siz eşinizin kardeşini kendi çocuğu gibi büyütmesine sinirlenmişsiniz anladım. peki durumun böyle olduğunu bilmiyor muydunuz? eşiniz baba yerini doldurduğunu düşünüyor belki de, siz de gerçekten çocuğu düşünüyorsanız başka açıdan destek olabilir ve bağımsızlık kazandırabilirsiniz çocuğa. anneye ve eşinize bu konuda müdahale edebilirsiniz bence şu durumda çünkü aileler birleşmiş, hayatlar birbirine bağlanmış iyice. ben 8-9 yaşında evde yalnız kalmaya başladım, 15-16 yaşında anne evinden çıktım bu arada. aileyle olmanın da, özgür olmanın da artıları-eksileri var. çocuğa dengeyi öğretebilirsiniz, o insanlara da vesile olabilirsiniz çok doğru yöntemler biliyorsanız. bu şekilde öfkeyle ve kıskançlıkla olmaz ama, sevgiyle yaklaşarak ve o insanları benimseyerek olur. o zaman insanlar da sizi iyi anarlar, çok dua ederler. durumun bu olduğunu biliyordunuz muhtemelen.
onun dışında anne çalışamıyorsa eşiniz gibi kız kardeşi de çalışacak ve anneye destek olacak kusura bakmasın. tek yükü niye siz alıyorsunuz allah aşkına ekonominin durumu ortada. anne niye çalışmıyor hem sağlık sorunu mu var, yaşı geçmiş iş tecrübesi mi yok? bir de baba vefat mı etmiş onu anlayamadım, yorumlarda öyle yazılmış diye bu şekilde düşündüm.