Selam kizlar, ben de araniza yeni katildim
40'a cok yaklastim, 2 senedir
tup bebek deniyoruz. Bir negatif, bir kimyasal oldu. Havuz yontemi ile yumurtalari biriktirip oyle transfer yaptirmak istedim. 6 opu oldum toplamda 9 tane 5gune ulasan embriyo oldu ve 2 tanesini 12gun once transfer ettik. Once silik cizgi cikti giderek guclendi sonra durdu ve siliklesmeye basladi. Kan testi ise 20'nin altinda cikti ve kimyasal. En azindan olumsuz da olsa hamile kalabiliyormusum, ilk defa onu ogrenmis oldum.
3.opu oncesinde doktorum oksijen tedavisi onerdi bundan bahsetmek icin aslinda buraya yazmak istedim. Yastan oturu yumurta kalitesi ve adedi az oldugu icin ek hormonlar ve bu tedaviyi denedik. DHEA hormonu (biesteron), q10, demir ve impyrl kullandim. Birkac seanslik Hiperbarik oksijen tedavisinden sonra her ay toplanan 2 adet yumurta 5e cikti ve 3'ü besinci gune gitti. Hatta orada 42 yasinda bir bayanla tanistik o da altin yumurta ariyordu 10 seans tamamlamisti
ucak gibi bir yere giriyorsunuz ve 2 saat boyunca maskelerle saf oksijen veriyorlar size. Maliyetleri de cok abarti degil. Belki birilerinin isine yarar, herkese basarilar.