- 24 Eylül 2021
- 176
- 118
- 53
- 36
- Konu Sahibi benden anne olmaz
-
Kayınvalide herşeye karışıyor maalesef birde onun inadına da yapmak istemiyorum Kuran'da geçse yapardımZorla değil ki istemezsen yapma. Sizi zorladı mı yoksa çevre vs
Bahanen hazır covid var ve Kuran'da da da sünnette de yok!Kayınvalide herşeye karışıyor maalesef birde onun inadına da yapmak istemiyorum Kuran'da geçse yapardım
Ağzından bal damladı resmen ss aldımBahanen hazır covid var ve Kuran'da da da sünnette de yok!
Bence en mantıklısı yok makası suyun içine koyuyolarmış nohut koyuyolarmış saçma olduğu belli yani. Nasip kısmet olursa her banyo yaptıracağım zaman suyuna 3 kere ihlas okurum inşallahİstemiyorsanız yapmayın. Ben de yapmayı düşünmüyorum mesela.
Çok da adet kalmış ya şamanizmden nasıl da özenle korumuşuz bee.Nasıl yapılıyor 40 uçurma? Biz yıkadık sadece. Ben şaman adetlerini çok severim.İstemiyorsanız yapmayın
Cık onu bilmiyorum. Hıdırellezde güle dilek bağlama, ateşten atlama, nar kırma, nazar boncukları, kırklar yediler hep var amaÇok da adet kalmış ya şamanizmden nasıl da özenle korumuşuz bee.Basık olma da var mı sizde?
Kız sen Trakyanın neresindensin diye sorasım geldiCık onu bilmiyorum. Hıdırellezde güle dilek bağlama, ateşten atlama, nar kırma, nazar boncukları, kırklar yediler hep var ama
Öf elitsiniz sus.Cık onu bilmiyorum. Hıdırellezde güle dilek bağlama, ateşten atlama, nar kırma, nazar boncukları, kırklar yediler hep var ama
Trakyasızlarda da varKız sen Trakyanın neresindensin diye sorasım geldi
konu sahibi, istemiyorsan yapma. covid var, insan istemiyorum de olsun bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?