40 derece ateş mi daha kötü ailem mi bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anne bende öldüm de:))
nasıl ki sen hastayım dediğinde bende gribim, kardeşinin de sümüğü akıyor dediyse..
ne suçluluğu idrak? hayatta seni sevmese de seveceğin tek insan evlat. diğer bütün ilişkiler karşılıklı.

Ona Hakan Taşıyan'dan ayağıma prangalar taktılar şarkısını söyleyeceğim. Çok sever arabeskliği. Bak o zaman koşa koşa gelir he. Benim evladıma, gözümden sakındığım biricik kızıma kocası pranga takmış. Gözlerini dağlamış da yakmış. Yakarım o apartmanı diyerek gelir. Artist çünkü.

AA neye pes. Çorbayı daha fazla yapmalıydı eltim bence de :))
Bütün suç etlide. 😁
Şaka bir yana Allah bir yerden alınca başka bir yerden veriyor demek ki. Böyle elti dostlar başına.
Bence eşinizin ailesi gelince yok pis kirli diyorlarmış ya. Ben çok hastayım yapamadım siz temizler misiniz de, insanlardan bişeyler iste.
Çünkü ağlamayan bebeğe meme verilmiyor.

Ah be tatlı kadın, bunlarla üzme kendini. Onların da ebeveyn olma yetisi bu kadar demek ki. Gercekten seni anlamaya calısıyorum belki aynı seyi yasasam bende böle düşünürüm ama hayat bu. Görme, duyma cünkü sensin önemli olan. Sen iyi ol yeter, cok gecmiş olsun bu arada. Takviye almana izin varsa arı sütü kapsülü kullanabilirsin =) (takviye severiz =)

Bir şey söyleyeyim mi, an itibariyle bademciğe eklenen cırcır ile birlikte acının doruklarında geziyorum. Ruhsal acım klozet yolunda yok olmaya başladı. Bir de kulağıma falan vurursa ağrı köksüz bir insan olma rahatlığıyla hissizleşmem mümkün. Bünyem bana üzülürsen tüm organlarını bozacağım diyor adeta.

Bir şey söyleyeyim mi, an itibariyle bademciğe eklenen cırcır ile birlikte acının doruklarında geziyorum. Ruhsal acım klozet yolunda yok olmaya başladı. Bir de kulağıma falan vurursa ağrı köksüz bir insan olma rahatlığıyla hissizleşmem mümkün. Bünyem bana üzülürsen tüm organlarını bozacağım diyor adeta.
Evet, lütfen üzme kendini. Daha iyi olman için ne yapabiliriz bilemiyorum ama =(

Ah idrak cok gecmis olsun. Bu ailenin ilk falsosu degil biliyorsun kabullenmissindir diye dusunuyordum. Ama demekki konu aile olunca ne yazikki insan kolay sindiremiyor yokluklarini...

Yerinde olsam bende onlari aramam iyilesince bile. Bir gun onlar illaki arayacaktir o gun geldiginde de kirginim size hastanelik oldum bir merak edip ne haldesin bile demediniz der tavir koyardim da, ailen bu tavri anlayacak cinsten mi onu bilemedim

En kisa surede iyiles sen insallah kendine bak cocuguna kv bak, ara sira o bogasin geldigi kocana bak:) onlara saril olabildigince bosver beklenti icinde olma baskasindan uzulursun uzme kendini

Dur dur gelişmeleri bilmiyorsun. Şimdi onlar aile arası toplantı yaptılar muhtemelen. Yazık la şu kıza bi gidelim de kendi kendine üzülmüş yine dediler muhtemelen ahshjs. Geliyorlar cumartesi çayımı içmeye. Kısır yaparım ben de yanına. Şöyle bir yüklerimizden arınırız. Kardeşim enseme şaplak atıp yav taaam uzatma abloaaağ der güler. Kısır yapayım ama.

Bütün suç etlide. 😁
Şaka bir yana Allah bir yerden alınca başka bir yerden veriyor demek ki. Böyle elti dostlar başına.
Bence eşinizin ailesi gelince yok pis kirli diyorlarmış ya. Ben çok hastayım yapamadım siz temizler misiniz de, insanlardan bişeyler iste.
Çünkü ağlamayan bebeğe meme verilmiyor.

Kıskançtır falan ama iyidir eltim. Aşırı kıskanç bir tip ama ahsjsjs. Zor durumda yardıma gelir o yüzden iyidir. Eşimin ailesinin hayat görüşü bu zaten sürekli söylerler. Biz normalde birbirimizle kavga ederiz anlaşamayız çok da iyi değiliz huysuz insanlarız ama hastalıkta ve zor zamanda yardıma koşarız. Derler. Öyle de yaparlar.

Aman o da hastalandı şimdi. Gelip gidip bak ben de hasta oldum diyor. Tamam az kalkayım ayağa bakıcam ben sana dedim de sustu. Onun hastalığı da hiç çekilmez. İnternetten araştırıp durur on kere doktora gider pek canı tatlı.
Haha🤣🤣 hep böyle eğlenceli olun ya ben kafamda çok komik bi çift profili cizdim 🤣🤣

Gerçek analar babalar geleyim mi demez gelir zaten bence sız ırtıbatı kessenız dahi onu bıle farketmeyeceklerdır. Varlıklarıyla yokluklarını kıyasa soksanız bı fark gormezsınız. Gecmıs olsun

Yalnız istemsizce güldüm kusuruma bakma :) yok şimdi haksızlık etmeyeyim annemin telafi safhası var. Seninkinden farklı olarak son anda telafi etmeye çalışır yetiştiği ölçüde. Bak mesela cumartesi gelecek sağolsun. Canım kızım diyecek, annesi kurban olsun yat yat sen çay neredeydi çocuklar da acıktı ne yapsak ki acaba diyecek. Ay dur kalkma tamam ben bulurum tencereyi diyecek. İyileşince geliyor Allah bin kere razı olsun :)

Yalnız senin anneni şu an boğmak istedim kusuruma bakmazsan. Benzer anneleri görünce çok aşırı sinirleniyorum.

Bak mesela benimki şöyle ameliyat konusunda. Kötü değil ama sinir bozucu. Böbrek ameliyatı oldum. Tek gelmesini rica ettim çünkü oğlan küçüktü birinin bakması gerekiyordu. Abim, babam, kardeşim, yeğenlerim ve kendisi geldi :) sabah beşte ameliyata gitmem gerek evde duş alıp çanta falan hazırlıycam. Dedi ki gel ben ananene geldim orada oturalım sonra sen dönersin oğlanı bırakıp. Dedim anne çocuk zaten huysuz benden ayrı ilk kez uyuyacak kendi evinde olsun burada rahat durmaz. Yok dedi ben burada kalıcam teyzen de yardım eder bakmaya. Peki dedim. Oturduk gece saat 12 oldu tam kalkıcam çünkü daha hazırlık var. Bu arada ben oğlanı yedirip uyuttum. Dediler ki burada yer yok babanla kardeşin sende kalsın :) çünkü dört saat sonra ameliyathanede olmak zorunda değilim ben. Peki dedim hadi gidelim. Eve geldim aaa acıkmışlar :) bir şeyler hazırla yatak aç pijama ver duş almak isteyen kardeşe hazırlık yap. Duş al çanta hazırla oldu mu sana saat 4. Neredeyse uyumadan yola çıktım.

Neyse ameliyat oldum çıktım iki gün kalmam gerek hastanede. Akşam oldu baktım bir grup insan odaya doluştu. Geçmiş olsun kızım iyisin iyi. Bir sıkıntı yok değil mi deyip gittiler ahsjsjs. Oğlum nasıl demiştim ki narkozluyken de yemek yedi mi oğlum demişim. Artık nasıl güveniyorsam.

Eve geldim annem ortada yok. Evde bir gram besin yok. Benim midem havalandı zaten sarhoş gibiyim. Sağolsun eltim bir sürü yemek yaptı salatasına kadar. Annemler gelecek çünkü hazırlık lazım. Yanlış anlama bana bakmaya geldi. Akşama doğru geldi annemler. Acıkmışlar kıyamam. Sofra hazırladım annem dedi ki e çorba az ahsjsjs. Çorba yaptım ama dünya hala dönüyor. Narkozu bir şekilde çıkarmam lazım. Neyse daha fazla dinlenmeden koşturmaya dayanamadım koştum banyoya. İçim dışıma çıktı. Annem kapıya vuruyor ben de sandım ki beni soracak.

-yeğenin yetim onunla biraz oyna ilgilen hiç merhamet etmiyorsun.

Oldu. Kusmam bitince oynarım anne.

Söyleyeceklerim bu kadar.

Tam bu noktada kovmalıydın
Anne mi bu şimdi?
Üzüldüm

Ah evet idrar rengi aşırı koyu şu anda. Bununla mı alakalı imiş. Doktor detaylı bilgi vermedi ben de çok takılmadım koyu idrar rengine. Gidince tekrar belirteyim madem bunu. Çok teşekkür ederim bu bilgiyi verdiğiniz için. Zira onca seruma iğneye antibiyotiğe rağmen yataktan kalkamıyorum hala.

Bu durumu bende geçirdim 12 yıl önce, o zaman Haseki de yatırmışlardı, 21 gün yattım hastanede, sadece su içebiliyordum, yattığım yerde on kilo verdim, hastanede olduğum son bir hafta iyiydim ama çıkarmadı enfeksiyon uzmanı olan doktor, her gün yeniden tahlil aldılar, aldığım serumlara bir kaç değişik antibiyotik katılıyordu, doktor yiyememeni anlıyorum ama su içeceksin bu ilaçlar böbreklerini mahveder yoksa dedi, korkumdan durmadan su içtim. Bir daha tekrarlanmadı çok şükür ama korkunç bir deneyimdi, net bir sebepte bulamadılar durumu sokak hayvanlarıyla çok iç içe olmama bağladılar , bir kaç doktor birden bakıyordu hergün sonra biri çalışıyormusun dedi evet dedim, öğlen yemeklerini nasıl yiyorsun dedi dışarıdan dedim, dışarıda asla salata yeme dedi, iyi yıkanmamış sebzelerden gelen bir mikroptan bahsetti yıllardır yemem dışarıda salata. Lütfen çok su iç ve şifa niyetine bir şeyler yemeye çalış yemeden toplanmıyor vücut.
Ailene gelince inan seni çok iyi anlıyorum ama üzülme eşin ve oğlun var onlara sarıl, düşünmemeye çalış, insanlar değişmiyor idrak, sadece sen üzülüyorsun

Inşallah çok teşekkür ederim. Tam mutlu olacaktım bademciğime fil oturdu. Bu da geçsin bu sefer olacak :)
Bilirim o bademcikleri. Bende de faranjit var ayda bir selam verir. Ben 4 gün boyunca ölü gibi olurum. Şu bademciklerle yolları ayırma zamanı geldi artık 🤣🤣🤣

Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi daha önce de lenfadenit olmuştunuz sanki? hatta ben de şöyle demiştim sanırım..
ne zaman muhattabına kendimi iyi ifade edemesem, bir kbb vakası yaşarım. tonsilit, larenjit, faranjit. haşimato tiroiditi de var tabi..

romatizmal bir hastalığınız var mı? hiç baktırdınız mı?
genelde mükemmelliyetçi, koşullu sevilmiş ya da şefkatsiz büyümüş insanlarda oluyor ne hikmetse..
ha tabi yüzde yüz kanıtlanmış bilimsel şeyler değil bunlar...

Üzerinize afiyet tuvaletten çıkamadığım için anca yazabildim. Bir tarafın düzelirken diğer yer bozuluyor. Organlar arası geçiş yapıyor enfeksiyon :)

Annem yeniden aradı. Daha doğrusu yeğenime aramasını söylemiş o aradı. Hala geçmiş olsun diyerek. Sonra da "biz bu cumartesi geliyoruz kızım" dedi. Ayağa kalktım gerek yok anne dedim. Olsun biz gelelim yine de dedi. Telafi aşamasına geçtik. Bittabi bu telafi aşaması çoğunlukla kalabalık bir şekilde gelip, yemek yiyip çay içip gittikleri ev gezmesi şeklinde oluyor. Artık bu süreçleri ezberlediğim için bunu da bekliyordum.

Neyse ki bu sefer yemek yap demedi. Normalde derdi :)

Cok cabuk yelkenleri suya indiriyorsun idrak. Bu şekilde ne annen ders alir, ne senin acin diner. Eşin içinde zor. En zor döneminde yanindaydi, seni ağlarken teselli etti.

Şimdi annen gelecek evinize, birşey yokmuş gibi ve sende hizmet edeceksin. Eşin olsam kafayi yerdim, ayirten sana karşi saygim azalirdi.

Yalnız istemsizce güldüm kusuruma bakma :) yok şimdi haksızlık etmeyeyim annemin telafi safhası var. Seninkinden farklı olarak son anda telafi etmeye çalışır yetiştiği ölçüde. Bak mesela cumartesi gelecek sağolsun. Canım kızım diyecek, annesi kurban olsun yat yat sen çay neredeydi çocuklar da acıktı ne yapsak ki acaba diyecek. Ay dur kalkma tamam ben bulurum tencereyi diyecek. İyileşince geliyor Allah bin kere razı olsun :)

Yalnız senin anneni şu an boğmak istedim kusuruma bakmazsan. Benzer anneleri görünce çok aşırı sinirleniyorum.

Bak mesela benimki şöyle ameliyat konusunda. Kötü değil ama sinir bozucu. Böbrek ameliyatı oldum. Tek gelmesini rica ettim çünkü oğlan küçüktü birinin bakması gerekiyordu. Abim, babam, kardeşim, yeğenlerim ve kendisi geldi :) sabah beşte ameliyata gitmem gerek evde duş alıp çanta falan hazırlıycam. Dedi ki gel ben ananene geldim orada oturalım sonra sen dönersin oğlanı bırakıp. Dedim anne çocuk zaten huysuz benden ayrı ilk kez uyuyacak kendi evinde olsun burada rahat durmaz. Yok dedi ben burada kalıcam teyzen de yardım eder bakmaya. Peki dedim. Oturduk gece saat 12 oldu tam kalkıcam çünkü daha hazırlık var. Bu arada ben oğlanı yedirip uyuttum. Dediler ki burada yer yok babanla kardeşin sende kalsın :) çünkü dört saat sonra ameliyathanede olmak zorunda değilim ben. Peki dedim hadi gidelim. Eve geldim aaa acıkmışlar :) bir şeyler hazırla yatak aç pijama ver duş almak isteyen kardeşe hazırlık yap. Duş al çanta hazırla oldu mu sana saat 4. Neredeyse uyumadan yola çıktım.

Neyse ameliyat oldum çıktım iki gün kalmam gerek hastanede. Akşam oldu baktım bir grup insan odaya doluştu. Geçmiş olsun kızım iyisin iyi. Bir sıkıntı yok değil mi deyip gittiler ahsjsjs. Oğlum nasıl demiştim ki narkozluyken de yemek yedi mi oğlum demişim. Artık nasıl güveniyorsam.

Eve geldim annem ortada yok. Evde bir gram besin yok. Benim midem havalandı zaten sarhoş gibiyim. Sağolsun eltim bir sürü yemek yaptı salatasına kadar. Annemler gelecek çünkü hazırlık lazım. Yanlış anlama bana bakmaya geldi. Akşama doğru geldi annemler. Acıkmışlar kıyamam. Sofra hazırladım annem dedi ki e çorba az ahsjsjs. Çorba yaptım ama dünya hala dönüyor. Narkozu bir şekilde çıkarmam lazım. Neyse daha fazla dinlenmeden koşturmaya dayanamadım koştum banyoya. İçim dışıma çıktı. Annem kapıya vuruyor ben de sandım ki beni soracak.

-yeğenin yetim onunla biraz oyna ilgilen hiç merhamet etmiyorsun.

Oldu. Kusmam bitince oynarım anne.

Söyleyeceklerim bu kadar.
Peki niye yaptiniz bunlari. Niye ayaga kaldirmadiniz ortaligi halim mi var diye. Sizde sanki cok sessizsiniz. Biraz dia gostermeniz lazim. Yada daha iyisi silip atmak lazim hayatinizdan.

Üzerinize afiyet tuvaletten çıkamadığım için anca yazabildim. Bir tarafın düzelirken diğer yer bozuluyor. Organlar arası geçiş yapıyor enfeksiyon :)

Annem yeniden aradı. Daha doğrusu yeğenime aramasını söylemiş o aradı. Hala geçmiş olsun diyerek. Sonra da "biz bu cumartesi geliyoruz kızım" dedi. Ayağa kalktım gerek yok anne dedim. Olsun biz gelelim yine de dedi. Telafi aşamasına geçtik. Bittabi bu telafi aşaması çoğunlukla kalabalık bir şekilde gelip, yemek yiyip çay içip gittikleri ev gezmesi şeklinde oluyor. Artık bu süreçleri ezberlediğim için bunu da bekliyordum.

Neyse ki bu sefer yemek yap demedi. Normalde derdi :)
Ben burdan sinir oldum, eşinizi düşünemiyorum. Ya lütfen artık geldiklerinde hasta hasta hizmet edip etraflarında pervane olmaktan vazgeç. Ya yapsınlar ya da aç kalsınlar. Kendileri bilir. Yap oğluna bir çorba yedir, yeterli.
Sen canının kıymetini bilmezsen kimse bilmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X