- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
İdrak nasıl oldun? Geçmiş olsun oğlun da hastalanmış o nasıl oldu
Oğlumun ayağında şişlik ve morluk oluştu. Yara gibi ama tuhaf bir şey. Hemen acile götürdük tabi. Enfeksiyonmuş. Travma ihtimalinden şüphelenip röntgen de istedi çok şükür kemikte sıkıntı yok. "çıkarma çorabımı doktor sen git ambulansa bin orada ağla çorabımı bırak" diye hastaneyi inletmeseydi iyiydi sıpam. Antibiyotik merhem verdi bakalım geçecek inşallah. Bu ay bizim enfeksiyon türlerini karşılama ayımız belli ki. Neyse Allah beterinden korusun.
Ben iyiyim yani klasik idrak oğlunun ayağını görünce iyi oluverdi. Eşim de "heh geri döndün sen belli" dedi :) onla az atıştık bana "aman zaten o gün hastanede koluma girince bir şaşırmıştım iyileştin eski haline döndün" dedi. "yok eski halime dönmedim, dönmem de bu saatten sonra. Sadece bırak koluna giröeye devam edeyim, öfken beni itiyor" dedim. Iyi aramız çok şükür. Şu andan sonra mühim olan bittabi önce sağlık, sonra da minnak çekirdek ailem.
Yazan yazmayan, benimle üzülen destek olan herkese çok çok teşekkür ederim. Mikrop dolu yuvamı dezenfekte etmemin akabinde kaldığım yerden devam ediciim efem :) Mune rica etsem konuyu kapatman mümkün mü?