatınca ağrım düzeliyordu.
teşekkürler tarifi aldım,denicem :KK70: canım ben neredeyse çocukluktan beri böyle yatıyorum,bir arkadaşım yastıksız yatıyor diye özenmiştim : )) artık çok alıştım.. bir ara ben de ortopedik yastık kullandım ama alışamadım,sabaha karşı yataktan atıyordum yastıgı : )) tekrar yastıksız yatmaya başladım :KK66:

teşekkürler tarifi aldım,denicem :KK70: canım ben neredeyse çocukluktan beri böyle yatıyorum,bir arkadaşım yastıksız yatıyor diye özenmiştim : )) artık çok alıştım.. bir ara ben de ortopedik yastık kullandım ama alışamadım,sabaha karşı yataktan atıyordum yastıgı : )) tekrar yastıksız yatmaya başladım :KK66:
iyi o zaman ne güzel alıştırmışsın kendini kırışmıyorsan ve ağrında yoksa iyi birşey yapıyorsun demekki

Ben 40 da olupda 25 inde görünenlerdendim hiç birşeyde yapmadım bunun için kendimi bildim bileli ortaokula giderkende ilk okul 2. sınıf talebesi gibi görünürdüm yani hayatım boyunca küçük göründüm sigarada içdim hiç sporda yapmadım bencede genetik olabilir minyon olmanın avantajı olabilir birde giyim tarzı önemli olabilir.Yanlız iyi uyurdum 40 yaşımda doğum yapdım çok geç evlendim çünkü bebeğim oldukdan sonra yaşlandığımı düşünüyorum hala 43-44 yaşında görünmüyorum en fazla 30 civarı belki 34 derler bilemiyorum kendimide övmek istemiyorum ama hala yaşımı duyan çok şaşırıyor ama dediğim gibi çocuğum oldukdan sonra yaşlandığımı düşünüyorum sanırım onun nedenide uykusuzluk oldu belki sorumluluk oldu belkide artık yaşlanmam gerekiyordu bilmiyorum:)

Ben 40 da olupda 25 inde görünenlerdendim hiç birşeyde yapmadım bunun için kendimi bildim bileli ortaokula giderkende ilk okul 2. sınıf talebesi gibi görünürdüm yani hayatım boyunca küçük göründüm sigarada içdim hiç sporda yapmadım bencede genetik olabilir minyon olmanın avantajı olabilir birde giyim tarzı önemli olabilir.Yanlız iyi uyurdum 40 yaşımda doğum yapdım çok geç evlendim çünkü bebeğim oldukdan sonra yaşlandığımı düşünüyorum hala 43-44 yaşında görünmüyorum en fazla 30 civarı belki 34 derler bilemiyorum kendimide övmek istemiyorum ama hala yaşımı duyan çok şaşırıyor ama dediğim gibi çocuğum oldukdan sonra yaşlandığımı düşünüyorum sanırım onun nedenide uykusuzluk oldu belki sorumluluk oldu belkide artık yaşlanmam gerekiyordu bilmiyorum:)

Bir resmini görmeyi isterim çünkü bende 40 yaşındayım üç yıl oldu evleneli eşim çocuk istiyor çocuk sağlıklımı olacak, ben dahada mı çökeceğim merak ediyorum üstelik senin gibi minyon değil, oldukça heybetliyim

Yazılanlardan anladığım kadarıyla genç görünmek için ana etken genetik miras. Tabii bir de ona iyi de bakarsanız daha genç görünüyor sanırım insan. Ben ne çok genç ne de yaşlı görünenlerdenim. Ama çok genç görünenleri de kıskanmıyor değilim. Ne yapalım bizim kısmetimize de bu düşmüş...

45 yaşındayım. Bİr kaç yıl önce cilt bakımı yapan bir uzman cilt yaşımın 30 lu yaşlarda olduğunu söylemişti. Genetik faktörler önemli ancak 20 yaşımdan beri düzenli cilt bakım ürünü kullanırım. Bu yıl kardeşimi kaybettim onun acısı baya yıprattı. :KK42:

Bende 40 a yeni girdim. Yasimi tahmin edenler 24-26 arasi oldugumu dusunuyorlar. Evlenmeden onceki kilom 56 idi. Cocuk olmadan once ki kilom 64 Suan da ki kilom ise 70-72 arasi gidip geliyor. Bebek kilolarim var onlari atmaya calisiyorum. Sigara, alkol gibi kotu aliskanliklarim yok. Makyaj her zaman yapmam sadece hafta sonlari disari cikarken o da hafif ruj, rimel ve kalem bunlardan baska hicbirsey kullanmam. Heleki yuzume asla ve asla fondoten yada gozeneklerimi kapatacak hicbirsey kullanmam. Piyasada bulunan cilt bakim urunlerinide bedava verseler kullanmam.

Duzenli yemeklerimi yerim ve aktifimdir. kola ve benzeri icecekleri fastfood turu yiyecekleride cok nadir yerim ve su icerim.

canım 2 çay kaşığı yaş mayayla 2 çay kaşığı süt veya suyu krem kıvamına getirip yüzüne boynuna sürüp 20-30 dk bekletip suyla yıkıyorum düzenli yaparsan kırışıklara da iyi geliyor .ilk yıkadığında zaten yüzünde bir canlılık oluyor dene bence
Ben bunu yüzüme sürüp hiç yıkamamak istiyorum,nasıl güzel pürüzsüz bir his yaratıyor,daha sıvı yapıp yüzğmüzde bırakamazmıyız ki??:KK53:

Ben bunu yüzüme sürüp hiç yıkamamak istiyorum,nasıl güzel pürüzsüz bir his yaratıyor,daha sıvı yapıp yüzğmüzde bırakamazmıyız ki??:KK53:
Canım sıvı yapınca yere damlıyor kuruyana kadar kuruyuncada toz toz dökülüyor en iyisi normal kıvamında hazırlayıp 20-30dk bekletmek

37 yaşımdayım ve daha bir kaç gün önce hangi üniversitede okudugumu soruldu :) ama genelde söylenen tahminler 25-30 arası.. ben de kendimi o yaşlarda hissediyorum.çocuk ruhluyum,sigara kullanmam,içki çok nadir,boyum 1.58,cilt bakım ürünlerimi aksatmamaya çalışırım,spor ve şık giyinirim,yüzümü yıkadıgımda havlu kullanmam,yastıksız yatarım vs vs..
1,58 boyla gayet minyon bir tipsin boyunun avantajı bence :)

35 yaşındayım,eskiden 26 sanarlardı. son aylarda 22-23 diyorlar,,ben bile böyle denince şaşırıyorum

Saatlerdir bu bölümü okuyorum. Anti-aging için o kadar çok şey yazılmış ki.. Birçoğunun hurafe olduğundan eminim. Peki 40 yaşında olup 30 görünenler bugüne kadar neler kullandı, ne tavsiye ederler?
Ben 37 yim .25- 28 taş çatlasın 30 sanıyorlar.Sesim de öyle.Genetik bir etki.Bakıma da önem veririm.Dermokozmetik kullanırım.Temizleme nemlendirme antiaging krem serum peeling eksik etmem.Sigara içmem.Ciltle ilgili şeylere önem veririm.

Esimle aramda yas farki oldugu icin esim avon anew 40+ urunlerini kullandı. Suan kesinlikle 15 yas daha genç

33 yaşındayım 19-20 sanıyorlar minyon bir tipimde yok, sigara da kullanırım uykuma dikkat etmem bence bu genetik bişey

keşke 30 yaşındaki genç halimde görünebilsem ama sigara insanı çabuk yaşlandırıyor
Haydi silkinin biraz.. madem sigaradan muzdaripsiniz önce onu bırakın ve bakım kürleri uygulamaya başlayın.. Çok çabuk sonuç alabileceğiniz ürünler var artık.. Ben LR markası ile tanıştığımdan beri çok umutluyum

X