Canım selamlar, benim çook uzun ve zorlu bir hikayem var 2 rahim ameliyatı, 2 tüp bebek, 4 düşük… En son NK hücre paneli yapıldı rahmimde bebeğin büyümesini engelleyen katil hücreler olduğu bulundu. Tam çok sevindim tamam sebep bulundu artık çözümüne bakılır derken bu sefer doktor kullandığım ilaçlardan dolayı adenomiyozis olduğumu söyledi. Artık gerçekten çok ama çok yorulduğumu hissediyorum. Hiç umudum kalmadı.. senin adenomiyozis ile ilgili tedavi sürecin nasıl oldu? Doktorun yorumu neydi? Tüp bebek sürecine aşinayım ama adenomiyozis ile birlikte süreç daha da mı zorlaşıyor? Doktor başarı oranı için ne söylemişti? Paylaşırsanız sevinirim.Merhaba bende 40 yaşındayım. Miyom ameliyatı oldum rahimde yapışıklık oluştu. Sonra ameliyatın yanlış teşhis olduğunu öğrendim. Adenomiyozis olduğunu ve bunun ameliyatı olmadığını. Tüp bebek sürecini olumsuz etkilediğini. İki ayrı doktora gittim. İkiside farklı şeyler söyledi biri yapışıklık ve adenomyozis önemsiz derken diğeri yapışıklık açılmalı ve adenomiyozis için sizi menopoza sokmalıyız dedi. Kafam karıştı bir doktorun daha bilgisini alacağım. İstanbulda Anadolu yakasındayım. Bu taraflarda tedavi gören arkadaşlar oldu mu?tüp bebek sürecinde öneriniz olursa dikkate alayım.