• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kizlar, ben de araniza yeni katildim 👋 40'a cok yaklastim, 2 senedir tup bebek deniyoruz. Bir negatif, bir kimyasal oldu. Havuz yontemi ile yumurtalari biriktirip oyle transfer yaptirmak istedim. 6 opu oldum toplamda 9 tane 5gune ulasan embriyo oldu ve 2 tanesini 12gun once transfer ettik. Once silik cizgi cikti giderek guclendi sonra durdu ve siliklesmeye basladi. Kan testi ise 20'nin altinda cikti ve kimyasal. En azindan olumsuz da olsa hamile kalabiliyormusum, ilk defa onu ogrenmis oldum.

3.opu oncesinde doktorum oksijen tedavisi onerdi bundan bahsetmek icin aslinda buraya yazmak istedim. Yastan oturu yumurta kalitesi ve adedi az oldugu icin ek hormonlar ve bu tedaviyi denedik. DHEA hormonu (biesteron), q10, demir ve impyrl kullandim. Birkac seanslik Hiperbarik oksijen tedavisinden sonra her ay toplanan 2 adet yumurta 5e cikti ve 3'ü besinci gune gitti. Hatta orada 42 yasinda bir bayanla tanistik o da altin yumurta ariyordu 10 seans tamamlamisti :KK66: ucak gibi bir yere giriyorsunuz ve 2 saat boyunca maskelerle saf oksijen veriyorlar size. Maliyetleri de cok abarti degil. Belki birilerinin isine yarar, herkese basarilar.
Dhea bende kullandım bende her seferinde kist yaotı sizde yapmadımı

Ben de kist olusumu olmadi, belirli yumurtasi mevcut olan kadinlarda dhea hormonu sanirim cok etkili olmayabiliyormus. O yuzden doktoruma da kullanmak istemedigimi soyledim ve acikcasi onu kullandigim ay opuda sadece 2 yumurta cikmisti sonra kullanmadim bir daha, cok yararini gormedim.

Çok teşekkür ederim iyi gidiyor , senin nasıl gidiyor?kaşık bel ağrıları halen var ama daha önce de söylemiştim onları belirtiden saymıyorum pek. Sabırla bekliyorum 😉😉
Benimde aynı şekilde şuana kadar belirti falan olmadı ki Zaten aramıyorum bugün 5.gun.. sanırım sizin de 6.gununuz... hayırla olsun insaALLAH

Selam kizlar, ben de araniza yeni katildim 👋 40'a cok yaklastim, 2 senedir tup bebek deniyoruz. Bir negatif, bir kimyasal oldu. Havuz yontemi ile yumurtalari biriktirip oyle transfer yaptirmak istedim. 6 opu oldum toplamda 9 tane 5gune ulasan embriyo oldu ve 2 tanesini 12gun once transfer ettik. Once silik cizgi cikti giderek guclendi sonra durdu ve siliklesmeye basladi. Kan testi ise 20'nin altinda cikti ve kimyasal. En azindan olumsuz da olsa hamile kalabiliyormusum, ilk defa onu ogrenmis oldum.

3.opu oncesinde doktorum oksijen tedavisi onerdi bundan bahsetmek icin aslinda buraya yazmak istedim. Yastan oturu yumurta kalitesi ve adedi az oldugu icin ek hormonlar ve bu tedaviyi denedik. DHEA hormonu (biesteron), q10, demir ve impyrl kullandim. Birkac seanslik Hiperbarik oksijen tedavisinden sonra her ay toplanan 2 adet yumurta 5e cikti ve 3'ü besinci gune gitti. Hatta orada 42 yasinda bir bayanla tanistik o da altin yumurta ariyordu 10 seans tamamlamisti :KK66: ucak gibi bir yere giriyorsunuz ve 2 saat boyunca maskelerle saf oksijen veriyorlar size. Maliyetleri de cok abarti degil. Belki birilerinin isine yarar, herkese basarilar.
hangi hastanede yapılıyor?

Prolaktin yuksekse evet etkiliyor. Ama sagliklu embiryo olsaydi tutunurdu yinede.
Estağfurullah ben senelerdir burdayım 4 .denemem de olumsuz oldu doktorlara kızgınım 4 tüp Bebek tedavim de de prolaktin testi istemediler bende akıl edemedim gecen hafta test verdim hormonlarıma baktırayım diye menopoza mı giriyorum diye 40 günün içinde 3 sefer adet oldum belkide prolaktin yüzünden tedavim olumsuz sonuçlandı.

Merhabaa kızlar tedaviden sonra negatiftim biliyorsunuz ve test gününün ertesi günü adet oldum 12. Günüm hala damla damla geliyor bu normalmi yaaa neden hala kesilmedi normalde benim 4 günde biter bu sefer 4 gün yoğun grldi sonrasındaki 4 gün pembe su gibi damla damla geldi daha sonraki 4 gündede bildiğin kara kan yine damla damla gekiyor günlük pedi kirletiyor sadece böyle birşey yaşayan varmı

Çok teşekkür ederim iyi gidiyor , senin nasıl gidiyor?kaşık bel ağrıları halen var ama daha önce de söylemiştim onları belirtiden saymıyorum pek. Sabırla bekliyorum 😉😉
Merhabalar sonucunuz noldu insaALLAH pozitifi gördünüz 🤲

Hayırlısı olsun canım , denemekte tabi ki fayda var inş. sağlıkla alırsın bebişi kucağına 🙏🤲 Ama zorlu ve sabır isteyen bir süreç ama sonu inş. mutlu bitecek 😊🤗🙏🤲 Hangi ildesin nerede deneyeceksin ?
İstanbuldayım canım acıbadem düşünüyorum. Ocak gibi başlayacak sürecimiz.

41 yaşında evlendim. 2 ay sonra doğal yollarla hamile kaldım ama maalesef 1.5 aylık hamileliğim bebeğimizin kalp atışlarını duyamadığımız için sonlandı. Ardından tüp bebek tedavisine başladık. 1. deneme toplanan yumurtaların 5.güne gidemeyişinden sonlandı. Şu anda 43 yaşındayım. Yeniden tüp bebek tedavisine başladık. 5. Embriyodan 1 tanesi 5.güne gitti. 4 gün önce transferim gerçekleşti. Gergin bekleyiş dönemindeyim. İleri yaş tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim 🙏
Biras gec oldu ama sonucunuz nedi özlem hanim

Acıbadem tüp bebek tedavisi ne kadar tuttu acaba
5 /6 ay önceydi unuttum bide havuzlama yapıldı her toplama da 7000 aldılar 4000 de transfer oluyordu 3 toplama 2 transfer yapıldı 30bin bu işlemler tuttu ilaçlar iğneler derken 50 bini bulmuştur bundan öncede 3 tüp Bebek tedavisi oldum onlarda negatif maddi anlamda da manevi anlamda da zor süreçler Rabb'im herkesin yardımcısı olsun ben artık bıraktım Rabb'im herşeyin hayırlısını versin

5 /6 ay önceydi unuttum bide havuzlama yapıldı her toplama da 7000 aldılar 4000 de transfer oluyordu 3 toplama 2 transfer yapıldı 30bin bu işlemler tuttu ilaçlar iğneler derken 50 bini bulmuştur bundan öncede 3 tüp Bebek tedavisi oldum onlarda negatif maddi anlamda da manevi anlamda da zor süreçler Rabb'im herkesin yardımcısı olsun ben artık bıraktım Rabb'im herşeyin hayırlısını versin
Mustafa taş duydum orda bende onu araştırıyorum 2 denemem var yaş 36 ilki negatif ikinci maalesef dış gebelik ve iç gebelik aynı anda ikiside alındı geçen salı günü 3.denemem olacak çok iyi araştırmak gerek doktorda çok önemli rahim durumuda vücut sağlığımizda kolay değil rabbim sabır versin madden çok yıpratıcı hadi iğne acısını onu bunu geçtim tek olsunda onun açısına ragziyim şimdi bide zam gelecektir rabbim kucağımıza almayi nasip etsin sağlıkla aratmasın inşallah

Mustafa taş duydum orda bende onu araştırıyorum 2 denemem var yaş 36 ilki negatif ikinci maalesef dış gebelik ve iç gebelik aynı anda ikiside alındı geçen salı günü 3.denemem olacak çok iyi araştırmak gerek doktorda çok önemli rahim durumuda vücut sağlığımizda kolay değil rabbim sabır versin madden çok yıpratıcı hadi iğne acısını onu bunu geçtim tek olsunda onun açısına ragziyim şimdi bide zam gelecektir rabbim kucağımıza almayi nasip etsin sağlıkla aratmasın inşallah
Rabb'im emeklerinizi boşa çıkarmasın 2023 de bebisinize kavuşmanız dileğiyle ben 45 oldum 5 sene uğraştım nasibimizde yoksa elden birşey gelmiyor. Acı badem de gitmedigim bi Mustafa taş kaldı diğer 3 doktorda acıbademin doktorlariydi. Çaglar beyle başladım Gökalp beye gittim en sonda Özge hanıma gittik

Back
X