• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bi anda donakaldım. Dediğin gibi doğru zaman değilmiş ama pes etmek yok. Bu aldığımız ilaçlar normal hamileliğin yolunu açıyor. Benim sonucumda gelmek üzere, kulağım telefonda. Olumsuz olmak istemiyorum ama daha önce hamile kalmış biri olarak aynı şeyleri hissetmiyorum. Bakalım hayırlısı diyerek bekliyorum. Muhakkak yazacağım sonucu.
Ben de öğrendiğimde donakaldım. Her şey donmuş gibi oldu bir an. Cumartesileri annemi haftalık alışverişe götürüyorum. Dükkanın ortasında kalakaldım 🙈 Annem elimdeki poşetler ağır diye elimden almaya çalışıyor, kadına söyleyemedim tabi poşet çekişip duruyoruz 😂 arabaya binince koptum tabi.
Böyle olması gerekiyormuş, zamanı gelince olacağına inanıyorum🙏☺️

En başından beri kader birliği etmiş gibiyiz. Benim sonucum da negatif. Ama moralimizi bozmuyoruz. Dediğim gibi bu hormonlar bize fazla fazla yeter :) gün takip edip denemeye devam. Tıp, kadının yumurtası olduğu sürece şansı hep var der. Birbirimizin iyi haberlerini alacağımızdan eminim. Bu konu burda hep açık kalacak. Takipte olucam. Çok memnun oldum. Çok sevgiler 🌹❤️
Evet tam kader birliği oldu. Üzgünüm sonucunuz için. Çıktığımız yolda tökezledik diyelim, ama yol önümüzde devam ediyor ve bizi çok güzel yerlere götürecek elbet. Bu ay hormonların avantajından yararlanalım 🤗 Her yeni ay yeni bir şans demek 🙏✨♥️ Ben de çok memnun oldum. Sevgiler ♥️🥰

En başından beri kader birliği etmiş gibiyiz. Benim sonucum da negatif. Ama moralimizi bozmuyoruz. Dediğim gibi bu hormonlar bize fazla fazla yeter :) gün takip edip denemeye devam. Tıp, kadının yumurtası olduğu sürece şansı hep var der. Birbirimizin iyi haberlerini alacağımızdan eminim. Bu konu burda hep açık kalacak. Takipte olucam. Çok memnun oldum. Çok sevgiler 🌹❤️
Ballar kısa zamanda guzel haberlerinizi almayı bekliyorum. Dediğin gibi yumurta olduğu sürece umut var.🌺🌺

Bnm de anne olma hayallerim sona erdi menopoza girmişim son bi kere daha deneyelim dedik ama nasip değilmiş bnm sınavımda buymuş Rabb'im anne olamayan bütün bayan arkadaşlara bu duyguyu tattırması duası ile
Sizi hatırlıyorum. Sizin adınıza çok üzüldüm. Doktorum hiç yumurtası olmayanlara prp uyguladıklarını söylemişti. Denemeyi düşünür müsünüz acaba? Belki fayda görürsünüz.

Sizi hatırlıyorum. Sizin adınıza çok üzüldüm. Doktorum hiç yumurtası olmayanlara prp uyguladıklarını söylemişti. Denemeyi düşünür müsünüz acaba? Belki fayda görürsünüz.
Ben onu aylar önce doktoruma söyledim ama kanıtlanmış birseyi yok dedi bunlar para tuzagı dedi bazı hastalarımın ısrarı ile yaptım ama bir faydası olmadı dedi

Bnm de anne olma hayallerim sona erdi menopoza girmişim son bi kere daha deneyelim dedik ama nasip değilmiş bnm sınavımda buymuş Rabb'im anne olamayan bütün bayan arkadaşlara bu duyguyu tattırması duası ile
Hepimiz hakkında en hayırlısı olsun. Elimizden gelen tüm çabayı gösteriyor bir sonuç alamıyorsak da vardır bir hayrı diye bakmak gerek. Sağlığımız yerinde olsun 🙏 çok sevgiler

Ben onu aylar önce doktoruma söyledim ama kanıtlanmış birseyi yok dedi bunlar para tuzagı dedi bazı hastalarımın ısrarı ile yaptım ama bir faydası olmadı dedi
Anlıyorum. Kanıtlanmış bir faydası olmadığını benim doktorum da söylemişti. Ama yine de yumurtaları olmayana uyguladıklarını söyledi. Denemekten bir zarar olmaz diye önerdim.

Ben onu aylar önce doktoruma söyledim ama kanıtlanmış birseyi yok dedi bunlar para tuzagı dedi bazı hastalarımın ısrarı ile yaptım ama bir faydası olmadı
Ballar kısa zamanda guzel haberlerinizi almayı bekliyorum. Dediğin gibi yumurta olduğu sürece umut var.🌺🌺
İlerleyen aylarda güzel gelişmeleri burdan paylaşmaya devam edicem. Çok çok teşekkürler güzel enerjin için 🙏❤️

Merhabalar bende sizinle aynı durumdayım 42 yaşımdayım 27 ekimde negatifi gördüm geçmiş olsun kızlar keşke hepimiz pozitif olsaydık ve önümüzdeki ay ilaçların etkisinin devam edeceğini düşünerek bi deneyelim dedim Allahtan umut kesilmiyor bu süreçte sizlerle paylaşım içerisinde olmak istiyorum bende duyduklarımızı paylaşalım d vitaminininde faydası oluyormuş tutunmada almayı düşünüyorum damlamı iyi olur kapsül hapmı acaba omega bitti onu alacağım folik asiti bırakmadım ve coraspirinide içmeye devam ediyorum Allah yardımcımız olsun 🥰💐💐

Merhabalar bende sizinle aynı durumdayım 42 yaşımdayım 27 ekimde negatifi gördüm geçmiş olsun kızlar keşke hepimiz pozitif olsaydık ve önümüzdeki ay ilaçların etkisinin devam edeceğini düşünerek bi deneyelim dedim Allahtan umut kesilmiyor bu süreçte sizlerle paylaşım içerisinde olmak istiyorum bende duyduklarımızı paylaşalım d vitaminininde faydası oluyormuş tutunmada almayı düşünüyorum damlamı iyi olur kapsül hapmı acaba omega bitti onu alacağım folik asiti bırakmadım ve coraspirinide içmeye devam ediyorum Allah yardımcımız olsun 🥰💐💐
Oğlunuz var galiba. Ne güzel bir tane var. inşallah ikinci de kısmet olur

En azından transfer aşamasına geliyorsunuz. Benim o da olmuyor ama denemeye Selâm.inşallah nasip olacak

Teşekkür ederiz 🙏 Umut hep baki. Maalesef 40 sonrası biraz zorlayıcı oluyor ama imkansız değil. Burdan birbirimize paylaşımlarda bulunmayı ben de çok isterim. Benim doktorumun önerisi Nadh. Eminim duymuşsunuzdur. Bir kaç aydır kullanıyordum. Yumurtamın 5.güne gitmesinde katkısı olduğunu düşünüyorum. Lütfen araştırın ve kullanın. Onun harici folikasit ve omegaya devam ediyorum. Bir de

Teşekkür ederiz 🙏 Umut hep baki. Maalesef 40 sonrası biraz zorlayıcı oluyor ama imkansız değil. Burdan birbirimize paylaşımlarda bulunmayı ben de çok isterim. Benim doktorumun önerisi Nadh. Eminim duymuşsunuzdur. Bir kaç aydır kullanıyordum. Yumurtamın 5.güne gitmesinde katkısı olduğunu düşünüyorum. Lütfen araştırın ve kullanın. Onun harici folikasit ve omegaya devam ediyorum. Bir de
buğday çimi tozunun yumurta kalitesi için yararlı olduğunu biliyorum

En azından transfer aşamasına geliyorsunuz. Benim o da olmuyor ama denemeye Selâm.inşallah nasip olacak
Bende ilk 2 tedavimde transferi görememiştim
Nadh hormon ilacımı dur ben bi araştırıp geleyim bilmiyorum çünkü 🥰😘

3 tedavimde tam istediğüm ilacı reçete etti doktor başladım tedaviye 4. G0n eşim kovit oldu ben negatif oldupum için tedaviye devsm ettim 1 yumurta çıktı donduruldu 3 ay beklememizi söyledi doktor eylül sonu adetimle yine tedaviye başladım 2 yumurtam vardı ama taze yumurtalar döllenme donup çözülmüş yumurta döllendi kalitesi düşer dondurursak denilen yumurta 1. Kaliteydi
Ama tutunamadı yavrum tedaviye gidecek gücüm kalmadı olacağı varsa doğal yollada olur dedi annem aklıma soktu 😊

3 tedavimde tam istediğüm ilacı reçete etti doktor başladım tedaviye 4. G0n eşim kovit oldu ben negatif oldupum için tedaviye devsm ettim 1 yumurta çıktı donduruldu 3 ay beklememizi söyledi doktor eylül sonu adetimle yine tedaviye başladım 2 yumurtam vardı ama taze yumurtalar döllenme donup çözülmüş yumurta döllendi kalitesi düşer dondurursak denilen yumurta 1. Kaliteydi
Ama tutunamadı yavrum tedaviye gidecek gücüm kalmadı olacağı varsa doğal yollada olur dedi annem aklıma soktu 😊
Kafa rahatlayınca kendiliğinden olduğuna dair bir sürü hikaye okudum. Ve morali de yüksek tutmak lazım. Sağlıklı beslenme ve bilumum takviyelerle denemeye devam. Yukarıda yazdım gördünüz mü bilmiyorum. Nadh” araştırın. Kesinlikle işe yaradığını düşünüyorum

Bende ilk 2 tedavimde transferi görememiştim

Nadh hormon ilacımı dur ben bi araştırıp geleyim bilmiyorum çünkü 🥰😘
Serenad diye bir markanınkini kullandım ben. Yurtdışında kullanımı ve seçenekleri daha fazla. Henüz burda yaygınlaşmadı ama hücre yenileyici özelliğinden pek yakında daha çok yaygınlaşacak. 🌹

Back