• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa rahatlayınca kendiliğinden olduğuna dair bir sürü hikaye okudum. Ve morali de yüksek tutmak lazım. Sağlıklı beslenme ve bilumum takviyelerle denemeye devam. Yukarıda yazdım gördünüz mü bilmiyorum. Nadh” araştırın. Kesinlikle işe yaradığını düşünüyorum
Evet o dikkatimi çekti. Kısmet. Belli bir takviye markası var mı?

Serenad diye bir markanınkini kullandım ben. Yurtdışında kullanımı ve seçenekleri daha fazla. Henüz burda yaygınlaşmadı ama hücre yenileyici özelliğinden pek yakında daha çok yaygınlaşacak. 🌹
Koenzim q10 kullandım ben zaten nadh ta koenzimmiş öyle yazıyor açıklamasında

Bnm de anne olma hayallerim sona erdi menopoza girmişim son bi kere daha deneyelim dedik ama nasip değilmiş bnm sınavımda buymuş Rabb'im anne olamayan bütün bayan arkadaşlara bu duyguyu tattırması duası ile
Bende sizi hatırladım ama hangi grup bilemedim ben isim değiştirdim kapcanndı belki siz hatırlarsınız hayırlsı olsun aysasaadet belki bir evlat edinmek istersiniz sağlıpınız yerinde olsun da ne yapalım takdiri illahi vitamin takviyeler kullanıyormusunuz rzervi olumlu etkiliyor ama ne diyeceğimi bilemediğimden saçmaladıysam affedin
Afiyette kalın 😘💐

Bende sizi hatırladım ama hangi grup bilemedim ben isim değiştirdim kapcanndı belki siz hatırlarsınız hayırlsı olsun aysasaadet belki bir evlat edinmek istersiniz sağlıpınız yerinde olsun da ne yapalım takdiri illahi vitamin takviyeler kullanıyormusunuz rzervi olumlu etkiliyor ama ne diyeceğimi bilemediğimden saçmaladıysam affedin
Afiyette kalın 😘💐
Estağfurullah ben senelerdir burdayım 4 .denemem de olumsuz oldu doktorlara kızgınım 4 tüp Bebek tedavim de de prolaktin testi istemediler bende akıl edemedim gecen hafta test verdim hormonlarıma baktırayım diye menopoza mı giriyorum diye 40 günün içinde 3 sefer adet oldum belkide prolaktin yüzünden tedavim olumsuz sonuçlandı.

Ben onu aylar önce doktoruma söyledim ama kanıtlanmış birseyi yok dedi bunlar para tuzagı dedi bazı hastalarımın ısrarı ile yaptım ama bir faydası olmadı dedi
Merhaba moral bozmayın bende 41 yaşındayım prp oldum , prp öncesi 2 defa toplamada sadece 3 yumurta toplanabiliyorken hatta hiçbiri döllenmemişti prp sonrası 7 tane toplandı ve 5 tanesi döllendi 🙏🤲 prp sonrası bu 2.transferim olacak kısmet inş 🙏ben faydasını gördüğüme inanıyorum 🙏🤲

Kızlar konumuz geri kalıyor bişey ler yazalım nerelerdesiniz
Benimde yaş 41 Ocak ayında 3 gün taze embriyo transfer edildi ve sonuç negatif.. önceki ay tekrar tedaviye başladım dondurulmuş 3.gun embriyom var doktorum Taze transfer yapmak istemedi 1 ay rahîm dinlendirme yaptı ve yarın nasıp olursa transferim olucak sizden dua istiyorum insaALLAH

Merhaba bende 40 yaşındayım. Miyom ameliyatı oldum rahimde yapışıklık oluştu. Sonra ameliyatın yanlış teşhis olduğunu öğrendim. Adenomiyozis olduğunu ve bunun ameliyatı olmadığını. Tüp bebek sürecini olumsuz etkilediğini. İki ayrı doktora gittim. İkiside farklı şeyler söyledi biri yapışıklık ve adenomyozis önemsiz derken diğeri yapışıklık açılmalı ve adenomiyozis için sizi menopoza sokmalıyız dedi. Kafam karıştı bir doktorun daha bilgisini alacağım. İstanbulda Anadolu yakasındayım. Bu taraflarda tedavi gören arkadaşlar oldu mu?tüp bebek sürecinde öneriniz olursa dikkate alayım.

Merhaba moral bozmayın bende 41 yaşındayım prp oldum , prp öncesi 2 defa toplamada sadece 3 yumurta toplanabiliyorken hatta hiçbiri döllenmemişti prp sonrası 7 tane toplandı ve 5 tanesi döllendi 🙏🤲 prp sonrası bu 2.transferim olacak kısmet inş 🙏ben faydasını gördüğüme inanıyorum 🙏🤲
Sizin adınıza çok sevindim olumlu bir şekilde sonuçlanır İnşallah doktorumu pek begenmiyorum ama eşimin israrı sonucu ona gittik sonuç olumsuz benm yaşım 44 menopozda sınırdaymışım

Sizin adınıza çok sevindim olumlu bir şekilde sonuçlanır İnşallah doktorumu pek begenmiyorum ama eşimin israrı sonucu ona gittik sonuç olumsuz benm yaşım 44 menopozda sınırdaymışım
Vazgeçmeyin darısı başınıza inş sizin doktor kim? 50 yaşında tüp bebek yapıp ikizleri olan sanatçı var yalan dünyadaki oyuncu , moral bozmak yok son şansınıza kadar devam bence 🤲🙏Allah gönlünüze göre versin inş 🙏🤲🤗

Benimde yaş 41 Ocak ayında 3 gün taze embriyo transfer edildi ve sonuç negatif.. önceki ay tekrar tedaviye başladım dondurulmuş 3.gun embriyom var doktorum Taze transfer yapmak istemedi 1 ay rahîm dinlendirme yaptı ve yarın nasıp olursa transferim olucak sizden dua istiyorum insaALLAH
Güzel haberlerinizi alacağımızı hissediyorum 🙏

Hayırlı olsun canım benim inş. bu defa pozitif olacak 🤲🙏🤗 Benimde dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane 31.10 da Allah hepimizin gönlümüze göre versin inş. +++ pozitifleri bol bol görelim hepimiz 🙏🤲🤗

Back