idrak gel sarilalim aglasalim seninle... ucunda olum riski olan ki dr um bile ameliyati uzatmamak icin normalde her ameliyatta yaptigi video cekimini yapmamis sirf 10 dk daha uzamasin diye (niye video diye soranlara adam akademisyen ben de derslik konuyum) ucunda felc kalma riskim olan ameliyatta toplumun ona bictigi refekatci rolunu oynamak icin 4 gun benim yanimdaydi. totosunu refekatci koltugundan bana yardim icin kaldirmadi. serumun bittigini ilac saatimi falan ben hemsirelere soyledim. o koltukta oturdu ve bir omur nasil yasanir adli kitabi okudu.
taburcu olur olmaz da memlekete gitti. yukariya evime bile cikarmadi beni...
gelme deseydim yillarca eziyet edecekti bana. sonrasinda 1 hafta aramadi.
drun daha onceki ameliyatlarda rastlamadigi bir komplikasyon olustu (cunku ben papyon, ariza model) haberi olmadi. neymis efendim ertesi gun aramis acmamisim ve donmemisim. agridan duramiyordum ve artik.igne vurdurduk ben de sizdim. .
ben aradim yine... cunku babami da kendi tarafina cekti.... hep boyle... sanirim uveyim... ya da yavru kedi falan diye sokakta buldular beni insan yavrusu cikinca atamadilar... yani en azindan umarim oyledir... bu esnada ameliyatin ikinci gunu drla gorusen de bendim hani refakatci sorar ya hastasinin durumunu sormadi. narkozlu kafayla ben konustum. o konusmadan sonra annem bu dr kac yasinda acaba diye sordu bana...
cunku tek mevzumuz bu...