insaALLAH dün transfer oldum bekliyorum artık RABBİM hayırlısını nasip eylesin sizlerede banadaGüzel haberlerinizi alacağımızı hissediyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
40 YAŞ SONRASI TÜP BEBEK DENEYİMLERİ
- Konu Sahibi ozlemtay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin aminn insaALLAHHayırlı olsun canım benim inş. bu defa pozitif olacak Benimde dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane 31.10 da Allah hepimizin gönlümüze göre versin inş. +++ pozitifleri bol bol görelim hepimiz
Sizden sonraki günde benim transferim olmuş.. bana 10 gün test yapmamı söyledi doktorum sizin test gününüz ne zamanHayırlı olsun canım benim inş. bu defa pozitif olacak Benimde dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi 2 tane 31.10 da Allah hepimizin gönlümüze göre versin inş. +++ pozitifleri bol bol görelim hepimiz
- 6 Haziran 2019
- 158
- 153
- 53
- 44
Hadi hayırlısı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün inş.Benimde yaş 41 Ocak ayında 3 gün taze embriyo transfer edildi ve sonuç negatif.. önceki ay tekrar tedaviye başladım dondurulmuş 3.gun embriyom var doktorum Taze transfer yapmak istemedi 1 ay rahîm dinlendirme yaptı ve yarın nasıp olursa transferim olucak sizden dua istiyorum insaALLAH
Hayırlısı olsun Allah pozitif görmeyi nasip etsin hepimize inş 11.11.2022 benim test tarihim öncesinde yapmayı düşünmüyorumSizden sonraki günde benim transferim olmuş.. bana 10 gün test yapmamı söyledi doktorum sizin test gününüz ne zaman
Hayırlısı olsun Allah pozitif görmeyi nasip etsin hepimize inş 11.11.2022 benim test tarihim öncesinde yapmayı düşünmüyorum
Aminn insaALLAH hepimiz görürüz pozitifleri seninle aynı gün test tarihimiz bakalım nasipHayırlısı olsun Allah pozitif görmeyi nasip etsin hepimize inş 11.11.2022 benim test tarihim öncesinde yapmayı düşünmüyorum
A
ALLAH razı olsun insaALLAH.. RABBİM tüm isteyenlerin gönlüne göre hayırla nasıp eylesin.. yavrularımız sımsıkı tutunsun bizlereHadi hayırlısı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün inş.
Amin inş hepimiz görelim pozitifleri sağlıklı bebişlerimiz olsun inşAminn insaALLAH hepimiz görürüz pozitifleri seninle aynı gün test tarihimiz bakalım nasip
insaALLAH.. sizin yaş kaç ve çocuğunuz var mı? Benim 3 çocuk var tuplerim bağlı olduğu için tekrardan düşündükAmin inş hepimiz görelim pozitifleri sağlıklı bebişlerimiz olsun inş
Maşallah 4. İsteme sebebiniz cinsiyet mi ? yaş 41 hiç çocuğum yok inş ilk olacaklarinsaALLAH.. sizin yaş kaç ve çocuğunuz var mı? Benim 3 çocuk var tuplerim bağlı olduğu için tekrardan düşündük
Yürekten dua ediyorum sana RABBİM sana hayırlı evlat nasip eylesin insaALLAH. Sebep cinsiyet değil canım ikinci evliliğim 5 yıldır eşim çocuk istiyorMaşallah 4. İsteme sebebiniz cinsiyet mi ? yaş 41 hiç çocuğum yok inş ilk olacaklar
Hayırlısı olsun canım , denemekte tabi ki fayda var inş. sağlıkla alırsın bebişi kucağına Ama zorlu ve sabır isteyen bir süreç ama sonu inş. mutlu bitecek Hangi ildesin nerede deneyeceksin ?42yaşındayım. 1düşük 1 de dış gebelik sonrası ben de tüp deneme kararı aldım. Çok hevesli de değilim ama pişman olursam diye sürece girecegim. Korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canım sağolasın , hayırlısı olsun inş. görümcem ilk ikizleri tüp bebekle olmuştu ikisi de kızdı erkek istedikleri için 3. çocuğu istediler ama bu defa tüp bebeksiz kendiliğinden oldu ama o da kız oldu :) Herşeyin hayırlısı tabi sağlıklı olsunlarda gerisi boş. Sanırım 4.yü de deneyecekler O yüzden sordum beni yanlış anlamanı istemem İnş. Allah gönlüne göre versinYürekten dua ediyorum sana RABBİM sana hayırlı evlat nasip eylesin insaALLAH. Sebep cinsiyet değil canım ikinci evliliğim 5 yıldır eşim çocuk istiyor
- 6 Haziran 2019
- 158
- 153
- 53
- 44
Amin inş güzel dileğiniz için rabbim dualarımızı yakarışımızı duysun inş.Oğlunuz var galiba. Ne güzel bir tane var. inşallah ikinci de kısmet olur
- 6 Haziran 2019
- 158
- 153
- 53
- 44
Maşallah 4. İçinmi tüp bebeğe gidiyorsunuzinsaALLAH.. sizin yaş kaç ve çocuğunuz var mı? Benim 3 çocuk var tuplerim bağlı olduğu için tekrardan düşündük
Ewt hayırla insaALLAHMaşallah 4. İçinmi tüp bebeğe gidiyorsunuz
- 2 Ocak 2021
- 4.799
- 5.246
- 108
Ben size nacizane kendi doktorumu onermek isterim. . Suan atasehir acibsdem de cem demirel . Bir arastirin isterseniz .Merhaba bende 40 yaşındayım. Miyom ameliyatı oldum rahimde yapışıklık oluştu. Sonra ameliyatın yanlış teşhis olduğunu öğrendim. Adenomiyozis olduğunu ve bunun ameliyatı olmadığını. Tüp bebek sürecini olumsuz etkilediğini. İki ayrı doktora gittim. İkiside farklı şeyler söyledi biri yapışıklık ve adenomyozis önemsiz derken diğeri yapışıklık açılmalı ve adenomiyozis için sizi menopoza sokmalıyız dedi. Kafam karıştı bir doktorun daha bilgisini alacağım. İstanbulda Anadolu yakasındayım. Bu taraflarda tedavi gören arkadaşlar oldu mu?tüp bebek sürecinde öneriniz olursa dikkate alayım.
- 1 Kasım 2022
- 9
- 9
- 1
- 41
Selam kizlar, ben de araniza yeni katildim 40'a cok yaklastim, 2 senedir tup bebek deniyoruz. Bir negatif, bir kimyasal oldu. Havuz yontemi ile yumurtalari biriktirip oyle transfer yaptirmak istedim. 6 opu oldum toplamda 9 tane 5gune ulasan embriyo oldu ve 2 tanesini 12gun once transfer ettik. Once silik cizgi cikti giderek guclendi sonra durdu ve siliklesmeye basladi. Kan testi ise 20'nin altinda cikti ve kimyasal. En azindan olumsuz da olsa hamile kalabiliyormusum, ilk defa onu ogrenmis oldum.
3.opu oncesinde doktorum oksijen tedavisi onerdi bundan bahsetmek icin aslinda buraya yazmak istedim. Yastan oturu yumurta kalitesi ve adedi az oldugu icin ek hormonlar ve bu tedaviyi denedik. DHEA hormonu (biesteron), q10, demir ve impyrl kullandim. Birkac seanslik Hiperbarik oksijen tedavisinden sonra her ay toplanan 2 adet yumurta 5e cikti ve 3'ü besinci gune gitti. Hatta orada 42 yasinda bir bayanla tanistik o da altin yumurta ariyordu 10 seans tamamlamisti ucak gibi bir yere giriyorsunuz ve 2 saat boyunca maskelerle saf oksijen veriyorlar size. Maliyetleri de cok abarti degil. Belki birilerinin isine yarar, herkese basarilar.
3.opu oncesinde doktorum oksijen tedavisi onerdi bundan bahsetmek icin aslinda buraya yazmak istedim. Yastan oturu yumurta kalitesi ve adedi az oldugu icin ek hormonlar ve bu tedaviyi denedik. DHEA hormonu (biesteron), q10, demir ve impyrl kullandim. Birkac seanslik Hiperbarik oksijen tedavisinden sonra her ay toplanan 2 adet yumurta 5e cikti ve 3'ü besinci gune gitti. Hatta orada 42 yasinda bir bayanla tanistik o da altin yumurta ariyordu 10 seans tamamlamisti ucak gibi bir yere giriyorsunuz ve 2 saat boyunca maskelerle saf oksijen veriyorlar size. Maliyetleri de cok abarti degil. Belki birilerinin isine yarar, herkese basarilar.